Καλομοίρα: Oι αλλαγές στη ζώή της και η άγνωστη ιστορία πίσω από το νέο της τραγούδι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Καλομοίρα: Oι αλλαγές στη ζώή της και η άγνωστη ιστορία πίσω από το νέο της τραγούδι

Το καινούργιο τραγούδι της Καλομοίρας θα το είχαμε ακούσει νωρίτερα, αν εκείνη είχε τολμήσει να κάνει κάτι πριν από δύο χρόνια.

Η Καλομοίρα από τότε που κέρδισε το Fame Story - 20 χρόνια πίσω δηλαδή - είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο. Και μπορεί να επέλεξε να δημιουργήσει την οικογένειά της με τον Γιώργο Μπούσαλη μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008 και για αρκετά χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως πλέον έχει κάνει για τα καλά restart στην καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/Cr8QP2Oo7Ek/

Όσα χρόνια έλειπε στην Αμερική, δεν άφησε ποτέ ολοκληρωτικά την αγάπη της για το τραγούδι, αφού έκανε κάποιες περιορισμένες εμφανίσεις για διάφορα events, ενώ είχε κυκλοφορήσει και κάποια τραγούδια κυρίως στα αγγλικά κι ένα με χριστουγεννιάτικο στίχο.

Το μουσικό comeback της Καλομοίρας και η άγνωστη ιστορία πίσω από το νέο της τραγούδι

Μπορεί κατά το γενικό comeback της το 2023 να την είδαμε σαν coach στο J2US ή στον ρόλο της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Λιανού στο I'm a Celebrity Get Me Out Of Here, όμως η αγαπημένη για πολλούς pop τραγουδίστρια, είχε κυκλοφορήσει παράλληλα το 2023 τον «Στόχο» - ένα ελληνόφωνο τραγούδι μετά από χρόνια - ενώ τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ακόμα ένα με αγγλικό στίχο.

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους το «Rolling», το νέο της τραγούδι, αναμένεται να βγει την 1η Μαρτίου πρώτα στην πλατφόρμα του Spotify. Ωστόσο, επειδή οι fans της ανυπομονούσαν να ακούσουν το νέο της κομμάτι, εκείνη δημοσίευσε ένα μικρό teaser του στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C3kqJ33ooag/

Κάπως έτσι, αποκαλύφθηκε και η ιδιαίτερη ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι, όταν ένας follower της τη ρώτησε για το αν είναι ένα από τα κομμάτια που ήθελε να προτείνει για την Eurovision, με την Καλομοίρα να του απαντά «Ένα από αυτά, ναι».

423105950_7085878981539411_6463905460421288374_n.jpg

Αν αναρωτιέσαι για ποιο τραγούδι μιλάει η Καλομοίρα με τον fan της, να σου υπενθυμίσω πως εκείνη τόσο το 2022 όσο και το 2023 είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της να πάει ξανά στον συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Ελλάδα, έχοντας μάλιστα 3 επιλογές τραγουδιών στα χέρια της, της οποίες όμως, όπως είπε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δεν έστειλε τελικά ποτέ σε κάποιον από τους αρμόδιους για τη συμμετοχή της χώρας μας.

«Για τη Eurovision είχα ετοιμάσει 3 κομμάτια. Κλαίγοντας είπα όχι. Έκλαψα δεν ντρέπομαι να το πω, έκλαιγα που δεν το έδωσα το κομμάτι αλλά δεν πειράζει. Εγώ δεν το έδωσα» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Οι πρόσφατες αλλαγές στη ζωή της

Η Καλομοίρα στις 31 Ιανουαρίου έκλεισε τα 39 και μετά από ένα μικρό διάστημα που πέρασε κάνοντας ένα mini social media break - ύστερα από το παιχνίδι που παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιανό στον Άγιο Δομίνικο - επέστρεψε δριμύτερη, όχι μόνο έχοντας ένα καινούργιο τραγούδι στα χέρια της αλλά έχοντας αλλάξει για δεύτερη φορά το hair look της μετά τη γενική της επάνοδο, υιοθετώντας και πάλι τα μακριά καστανά μαλλιά. Όπως δηλαδή, είναι το φυσικό τoυς χρώμα.

Ταυτόχρονα, η ίδια φαίνεται να «πατάει» ακόμα καλύτερα στα πόδια της και είναι επικεντρωμένη στη μουσική και στα νέα κομμάτια που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Άλλωστε, λίγο πριν μπει το 2024 η Καλομοίρα είχε δηλώσει πόσο ενθουσιασμένη είναι για όλα όσα πρόκειται να έρθουν επαγγελματικά στη ζωή της. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως μεγαλώνοντας μαθαίνει να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό της.

Αναλογίζομαι τη χρονιά που πέρασε με ευγνωμοσύνη για τα μαθήματα που πήρα και τους καταπληκτικούς ανθρώπους που γνώρισα. Ενθουσιασμένη για αυτό που επιφυλάσσει το 24! Η απόφασή μου; Σκοπεύω να είμαι πιο ευγενική και πιο υπομονετική με τον εαυτό μου καθώς μεγαλώνω, χωρίς να ζητώ επιβεβαίωση από τους άλλους.

https://www.instagram.com/reel/C3Viqvdre87/