Η Ήβη Αδάμου συνεχίζει την περιοδεία στην Αμερική και οι φωτογραφίες της είναι G.O.A.T

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ήβη Αδάμου συνεχίζει την περιοδεία στην Αμερική και οι φωτογραφίες της είναι G.O.A.T

Η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της. Το κομψό look και τα αποθεωτικά σχόλια.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Ήβη Αδάμου, στα πλαίσια του tour με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Κακοσαίου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει επιτυχώς την προγραμματισμένη περιοδεία του στην Αμερική, έχοντας στο πλευρό του τις δύο τραγουδίστριες και όλοι μαζί εισπράττουν την αγάπη των ομογενών.

Οι υπέροχες φωτογραφίες της Ήβης Αδάμου στην Αμερική

Η Ήβη Αδάμου αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια και πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών με στιγμιότυπα από το Σικάγο.

https://www.instagram.com/p/C3hKOhHO6kS/

Φορώντας λευκό fluffy παλτό, καφέ γούνινο καπέλο, μαύρη μπλούζα και μια μαύρη crossbody τσάντα, η τραγουδίστρια πόζαρε με νάζι στον φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Για την Ήβη Αδάμου το να γίνει μαμά στα 24 ήταν το καλύτερο και το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή της

Κάτω από το post, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας άφησαν αρκετά κολακευτικά σχόλια σημειώνοντας: «Ήσουν υπέροχη! ελπίζω να μας ξανά έρθεις», «Είδωλο», «Περάσαμε φανταστικά το Σάββατο ήσασταν τέλειοι. Ήσουν καταπληκτική!».

Screenshot-2024-02-20-100107.png

Πριν από λίγες ώρες η τραγουδίστρια προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη και μοιράστηκε μερικές εικόνες από το «Μεγάλο Μήλο» μέσα από τα Instagram-stories της.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ένα από τα ωραιότερα για την Ήβη Αδάμου, με την καλοκαιρινή της περιοδεία να σημειώνει μεγάλη επιτυχία και την ίδια να ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε της live.

Η 30χρονη βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του Μιχάλη Κουϊνέλη και της 5χρονης κόρης τους, Ανατολής-Νεφέλης.

c75ecc08-ivi3.webp

Οι δύο τραγουδιστές έχουν ένα ξεχωριστό love story που σε βάθος χρόνου οδήγησε στην δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το «Σαν έρθει η μέρα», βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», έχει δηλώσει ο Μιχάλης Κουινέλης για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου.

Η τραγουδίστρια και ο frontman των Stavento γνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια στο XFactor, όταν η Ήβη ήταν μόλις 16 ετών και ονειρευόταν μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία ενώ ο 44χρονος βρισκόταν στην κριτική επιτροπή.

https://www.instagram.com/p/CtY95nHoHzf/

Πηγή κεντρικής: iviadamou_