Survivor: Η στρατηγική της Δαλάκα δίχασε το κοινό και το σχόλιο του Μπάρτζη «ξύπνησε» παλιές κόντρες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η στρατηγική της Δαλάκα δίχασε το κοινό και το σχόλιο του Μπάρτζη «ξύπνησε» παλιές κόντρες

Τελικά η Δαλάκα ήθελε να διώξει την πιο αδύναμη παίκτρια των Διασήμων ή την Χρύσα από τους Μαχητές και διάλεξε τους κρίκους στη μονομαχία;

Μια στρατηγική που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό είδαμε στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την 28ης Φεβρουαρίου όσον αφορά τη μονομαχία αποχώρησης. Υποψήφιες η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους και η Χρύσα από τους Μαχητές - αφού την επέλεξε η Δαλάκα ως MVP της εβδομάδας.

Ποια ήταν όμως η στρατηγική και το αποτέλεσμά της για να διχαστούν οι fans του ριάλιτι;

Ο στόχος που δεν ευνόησε την Αμανατίδου και η φίλη «φίδι»

Survivor: Ο καυγάς της Ασημίνας με την Δαλάκα επιβεβαίωσε τον Βολικάκη και ένα πράγμα είπαν όλοι

H Kατερίνα Δαλάκα φάνηκε πως διάλεξε - έχοντας κερδίσει το προνόμιο του MVP - την Χρύσα από την Μπλε ομάδα, τόσο επειδή μεταξύ τους έχουν μια μικρή κόντρα με σπόντες που «ρίχνει» η μία στην άλλη, όσο κι επειδή η Χρύσα έχει ανέβει λίγο αγωνιστικά, οπότε αν εκείνη κι οι συμπαίκτριές της την έδιωχναν θα ήταν υπέρ των Κόκκινων το αποτέλεσμα.

Αυτό είχε αφήσει άλλωστε, να εννοηθεί όταν έλεγε λίγο πριν τη μονομαχία πως ο στόχος που θα επιλέξει, ως η καλύτερη στατιστικά από τις υπόλοιπες μονομάχους, θα ήταν ένας στόχος που δεν θα ευνοεί τη Χρύσα.

Bέβαια, η ίδια είχε πει επίσης στη συνέντευξή της πως αν αποχωρήσει κάποια παίκτρια από την Κόκκινη ομάδα, αυτή θα δυναμώσει, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η Μαρία Αντωνά και η Έλενα Αμανατίδου είναι αρκετά αδύναμες.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν, της επιλογής του στόχου η Κατερίνα Δαλάκα διάλεξε τους κρίκους λέγοντας πως η επιλογή της έγινε για να δυσκολέψει την Χρύσα. Η παίκτρια των Μπλε ωστόσο, ατάραχη, απάντησε πως είναι ο αγαπημένος της στόχος, κάτι που δεν ίσχυε για την Έλενα Αμανατίδου.

Και τελικά η παίκτρια των Διασήμων επιβεβαιώθηκε για τον φόβο της για τους κρίκους, αφού ήταν εκείνη που αποχώρησε μετά την τελική αναμέτρησή της με την Χρύσα.

Εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος κι επειδή η Δαλάκα μονομαχώντας αρχικά με την Έλενα, δεν την άφησε να «δει» καν τον στόχο κερδίζοντάς την 4-0, το κοινό που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα άρχισε να μιλάει για «λυκοφιλίες».

Κι αυτό γιατί η Κατερίνα Δαλάκα υποτίθεται ήξερε την Έλενα Αμανατίδου απ' έξω λόγω του στίβου, είχε χαρεί πολύ που μπήκε στην ομάδα των Διασήμων και θα μπορούσε να την ευνοήσει περισσότερο διαλέγοντας έναν από τους άλλους στόχους που ίσως ήταν καλύτερη. Ή όπως είπαν κάποιοι θα μπορούσε να χάσει από την Έλενα για να βρεθεί αντιμέτωπη με την Χρύσα στην τελική μονομαχία και να την διώξει από το παιχνίδι, όπως είχε σκεφτεί. Ή ακόμα καλύτερα να μην έχει διαλέξει καν την Χρύσα για αντίπαλο αλλά να επέλεγε την Μαριλίνα ή την Άιρα που σίγουρα είναι πιο αδύναμες από την Χρύσα στην ομάδα των Μαχητών.

Το ίδιο σχολίασαν και οι Μαχητές με τον Γκιουλέκα και τον Φάνη να λένε πως οι Κόκκινοι ήθελαν να φύγει παίκτρια από την ομάδα τους για να δυναμώσουν.

Βέβαια, υπήρχαν και αρκετοί που είπαν πως άσχετα από την επιλογή του στόχου η Έλενα θα μπορούσε να κερδίσει, αφού το παιχνίδι και η αποχώρηση είναι θέμα αγωνιστικότητας.

Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε θέση για τη μονομαχία

Αν και μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει τον φιναλίστ του Survivor 2023 να σχολιάζει το οτιδήποτε για το φετινό Survivor, εκείνος πήρε θέση στο Twitte/X για το αν η Δαλάκα ήθελε ή όχι να προστατέψει τη φίλη της, γράφοντας πως εκείνος σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε πράξει διαφορετικά.

423147662_1399951940651873_192820978260583832_n.jpg

Εκεί οι fans του παιχνιδιού θυμήθηκαν πώς συμπεριφέρθηκε στη «φίλη» του την Σταυρούλα, κάνοντας «κόμμα» με τον Σάκη και την Μαριαλένα για να την διώξουν. Ο ίδιος ωστόσο, είπε πως ίσως κάτι που είχε δει τον έκανε να αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της, χωρίς να αποκαλύψει ακριβώς τι και ζήτησε από τους fans να μην σκαλίζουν πράγματα που είχαν γίνει στο παρελθόν. Άλλωστε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι και όπως είπε ο ίδιος τα έχουν βρει οι δυο τους.

Το αν πάντως η Δαλάκα πέτυχε να δυναμώσει ή όχι η ομάδα της απέναντι στους Μαχητές θα φανεί στους επόμενους αγώνες.

Survivor: Η «καμένη» ασυλία και η θυματοποίηση της Ασημίνας που δεν έπεισε κανέναν