Το μεγάλο δίλημμα της Βασιλικής στη Γη της ελιάς και ο νέος σύντροφος μετά την απώλεια του Φίλιππου

Κατερίνα Μπούσιου
Το μεγάλο δίλημμα της Βασιλικής στη Γη της ελιάς και ο νέος σύντροφος μετά την απώλεια του Φίλιππου

Το μέλλον του ρόλου της Ιφιγένειας Τζόλα ως Βασιλική στη Γη της ελιάς έχει κάποιες πολύ ωραίες ανατροπές. Ποιος θα γίνει Φίλιππος στη θέση του Φίλιππου; 

Τι ήταν να ανακοινώσει ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου πως μέχρι τον Ιούνιο θα λήξει και ο ρόλος του ως Φίλιππος στη Γη της ελιάς; Από εκείνη τη στιγμή όλοι αναρωτιούνται για το «μετά». Όχι απαραίτητα για τον τρόπο που θα τον θρηνήσουν (γιατί θα συμβεί και αυτό) αλλά για το πώς θα αλλάξει η ζωή της γυναίκας του και της μητέρας του. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχουν ήδη δύο μνηστήρες για τη Βασιλική.

Παρασκευάς ή Φίλιππος ή Ορέστης;

Υπάρχουν πολλές λαϊκές παροιμίες για να περιγράψουν αυτά που θα συμβούν με τη Βασιλική στη Γη της ελιάς μετά τον θάνατο του Φίλιππου αλλά δεν είναι επί του παρόντος, αυτό το θέμα μας. Προέχει να δούμε τα χαρακτηριστικά που θα έχει σταδιακά αυτό το φινάλε για να κατανοήσουμε το τι θα συμβεί.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Αντιγόνης Κουλουκάκου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, λίγο πριν γίνει μαμά

Ο Φίλιππος, όπως δίκαια έχουν παραπονεθεί πολλοί φανς της σειράς, έχει αρχίσει μία αρνητική πορεία ως χαρακτήρας. Απότομος, εγωιστής, εν ολίγοις αλλοπρόσαλος. Κυρίως προς τη Βασιλική, τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε. Η απόφασή του να τα παρατήσει όλα και να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα, κανέναν δε βρίσκει σύμφωνο.

Η προδοσία του Φίλιππου στη Γη της ελιάς, η γκρίνια του κοινού και το «αντίο» Δήμητρας και Αριάδνης

Αυτό δεν δημιουργεί εντάσεις μόνο ανάμεσα στην οικογένειά του, αλλά και ανάμεσα τους φίλους του, οι οποίοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν και να του θυμίζουν πως η Βασιλική δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά.

Ο Παρασκευάς το λέει συνέχεια. Ενώ ο Μιλτιάδης, ο επιστάτης των Βρετάκων συμπονεί τη Βασιλική κάθε φορά που τη βλέπει. Φυσικά και οι δύο θα στεναχωρεθούν (ειδικά ο πρώτος που είναι κολλητός του) με τον θάνατό του. Ο οποίος τουλάχιστον θα είναι ηρωικός, αφού θα προσπαθήσει να σώσει την οικογένειά του. Έτσι για να ισσοροπήσουν και οι αντιδράσεις των τηλεθεατών.

https://www.instagram.com/p/C3n8kVtNj9x/

Ο Παρασκευάς θα εκφράσει σύντομα την προτίμησή του στη Βασιλική, αλλά δεν θα είναι αυτός που θα κερδίσει την καρδιά της στην 4η σεζόν της σειράς, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο. Εκείνος θα είναι ο Μιλτιάδης. Σοβαρός, μετρημένος, ευαίσθητος, θα είναι ο κατάλληλος για να σταθεί σε εκείνη και την κόρη της.

Κυρίως θα είναι κατάλληλος για να τον αγαπήσει η Χάιδω, η μαμά του Φίλιππου. Τη Βασιλική την έχει σαν παιδί της. Δεν θέλει να μείνει μόνη και απροστάτευτη, όσο και αν πονά για την απώλεια του γιου της.

Κάποια στιγμή οι πληροφορίες ανέφεραν και τον Ορέστη, δηλαδή τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά αυτό δεν θα συμβεί, καθώς ο ηθοποιός δεν θα συμμετέχει στην 4η σεζόν της Γης της ελιάς.

https://www.instagram.com/p/CrYaUmeMeFg/