Οι νέες εικόνες της Παπουτσάκη με τους γιους φανέρωσαν τη λιακάδα μετά την καταιγίδα

Οι νέες εικόνες της Παπουτσάκη με τους γιους φανέρωσαν τη λιακάδα μετά την καταιγίδα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της και δείχνει εικόνες από το σπίτι της, αποδεικνύοντας ότι έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες μετά τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Πιλαφά. 

Μία «ανοιξιάτικη» Κυριακή του Φλεβάρη επέλεξε η Κατερίνα Παπουτσάκη για να μας δείξει μερικές εικόνες από την καθημερινότητα με τα παιδιά της.

Η ηθοποιός πέρασε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με τον Μάξιμο και τον Κίμωνα σε ένα γήπεδο, στο οποίο τα δυο αγόρια αντι να τρέχουν ή να παίζουν ποδόσφαιρο, προσπαθούσαν να λύσουν τον κύβο του Ρούμπικ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους κάποιες εικόνες από την μέρα τους και αυτή που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν η εικόνα των δυο παιδιών να στέκονται στη μέση του γηπέδου φορώντας ποδοσφαιρικά ρούχα και προσπαθώντας να λύσουν τον κύβο του Ρούμπικ.

Screenshot-2024-02-26-090524.png

H Kατερίνα Παπουτσάκη απάντησε πολύ εύστοχα στην τοξικότητα των social media

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέβασε την φωτογραφία, καλύπτοντας τα πρόσωπα των παιδιών και γράφοντας «Κύβος του Ρούμπικ και περισυλλογή».

Εκτός αυτής, μοιράστηκε και άλλες εικόνες από τη μέρα τους. Εικόνες από το πάρκο, τις κούνιες αλλά και μια τρυφερή βραδινή αγκαλιά στο τέλος της κουραστικής αλλά δημιουργικής ημέρας.

Η ήρεμη και ξέγνοιαστη αίσθηση που δημιουργούν οι φωτογραφίες φαίνεται να αποδεικνύουν πως η ηθοποιός έχει βρει τα πατήματά της, παρά τις δυσκολίες που παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισε την περασμένη χρονιά.

Ο Μάξιμος Πιλαφάς ήρθε στον κόσμο στις 3 Μαΐου 2013 ως καρπός του έρωτα της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά. Ο μικρότερος γιος της ηθοποιού και του επιχειρηματία γεννήθηκε έξι χρόνια αργότερα, στις 4 Μαρτίου 2019.

Βρίσκοντας τα πατήματα μετά τον χωρισμό και η σχέση που έχουν μεταξύ τους τα παιδιά της Παπουτσάκη

Είναι γνωστό ότι από τότε που η Κατερίνα Παπουτσάκη χώρισε με τον Παναγιώτη Πιλαφά προσπαθεί να βρει τα πατήματα της χωρίς να διαταράξει την καθημερινότητα των παιδιών.

Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή «The 2Night Show», «To 2023 ήταν αρκετά δύσκολο, χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι, αλλά αν έχεις παιδιά. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε πολύ, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική».

Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε το 2023 στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε περιγράψει τη σχέση που έχουν μεταξύ τους ο 10χρονος Μάξιμος και ο 4χρονος Κίμωνας λέγοντας:

«Τσακώνονται πολύ, διότι ο Μάξιμος επιζητά συνέχεια την αγκαλιά του Κίμωνα, ο οποίος βαριέται και τον κλοτσάει. Ταυτοχρόνως, ο Μάξιμος τσαντίζεται, νιώθει αδικία, του φωνάζει. Ο Κίμωνας ξανατσατίζεται, του χώνει κλοτσιά και μετά κάνουν αγκαλιές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως στην πραγματικότητα είναι πολύ αγαπημένοι και θεωρεί πως είναι πολύ καλή απόφαση να έχουν ο ένας τον άλλον.

«Δεν το ‘χα στο μυαλό μου ότι θα ήθελα δεύτερο παιδί και ευτυχώς που συνέβη, γιατί ήρθε ένας άνθρωπος μαγικός, ο Κίμωνας», είχε πει τότε η ηθοποιός.

3 tips για να κάνεις μόνη στο σπίτι το wet look της Κατερίνας Παπουτσάκη

Εικόνες από το σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη

Πριν από μόλις δύο ημέρες, η Κατερίνα Παπουτσάκη μας έδειξε μερικές εικόνες από διαμέρισμα στο οποίο ζει με τους γιους της και την γάτα τους. Ο χώρος είναι ιδιαίτερα μοντέρνος, έχοντας, όμως και κάποια boho στοιχεία, όπως το υπέροχο χαλί που κοσμεί το σαλόνι.

Το ξύλινο πάτωμα, τα φωτεινά χρώματα στα έπιπλα αλλά και η φανταστική θέα με άρωμα θάλασσας συνθέτουν μία υπέροχη ατμόσφαιρα.

Εικόνες από το σαλόνι της είχε μοιραστεί και την ημέρα των γενεθλίων της, τον Ιανουάριο.

https://www.instagram.com/p/C2lHddeI9Z9/

Η δημιουργική περίοδος επισφραγίζεται με την παρουσία της μουσικής!

Εκτός από τα παραπάνω, όμως, η Κατερίνα Παπουτσάκη αυτή την περίοδο ασχολείται και με τη μουσική πολύ ενεργά, δείχνοντας ότι περνά μία πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της. Οι εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή Σφίγγα είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν μέχρι τέλη Μαρτίου και η ίδια φαίνεται να νιώθει ιδιαίτερα ευγνώμων που καταφέρνει να κάνει πράξη όσα αγαπά.

https://www.instagram.com/reel/C3itrh_omvM/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @katerina_papoutsaki