Η Δανάη Παππά ποζάρει με στυλ στην Πορτογαλία και μας αποκαλύπτει τις δύο της πλευρές

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Παππά ποζάρει με στυλ στην Πορτογαλία και μας αποκαλύπτει τις δύο της πλευρές

Η Δανάη Παππά αγαπά τα ταξίδια και έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram. Το κομψό look και το χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok.

Μια όμορφη και παραγωγική περίοδο της ζωής της διανύει η Δανάη Παππά η οποία πρωταγωνιστεί στον Σασμό αλλά και στο θέατρο.

Η νεαρή ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου «Για μια ζωή!» και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό το επαγγελματικό βήμα, μαζί με συναδέλφους-συνεργάτες που εκτιμά ιδιαίτερα.

Το ταξίδι της Δανάης Παππά στην Πορτογαλία

Πριν από λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, όπου την βλέπουμε να ποζάρει στο Palácio Nacional da Pena, κάστρο που βρίσκεται στη Σίντρα της Πορτογαλίας.

https://www.instagram.com/p/C3lNEM_tsDs/

Φορώντας γκρι παλτό, μαύρο ζιβάγκο, crossbody τσάντα και γυαλιά ηλίου, η 27χρονη φωτογραφήθηκε μέσα στο αξιοθέατο και μοιράστηκε τις λήψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Screenshot-2024-02-21-101433.png

Λίγο αργότερα η ηθοποιός πόσταρε μερικά Instagram-stories και ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok όπου μας δείχνει τις δύο της πλευρές.

Screenshot-2024-02-21-094735.png

«Εγώ προσωπικά- εγώ στα social media», έγραψε η ηθοποιός.

H Δανάη Παππά φαντάζεται τον εαυτό της μαμά και μίλησε για τον Λάμπρο Λάζαρη με λατρεία

Πρόσφατα η Δανάη Παππά μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη και στο εάν σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Ο σύντροφός μου είναι πολύ αυστηρός κριτής και μου αρέσει πολύ αυτό. Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μας και αν γίνει όλα καλά. Τώρα είμαστε τέλεια. Στην αρχή όταν ήταν η σχέση μας φρέσκια με ενοχλούσε που γράφανε για εμάς», δήλωσε η ηθοποιός.

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι κυριολεκτικά αχώριστοι και πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Μερικά από τα συστατικά στα οποία βασίζεται η η αξιοζήλευτη σχέση τους είναι η αμοιβαία κατανόηση, ο σεβασμός και η στήριξη του ενός στον άλλο σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα.

«Με τον Λάμπρο είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή. Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το α και το ω για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/Cwshk3WtKD8/

Τον στηρίζω κι εγώ συνεχώς και θέλω να κάνει πράγματα για εκείνον και να εξελίσσεται. Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου», δήλωσε πριν λίγους μήνες η Δανάη Παππά για τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/Cpp_PsEt8SF/

Σχετικά με το εάν θα παρουσίαζε μια εκπομπή στην τηλεόραση η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Είμαι ανοιχτή σε όλες τις τηλεοπτικές προτάσεις. Τη αγαπώ την τηλεόραση».

Πηγή κεντρικής: danouuz