Η Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της με την Εύη Αδάμ αλλά χωρίς την αδερφή της Δανάη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της με την Εύη Αδάμ αλλά χωρίς την αδερφή της Δανάη

Η Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα πρόσωπα. Το πάρτι και η εντυπωσιακή ομοιότητα μαμάς-κόρης.

Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου είναι ό,τι πολυτιμότερο απέκτησε η Εύη Αδάμ από τον γάμο της με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Το 2012 πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι η αγάπη που τρέφουν για τις κόρες τους, οι οποίες μεγάλωσαν και διαγράφουν πλέον τη δική τους πορεία.

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου χόρεψαν στους ρυθμούς του Ζορμπά σε χιονοδρομικό της Ιταλίας

Η Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της αγαπημένα πρόσωπα

Πριν από μερικές ώρες και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής (03/03) η Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της σε γνωστό εστιατόριο της Καλλιθέας όπου διασκέδασε με τη μητέρα και τους φίλους της.

Για την περίσταση η 24χρονη επέλεξε ένα κομψό μπλε blazer με χρυσά κουμπιά και εντυπωσιακά πράσινα σκουλαρίκια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Όπως είδαμε μέσα από τα Instagram-stories της εορτάζουσας, η μητέρα της ήταν εκείνη που έφερε την τούρτα, με τους καλεσμένους να βιντεοσκοπούν τη στιγμή.

Η χαρά της Νεφέλης είναι εμφανής καθώς έχει δίπλα της όλους όσους αγαπά, εκτός από ένα πρόσωπο: την μικρότερη αδερφή της, Δανάη.

Η Δανάη Λιβιεράτου μετά από καιρό δημοσίευσε ξανά φωτογραφία με τον Pablo Miller

Ο λόγος που η Δανάη δεν έδωσε το παρών δεν είναι άλλος από το ταξίδι της στο εξωτερικό. Η νεαρή κοπέλα και η παρέα της βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στις Δολομιτικές Άλπεις όπου απολαμβάνουν το σκι και το ονειρικό, χειμερινό τοπίο.

https://www.instagram.com/p/C3-MiHRKgUk/

Μετά την social-medική απουσία του συντρόφου της Δανάης, Pablo Miller πολλοί να σκέφτηκαν πως το ζευγάρι περνάει κρίση στη σχέση του ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. Στην πρόσφατη ανάρτηση της νεαρής κοπέλας ο αγαπημένος της σχολίασε από τους πρώτους γράφοντας: «Κρύα σαν το χιόνι».

Screenshot-2024-03-04-145847.png

Οι αδερφές Λιβιεράτου είναι πολύ δεμένες και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη σε κάθε δυσκολία. Σε αντίθεση με την Δανάη, η Νεφέλη Λιβιεράτου έχει ελάχιστες αναρτήσεις στο Instagram και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι αρκετά πιο σπάνιες. Δεν είναι λίγες ωστόσο οι φορές που βλέπουμε την 24χρονη να ποζάρει μαζί με τη μητέρα ή την αδερφή της, χαρίζοντάς μας #familygoals στιγμιότυπα.

Το νέο cover της Δανάης Λιβιεράτου αποθεώθηκε και από την καλή φίλη της μαμάς της, Ρέα Τουτουνζή

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η Εύη Αδάμ παραδέχθηκε πως νιώθει περισσότερο μαμά παρά φίλη για τις κόρες της τονίζοντας:

«Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί».

Πηγή κεντρικής: nefeli_livieratou