Στον δεύτερο χρόνο των σπουδών της στο Λονδίνο η Μελίνα Νικολαΐδη συναντήθηκε με τον Voldemort

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στον δεύτερο χρόνο των σπουδών της στο Λονδίνο η Μελίνα Νικολαΐδη συναντήθηκε με τον Voldemort

Η αγάπη της Μελίνας για την υποκριτική την οδήγησε στο να συναντήσει από κοντά τον Ralph Fiennes, τον Βρετανό ηθοποιό που είχε υποδυθεί τον Voldemort στις ταινίες Ηarry Potter.

H Mελίνα Νικολαΐδη εδώ και δύο χρόνια σπουδάζει υποκριτική σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, όπως έχουμε δει μέσα από τα Instagram stories της. H κόρη της Δέσποινας Βανδή μοιράζει τη ζωή της, λοιπόν μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας, καθώς στη χώρα μας πέρα από την οικογένειά της ζει και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Οι σπουδές στο Royal Holloway University του Λονδίνου

Αυτή η δεύτερη χρονιά στο Λονδίνο, ξεκίνησε διαφορετικά από την πρώτη, καθώς όπως είχε αναφέρει η Μελίνα στους followers της τον Αύγουστο, νοίκιασε για πρώτη φορά το δικό της σπίτι στην Αγγλία φεύγοντας από την εστία του Πανεπιστημίου. Πέρα από αυτό όμως, η ίδια δείχνει ακόμα πιο συγκεντρωμένη στην τέχνη που αγαπά και γι' αυτό πολύ συχνά στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί και κάποια θεατρική παράσταση. Όπως έκανε και πρόσφατα σύμφωνα με τα social media της, πηγαίνοντας στο Shakespeare Theatre Company μαζί με έναν καλό της φίλο για να δουν την γνωστή παράσταση του William Shakespeare, «Μacbeth».

melina-nikolaidi.jpeg

Εκεί ήταν που γνώρισε και τον ηθοποιό Ralph Fiennes ή αλλιώς Voldemort από τη σειρά ταινιών Harry Potter, με τον οποίο βγήκε μάλιστα και φωτογραφία, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το όνειρο όσων έχουν δει τη συγκεκριμένη σειρά ταινιών.

melina-nikolaidi-ralph-fines.jpeg

Αναφορικά πάντως με τις σπουδές της η Μελίνα Νικολαΐδη φοιτά σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του Λονδίνου, το Royal Holloway University, το οποίο έχει φοβερές εγκαταστάσεις και στο οποίο, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, η φοίτηση σε κάθε τμήμα κρατάει 3 χρόνια. Επομένως, η κόρη της Δέσποινας Βανδή βρίσκεται ένα χρόνο μακριά από την ολοκλήρωση των σπουδών της.

Η στήριξη της μαμάς της

Η Δέσποινα Βανδή πάντως είναι μια πολύ υποστηριστική μαμά και πάντα είναι στήριγμα σε ό,τι θέλουν να κάνουν τα παιδιά της. Γι' αυτό σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Κατερίνα Καινούργιου το 2022 είχε πει πως ειναι πολύ χαρούμενη που η κόρη της θα ακολουθήσει αυτό που αγαπάει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι για αρκετό διάστημα θα είναι μακριά της. Άλλωστε, ευτυχία για κάθε γονιό είναι το παιδί του να μπορέσει να «ανοίξει» τα φτερά του και να σταθεί μόνο του στα πόδια του και η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πως μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά.

«Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Δεν θα έμπαινα εμπόδιο στα όνειρά της. Ήθελα να κάνει αυτό που ονειρεύεται» είχε πει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

https://www.instagram.com/p/CmnHJu1o7Fw/