16 ολόκληρα χρόνια Λούλης και Κολιανδρή αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα

Τσακιρίδου Χριστίνα
16 ολόκληρα χρόνια Λούλης και Κολιανδρή αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή μετρούν 22 χρόνια γνωριμίας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή είναι ένα από τα ζευγάρια που χαίρεσαι να βλέπεις στα social media οι οποίοι έχουν καταφέρει να συνδυάσουν επαγγελματική επιτυχία και γαλήνια προσωπική ζωή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 και έξι χρόνια αργότερα, το 2008 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα, που αποτελούν την πηγή της καθημερινής τους ευτυχίας.

Τα νέα πλάνα του Famagusta, η παγίδα στον Λούλη και το νέο πρόσωπο που θα λύσει τον γρίφο

https://www.instagram.com/p/CrLLJXqoZpK/

Πριν από λίγα 24ωρα η Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκε στην της εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη και στις αντιδράσεις που κατά καιρούς δημιουργούν οι δηλώσεις του.

«Του λέω: πρόσεχε τι θα πεις στις συνεντεύξεις. Έχει την άποψή του και είναι πολύ ισχυρή και πάντα εμπεριστατωμένη κατά τη γνώμη μου. Όταν όμως τα σχόλια κάποιου έχουν δύο-τρεις φορές γίνει αντικείμενο συζητήσεων, λες: ας είμαι λίγο πιο προσεκτικός, δεν χρειάζεται να δημιουργείται συνέχεια ένας θόρυβος χωρίς λόγο.Τότε με τον κορονοϊό και τα σποτάκια κι όλα αυτά είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, αν και δεν το παραδέχεται. Ήταν μία περίοδος που δεν ήταν ευχάριστη. Πλέον μπορεί ο καθένας να σου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και να σε βρίσει κι αυτό είναι επίσης πολύ σκληρό, μία τόσο μαζική επίθεση. Είμαι τελείως αντίθετη σε όλο αυτό», δήλωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Εγώ είχα πει σε μία συνέντευξη ότι πιο πολύ με τρομάζει που μεγαλώνω έναν γιο, παρά το ότι μεγαλώνω μία κόρη ή που μεγαλώνω εγώ. Εννοούσα ότι, εάν κάνω καλή δουλειά στο μεγάλωμα του γιου, θα ωφεληθεί και η κόρη μου. Μου έστελναν πάρα πολλοί μηνύματα και μου έγραφαν σα δεν ντρέπεστε. Δεν κατάλαβα γιατί παρερμηνεύτηκε αυτή μου η δήλωση. Με τρομάζει αυτό».

Για τη γνωριμία τους αλλά και για την καθημερινότητα με τα παιδιά τους η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Τον Χρήστο τον γνώρισα 21-22 χρονών. Συναντηθήκαμε ωραία σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, δεν είχαμε κάνει ακόμα στέρεα βήματα στη δουλειά. Γνωριστήκαμε και σε δύσκολες συνθήκες, στις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή. Αυτό κάπως μας ένωσε. Ο Χρήστος είναι πολύ καλός πατέρας, έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι είναι καλύτερος γονιός από εμένα. Είναι θαυμαστός ο τρόπος που διαχειρίζεται τις καταστάσεις, που καταφέρνει να μην φωνάζει, κάνει πίσω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εγώ».

Οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες του ζευγαριού

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το πώς είναι ως μπαμπάς ο Χρήστος Λούλης είχε δηλώσει: «Κάποια λάθη θα κάνουμε και καλά θα κάνουμε γιατί τα παιδιά μας πρέπει να έχουν κάποια τραύματα μεγαλώνοντας, γιατί αυτή είναι η εξέλιξη του ανθρώπου, να ξεπερνάει της δυσκολίες και τα εμπόδια».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο star.gr, ο ηθοποιός είχε δηλώσει για τη σύζυγό του: «Η σύζυγός μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Θεωρώ ότι ο τίτλος του ζεν πρεμιέ κρατάει μέχρι τα 25, μετά δεν έχει νόημα. Πάντα είχα μια σχέση αλληλοεκτίμησης με το αντίθετο φύλο, αλλά πλέον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα».

https://www.instagram.com/p/B4hiKzGltFH/

Η Έμιλυ Κολιανδρή είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη ως ο γάμος της με τον Χρήστο Λούλη πέρασε σοβαρή κρίση την οποία κατάφεραν να ξεπεράσουν και να παραμείνουν μαζί μέχρι και σήμερα.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Παντρευτήκαμε το 2008. Στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να χωρίσεις από το να είσαι με κάποιον γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις, πέρα από σιγουριά, ασφάλεια, συντροφικότητα, θέλουν και πολλή δουλειά. Είναι πολύ πιο εύκολο να τελειώνει κάτι, να προχωράς σε κάτι νέο και η εποχή μας ευνοεί κάτι τέτοιο. Προφανώς για να μένουμε μαζί σε αυτή την ένωση κάτι βρίσκουμε που μας αρέσει. Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ να μην είμαι με τον Χρήστο παρόλο που έχουμε περάσει και οι δυο περιόδους που έχουμε κουραστεί ή συνηθίσει αλλά πάντα και ειδικά με την έλευση των παιδιών, κάτι συμβαίνει και δεν καταλαβαίνεις πως περνά η ζωή, με την καλή έννοια. Έχουμε την τύχη να κάνουμε αυτή τη δουλειά που μας έχει απαλλάξει από μια ρουτίνα που ίσως έχουν άλλα ζευγάρια με πιο κανονικές δουλειές και αυτό είναι σωτήριο. Υπάρχουν φορές που δουλεύουμε μαζί και άλλες που δε δουλεύουμε μαζί και αυτό κάπως τροφοδοτεί τη σχέση μας», ανέφερε η ηθοποιός.

Οι δύο ηθοποιοί δίνουν συχνά το παρών στο θέατρο και σε άλλες κοσμικές εκδηλώσεις, ποζάροντας μαζί και χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Oι ηθοποιοί έχουν επιλέξει να κρατούν τα ανήλικα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάθε φορά που μοιράζονται φωτογραφίες μαζί τους, φροντίζουν να καλύπτουν το πρόσωπό τους.

Πηγή κεντρικής: christosloulis