Στο συγκινητικό video της Μπάρκα με τη γιαγιά Τούλα η Σταυροπούλου έκανε το πιο αληθινό σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο συγκινητικό video της Μπάρκα με τη γιαγιά Τούλα η Σταυροπούλου έκανε το πιο αληθινό σχόλιο
NDP photo agency

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε το πιο τρυφερό βίντεο με τη γιαγιά της. Η συγκινητική αφιέρωση και το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την αγάπη-ευγνωμοσύνη που τρέφει για τη γιαγιά της, η οποία την μεγάλωσε και στάθηκε βράχος στο πλευρό της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» δέχεται συχνά επισκέψεις από τη γιαγιά της στο τηλεοπτικό πλατό ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η κυρία Τούλα εμφανίζεται on camera στις fun ενότητες της εκπομπής.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σε όσους σχολίασαν τη φωτογραφία της με τον Τσαγκρίδη με ένα story

Το νέο video της Δανάης Μπάρκα με τη γιαγιά της και η τρυφερή αφιέρωση

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια του ΜΕGA έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και συγκεκριμένα μοιράστηκε ένα backstage video από την επίσκεψη της γιαγιάς της στο κανάλι.

https://www.instagram.com/reel/C4ImN2FMxQA/

«H αγάπη μου. Η αγκαλιά της, το γιατρικό για όλα. Το σήμα κατατεθέν μου-που μου λένε πάντα. Έρχεται στο στούντιο και φωτίζει ο τόπος, ρωτάει κάθε άνθρωπο τι κάνει και τα νέα του και φεύγοντας δίνει την ευχή της και το σταθερό της τηλέφωνο για να την παίρνουν και να τους ξεματιάζει όλους. Και όταν την ξεπροβοδίζουμε όλοι μαζί, τους λέει «ευχαριστώ που προσέχετε το παιδί μου εδώ πάντοτε» και κλαίει. Και η γιαγιά μου είναι αυτή η σπάνια γυναίκα που με έμαθε να φροντίζω όσους αγαπώ, και να βοηθάω όποιους μπορώ. Με έμαθε να μην τα παρατάω και να περιμένω πάντα το «τέλος» που λάμπει το καλό, η αλήθεια και η αγάπη..κι αν δεν συμβαίνει δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος. Η γιαγιά μου που μοσχοβολάει αγάπη και που το παιδικό μου δωμάτιο είναι η αγκαλιά της και τα χάδια της. Γιαγιά μου, αγάπη μου, ποτέ δεν θα βαρεθώ να μιλάω για σένα και να γράφω άπειρα κατεβατά…κι ακόμα δεν έχω πει ούτε τα μισά από όσα νιώθω.Γιαγιά Τούλα♥️», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της ανάρτησή της.

Σε παλαιότερη ανάρτηση για τη γιαγιά της, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Η γιαγιά μου είναι ο πιο αστείος άνθρωπος του κόσμου, ο πιο δυνατός, ο πιο δυναμικός, η πιο έξυπνη με την πιο ωραία φωνή γιαγιάς που υπάρχει στον πλανήτη».

https://www.instagram.com/tv/Cb4jSurgbA4/

«Το γούρι μου. Πριν από κάθε αρχή,πριν από κάθε πρεμιερα είναι η μέρα της. Αγκαλιές,χαμόγελα,ιστορίες,φιλιά,ευχές και μετά νιώθω λίγο περισσότερο έτοιμη να κάνω το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν,οι άνθρωποι που όλη τους την ζωη την αφιέρωσαν στα παιδιά τους,στα εγγόνια τους και μέσα από αυτά αγαπάνε τα παιδιά όλου του κόσμου. Η γιαγιά μου. Η φωνή της γιαγιάς μου,το πιο γλυκό νανούρισμα. Η πιο όμορφη ανάμνηση μου. Η γιαγιά με ρώτησε «τι κάνουν οι φίλοι σου στο Ίντερνετ;;» Και είπα έλα να τους στείλουμε ένα βίντεο να ξεχαστούν και να σε δουν να χαμογελάσουν επειδή τις τελευταίες μέρες είμαστε όλοι περίεργα,και τσουπ,το βίντεο!».

https://www.instagram.com/p/CmMbQexs5Dt/

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σε όσους σχολίασαν τη φωτογραφία της με τον Τσαγκρίδη με ένα story

«Γιαγιά μου, ποσό τυχερή που μεγάλωσα και μεγαλώνω με σένα. Ευτυχώς που δεν ξέρεις πόσο σ’αγαπάω γιατί θα τρόμαζες απ’ το μέγεθος. Είσαι η αγκαλιά που θα ήθελα πάντα να τρέχω για να κρύβομαι απ’ ό,τι με απασχολεί. Είσαι ο άνθρωπος που μου θυμίζει τι έχει αξία σ αυτό τον κόσμο και η φωνή που πάντα όταν ακούω, με κάνει να ανατριχιάζω από χαρά. Σε λατρεύω. Σε ευχαριστώ. Μακάρι να σου μοιάσω», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Μπάρκα.

Το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου

H Βίκυ Σταυροπούλου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της παρουσιάστριας, και εμφανώς συγκινημένη έγραψε: «Τα κορίτσια μου, τα πιο πολύτιμα της ζωής μου!!!».

sxolio1.jpg

Πηγή κεντρικής: ndp