Survivor: Η λάθος κίνηση του James απέναντι στην Μαριλίνα θα του «κοστίσει» ακριβά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η λάθος κίνηση του James απέναντι στην Μαριλίνα θα του «κοστίσει» ακριβά

Μπορεί οι περισσότεροι να συμφωνούν ότι η Μαριλίνα είναι η χειρότερη παίκτρια, η κίνηση του James όμως και το σύνθημα που έβγαλε σχολιάστηκαν αρνητικά.

Το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της 3ης Μαρτίου θα μπορούσε να έχει και τίτλο «Μαριλίνα VS James», αφού από την αρχή βλέπαμε την Μαριλίνα να στοχοποιεί κυρίως τον Καφετζή, λέγοντας πως απ' όταν ήρθε στην ομάδα των Μαχητών - μαζί και με την Σταυρούλα - έχουν διασπαστεί σε δύο υποομάδες.

Η απάντηση του Λιανού για την παράβαση του James και οι κατηγορίες από Μαριλίνα και Σταμάτη

Τα πράγματα φυσικά, έγιναν χειρότερα στην μεταξύ τους κόντρα, όταν η ομάδα των Μπλε έχασε τον πρώτο αγώνα ασυλίας και ο James είπε ανοιχτά πως θα ψηφίσει την Μαριλίνα, αφού τη θεωρεί την πιο αδύναμη παίκτρια. Λίγο πολύ βέβαια, οι fans του ριάλιτι, όπως και η Μαριλίνα περίμεναν από εκείνον ότι θα την ψηφίσει, παρότι όπως σχολίασε η ίδια σταμάτησε να είναι καλή αγωνιστικά με την άφιξη τη δική του και της Σταυρούλας.

Στο συμβούλιο του νησιού η κόντρα ανάμεσα στην κλίκα του James και την παρέα της Μαριλίνας συνεχίστηκε, με τον Σταμάτη να προσπαθεί να την υποστηρίξει και να πει πως μπορεί εκείνη να έχει κάνει μια μικρή «κοιλιά» αγωνιστικά, ωστόσο το ότι ο James έχει πάρει με το μέρος του κάποιους παίκτες δημιουργώντας μια δική του ομάδα μέσα στην ομάδα τους είναι πολύ χειρότερο.

Survivor: Έκανε η Δαλάκα τη «δαλακία» της, είπε ο Τριαντάφυλλος και όλοι συμφώνησαν μαζί του

Όλα αυτά έγιναν, βέβαια, επειδή η Μαριλίνα έπρεπε να δει με ποιον θα κοντραριστεί στις ψήφους για το ποιος θα βγει υποψήφιος από τους Μαχητές. Αριθμητικά η κλίκα του James ήταν κατά ένα άτομο περισσότεροι από την δική της, ωστόσο ο παίκτης που μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα όσο και ο νέος παίκτης που μπήκε σε αυτό το επεισόδιο κανείς δεν ήξερε προς τα πού θα κινηθούν. Επομένως, όλα αυτά περί στρατηγικών του James - που βέβαια ισχύουν αφού το παιχνίδι σαφώς είναι στρατηγικό - ήταν κι ένας τρόπος για να πάρει η Μαριλίνα και ο Σταμάτης τους νέους παίκτες με το μέρος τους.

Απ' ότι είχε φανεί πάντως κι απ' ότι είχαν καταλάβει και οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, η Μαριλίνα, ο Σταμάτης, η Ιωάννα, η Δώρα και η Άιρα θα ψήφιζαν προς αποχώρηση τον Περπατάρη για λόγους συμβίωσης.

Την τελευταία στιγμή ωστόσο, η Μαριλίνα είπε στους φίλους της να ψηφίσουν εκείνη, καθώς ήθελε να πάει σε μονομαχία και να αποδείξει ποια είναι. Αυτή της η κίνηση βέβαια, έχει δύο αναγνώσεις, αφού είτε η ίδια ήθελε να δείξει πως τελικά δεν φοβάται να είναι υποψήφια προς αποχώρηση αναγνωρίζοντας ότι έχει πέσει αγωνιστικά είτε δεν ήθελε να επιβεβαιωθεί πως όντως εκείνη και η παρέα της θα ψήφιζαν τον Περπατάρη, όπως είχε πει η κλίκα του James.

Παράλληλα, η Μαριλίνα γνωρίζει πως υπάρχει μία πιο αδύναμη παίκτρια από εκείνη και αυτή είναι η Ευγενία από την ομάδα των Διασήμων. Έτσι αν χάσουν 1 από τους 4 αγώνες ασυλίας οι Κόκκινοι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ψηφίσουν προς αποχώρηση τη νέα τους προσθήκη, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει κανένα ματς, κι έτσι η παίκτρια των Μαχητών θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Αυτό συνειδητοποίησαν και οι fans του παιχνιδιού που δεν πείστηκαν από την «ηρωική» πράξη της, καθώς όλοι - και χωρίς τα στατιστικά από τον Γιώργο Λιανό - θεωρούν πιο αδύναμη την Μαριλίνα.

Το λάθος του James

Mπορεί στην κόντρα της με τον James να φάνηκε πως η Μαριλίνα «χάνει», αφού βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο το ότι κατάφερε να τον εκνευρίσει μετά τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο ήταν και αυτό που τον έκανε να «πέσει» στα μάτια του κοινού που παρακολουθεί το Survivor και άλλοτε τον στήριζε.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, ο James φτιάχνει ένα αρκετά ντροπιαστικό σύνθημα για την συμπαίκτριά του, στο οποίο λέει «Φέρνει 3 νίκες μες στο μήνα, Μαριλίνα, Μαριλίνα».

Σε συνδυασμό με την αιτιολόγηση της ψήφου του που όπως είπε πήγαινε σε εκείνη, επειδή του θύμιζε την Ελευθερία Ελευθερίου από το Survivor το 2021, αλλά στο «πιο αργό», ο James σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά στα social media και φαίνεται πως το κοινό του σιγά σιγά μειώνεται.

Survivor: Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι αντάξιος του James Καφετζή στη στρατηγική και αποθεώθηκε