Είναι διπρόσωπη η Δαλάκα στο Survivor; Η επίθεση Σοϊλέδη και η απάντηση του Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Είναι διπρόσωπη η Δαλάκα στο Survivor; Η επίθεση Σοϊλέδη και η απάντηση του Twitter/X

Την ώρα που στην Μπλε ομάδα γίνεται ο κακός χαμός, οι fans του Survivor στο Twitter/X σχολίαζαν αρνητικά το post του Σοϊλέδη που έλεγε την Δαλάκα διπρόσωπη.

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα θα μπορούσε να πει κανείς, ήταν αυτό που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της 5ης Μαρτίου στο Survivor. Από έρωτες μέχρι κλάματα - χωρίς δάκρυα βέβαια - κι από λυκοφιλίες μέχρι μαγειρέματα για να φύγουν οι αδύναμες παίκτριες.

Survivor: Έκανε η Δαλάκα τη «δαλακία» της, είπε ο Τριαντάφυλλος και όλοι συμφώνησαν μαζί του

Να τα πάρουμε όμως, από την αρχή τα πράγματα.

Ήδη υποψήφιες προς αποχώρηση είχαν βγει από τους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας η Μαριλίνα από την ομάδα των Μαχητών και η Ευγενία Μπόρλα από την ομάδα των Διασήμων. Στο μεσοδιάστημα στην Μπλε ομάδα ξέσπασε «εμφύλιος» - εξαιτίας και της ψήφισης της Μαριλίνας - με τις δύο υποομάδες (την παρέα του James κι εκείνη της Μαριλίνας και του Σταμάτη) να είναι στα «μαχαίρια». Κι εκεί που όλοι έριχναν το φταίξιμο γι' αυτόν τον διχασμό στον James και την Σταυρούλα, το «βάρος» μετατοπίστηκε στον Γιάννη Περπατάρη και την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ο «κατατρεγμένος» Σταμάτης και ο «άντρακλας» Περπατάρης

Μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας που έχασαν οι Κόκκινοι, οι Μπλε επέστρεψαν στην καλύβα τους και η παρέα του Φάνη και του James είπαν να κάτσουν μαζί με την παρέα της Μαριλίνας και του Σταμάτη σαν ένδειξη καλής θελήσεως, μήπως καταφέρουν να τα βρουν κατά τη συμβίωσή τους, αφού αγωνιστικά είναι πολύ καλά και κερδίζουν τους περισσότερους αγώνες.

Η κίνηση αυτή πήρε άλλη τροπή, όταν άρχισαν να τσακώνονται οι δύο υποομάδες για το ποιος δείχνει περισσότερη θέληση για να λυθούν τα θέματα που υπάρχουν στην ομάδα με αποκορύφωμα ο Γιάννης Περπατάρης να αποκαλεί τον Σταμάτη «καραγκιόζη». Εκεί ο παίκτης τον Μπλε βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στην προσωπική του συνέντευξη για το «δράμα» που ζει ο ίδιος στην καλύβα με τη συμπεριφορά του Γιάννη, η οποία είναι άκρως τοξική και η αλήθεια είναι οι τηλεθεατές δεν έχουν δει σε όλο της το μεγαλείο, αφού αυτή ήταν η πρώτη φορά που τον είδαμε στα τόσα επεισόδια να ξεφεύγει, παρότι τόσο η Δώρα όσο και η Άιρα έχουν αναφερθεί στον οξύθυμο χαρακτήρα του.

Είναι ο Γιάννης Περπατάρης ο πιο τοξικός παίκτης του Survivor; Το Twitter/X τον «δίκασε»

Η Άιρα μάλιστα, έκανε κι άλλες αποκαλύψεις για τον Περπατάρη στο συμβούλιο.

Τα fake κλάματα ωστόσο, του Σταμάτη δεν έπεισαν καθόλου το κοινό, παρότι όλοι συμφώνησαν πως ο Περπατάρης δεν είναι αυτό που δείχνει.

Ποιος είδε τον Σοϊλέδη και δεν τον φοβήθηκε

Η σπόντα του Άρη Σοϊλέδη για τον Φάνη και η κόντρα στο νέο τρέιλερ του Survivor που δίχασε το κοινό

Στα της ψηφοφορίας τώρα, η Κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε και τον τρίτο αγώνα ασυλίας, με τις επιλογές ωστόσο να είναι πολύ λίγες, αφού θα έπρεπε να ψηφιστεί γυναίκα. Μόνο η Μαρία Αντωνά και η Αναστασία (η νέα προσθήκη στην ομάδα των Διασήμων) θα μπορούσαν να υπερασπιστούν τη θέση τους στη μονομαχία, αφού η Ευγενία, όπως είπαμε πιο πάνω ήταν ήδη υποψήφια, ενώ Ασημίνα και Δαλάκα ήταν τραυματίες.

Η ομάδα έβγαλε την Αναστασία προς αποχώρηση, ωστόσο η Κατερίνα Δαλάκα κι άλλα δύο άτομα ψήφισαν την Μαρία Αντωνά. Όπως είπε μάλιστα, η Δαλάκα την ψήφισε εξαιτίας του φόβου της να μπαίνει στο νερό, κάτι που πηγαίνει την ομάδα πίσω, επειδή στα περισσότερα αγωνίσματα μένει εκτός.

Ο Άρης Σοϊλέδης που παρακολουθεί από την πρώτη μέρα το Survivor για να στηρίζει το κορίτσι του αντέδρασε κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram του «κατακεραυνώνοντας» την Κατερίνα Δαλάκα που ψήφισε τη «φίλη» της.

«Η Αναστασία, όπως και όλη η Κόκκινη ομάδα, κατάλαβε πως η Μαρία δεν θα ήταν δίκαιο να βγει τρίτη συνεχόμενη φορά (υποψήφια) λόγω κούρασης και στατιστικών. Σε αντίθεση με κάποιες (φίλες) που την ψήφισαν. Είσαι απίστευτη τελικά. Όλοι τα έλεγαν αλλά εγώ δεν τους άκουγα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης που κατά την ώρα του αγωνίσματος ένιωσε περήφανος που η Μαρία Αντωνά πήδηξε από την πλατφόρμα στο νερό, κάτι για το οποίο δέχτηκε το «μπράβο«» και της αντίπαλης ομάδας.

Oι fans του Survivor ωστόσο, δε συμμερίστηκαν την άποψή του περί διπροσωπίας της Κατερίνας Δαλάκα και είπαν πως σωστά ψήφισε εκείνη, αφού τα περισσότερα αγωνίσματα έχουν το υγρό στοιχείο και η Αντωνά δε γίνεται να μένει εκτός γιατί παίρνει πέναλτι η ομάδα της

Η Σταυρούλα προσπαθεί να «μαγειρέψει» την αποχώρηση της Μαριλίνας

Από την άλλη, όπως είδαμε από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου η Σταυρούλα προσπαθεί να «μαγειρέψει» την αποχώρηση της Μαριλίνας, θέλοντας να μοιάσει στην Κατερίνα Δαλάκα.

Τι εννοούμε με αυτό; Μα ότι η παίκτρια των Μπλε - και κατ' επέκταση η παρεά του James - θέλει να διώξει τη συμπαίκτριά τους για να δυναμώσει η ομάδα, όπως έκανε δηλαδή άθελά της η Κατερίνα Δαλάκα επιλέγοντας στην τελευταία μονομαχία έναν στόχο που δεν ήταν καλός, όπως αποδείχτηκε, η συμπαίκτριά της, Έλενα Αμανατίδου.

Βέβαια, ο τρόπος που προσπάθησε να το κάνει αυτό η Σταυρούλα δεν ήταν καθόλου έξυπνος, αφού πήγε να πιάσει μετά και το τέλος του αγώνα για την τέταρτη ασυλία, την Αναστασία από τους Διάσημους για να τη ρωτήσει τι στόχο θα επιλέξουν (κάπως έτσι καταλαβαίνουμε ότι χάνουν οι Κόκκινοι και άρα βγαίνει υποψήφια η Μαρία Αντωνά, που λογικά θα είναι οι MVP ανάμεσα στις υποψήφιες και θα επιλέξει τον στόχο), Δίνοντας παράλληλα, και την πληροφορία ότι η Μαριλίνα δεν είναι καλή στους στόχους με τα τσουβαλάκια και τα τοτέμ.

Το κοινό σχολίασε αρνητικά αυτήν της την κίνηση, αφού ναι μεν η Μαριλίνα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια των Μαχητών, ο τρόπος της Σταυρούλας όμως, ήταν αρκετά «ύπουλος» για να την διώξει.