Ο Γκουντάρας μίλησε για φίλους και έδειξε καθαρά τη στήριξή του στην Καινούργιου και εκτός εκπομπής

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γκουντάρας μίλησε για φίλους και έδειξε καθαρά τη στήριξή του στην Καινούργιου και εκτός εκπομπής

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιο δεν παραδέχτηκε μόνο την αντίδρασή της στο ειδύλλιο Μπάρκα - Τσαγκρίδη, πήρε και δημόσια θέση υπέρ της.

Σε δυο «στρατόπεδα» έχουν χωριστεί εδώ και λίγες μέρες, όχι μόνο τα άτομα της showbiz αλλά και πολύς κόσμος στα social media, ύστερα από την επιβεβαίωση της σχέσης της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, μέσα από ένα βίντεο που τράβηξε θαμώνας του νυχτερινού μαγαζιού που βρίσκονταν και τους έδειχνε να φιλιούνται.

Το βίντεο με το φιλί ανάμεσα σε Μπάρκα - Τσαγκρίδη και όσα είπε η Δανάη στην εκπομπή της

filippos7.webp

Ο λόγος ωστόσο, που έχει προκληθεί τόσο μεγάλος ντόρος, με αποτέλεσμα να υπάρξει διχασμός και διαφωνία σε πολλές παρέες - τηλεοπτικές και μη - είναι το γεγονός πως η Δανάη Μπάρκα υπήρξε φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου, πρώην σύντροφος της οποίας είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Όλοι λοιπόν, άρχισαν να παίρνουν θέση στο κατά πόσο είναι μεμπτό ή όχι το να κάνει κάποια γυναίκα σχέση με τον πρώην της φίλης της.

Αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι δεν υπάρχουν πραγματικές φιλίες στη showbiz, οπότε και οι δύο παρουσιάστριες δεν είναι αληθινά φίλες κι επομένως η Μπάρκα δεν έκανε κάτι κακό. Άλλωστε, ύστερα από την τηλεοπτική κόντρα της Καινούργιου με την Σκορδά πριν από λίγους μήνες, η Μπάρκα είχε πάρει θέση υπέρ της Σκορδά στην εκπομπή της κρατώντας μια κούπα με το λογότυπο της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σε όσους σχολίασαν τη φωτογραφία της με τον Τσαγκρίδη με ένα story

Από την άλλη κάποια κοινά stories των δύο γυναικών που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως και ένα μήνυμα της παρουσιάστριας του Πάμε Δανάη! στην Κατερίνα Καινούργιου τόνισαν πως η σχέση τους όχι απλά δεν ήταν τυπική αλλά μετρούσε και αρκετά χρόνια.

mparka1.webp

Η στήριξη του Γκουντάρα στην Καινούργιου και το σχόλιό του στα social media

Ένα από τα άτομα που είναι ξεκάθαρα υπέρ της Κατερίνας Καινούργιου στην άβολη θέση που έχει βρεθεί να βλέπει τον πρώην της να είναι ζευγάρι με τη φίλη της, είναι και ο συνεργάτης της στη Super Kατερίνα, Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο ίδιος αρχικά της έσφιξε το χέρι με νόημα, όταν με αφορμή ένα θέμα της εκπομπής που αφορούσε στον Γιώργο Κιμούλη εκείνη είπε με νόημα «Αν δεν δω κάτι με τα μάτια μου δεν το πιστεύω. Αν το δω…Το πιστεύω».

Στη συνέχεια, κι επειδή η συζήτηση στα social media αλλά και στις τηλεοπτικές εκπομπές για το νέο ζευγάρι Μπάρκα - Τσαγκρίδη δεν σταμάτησε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έγραψε στο Twitter/X του μια αλήθεια που κατά βάθος όλοι γνωρίζουμε.

«Επειδή ακούω και διαβάζω διάφορα...ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου» έγραψε ο ίδιος, δείχνοντας ξεκάθαρα πως στηρίζει την Κατερίνα Καινούργιου.

423686665_1880383699086373_3848220396549749715_n.jpg

Τα γεγονότα ωστόσο, δεν αλλάζουν και σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να βλέπει κανείς πώς θα πορευτεί - τόσο το ζευγάρι που ερωτεύθηκε όσο και η Κατερίνα Καινούργιου που ήρθε σε δύσκολη θέση γνωρίζοντας καλά και τους δύο. Μια ξεκάθαρη κουβέντα ίσως θα είναι το καλύτερο ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.