Είναι ο Γιάννης Περπατάρης ο πιο τοξικός παίκτης του Survivor; Το Twitter/X τον «δίκασε»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Είναι ο Γιάννης Περπατάρης ο πιο τοξικός παίκτης του Survivor; Το Twitter/X τον «δίκασε»

Η αποχή του Γιάννη Περπατάρη από το αγώνισμα, ο χαρακτηρισμός του για τον Ντάνιελ και η κόντρα του με τον Σταμάτη δείχνουν πως δεν είναι ο ήρεμος χαρακτήρας που νομίζαμε.

Το επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της 4ης Μαρτίου θα έλεγε κανείς πως δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από κόντρες και ίντριγκες. Πολλοί μάλιστα, στα social media παρομοίασαν αυτό που έλεπαν με το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι».

Στα highlights ήταν η επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα από το νοσοκομείο και η απάντησή της για την Έλενα Aμανατίδου και την αποχώρησή της. Όπως είπε σκοπός της ήταν να διώξει την Χρύσα που είχε αρχίσει να ανεβαίνει αγωνιστικά, όμως δεν θυμόταν ότι η παίκτρια των Μαχητών ήταν καλύτερη στους κρίκους.

Survivor: Έκανε η Δαλάκα τη «δαλακία» της, είπε ο Τριαντάφυλλος και όλοι συμφώνησαν μαζί του

Παράλληλα, είπε ότι ναι μεν δεν ήθελε να φύγει η συμπαίκτριά της αλλά η αποχώρησή της τελικά βοήθησε την Κόκκινη ομάδα. Ο λόγος μάλιστα, που διάλεξε την Χρύσα κι όχι την Μαριλίνα ή την Άιρα για τη μονομαχία ήταν επειδή ήθελε να τις κρατήσει στο παιχνίδι για να συνεχίζουν να τις κερδίζουν στους επόμενους αγώνες. Κάπως έτσι, δικαίωσε τα λεγόμενα του James και του Γκιουλέκα, οι οποίοι είχαν μιλήσει για στρατηγικές κινήσεις από την ίδια.

Η απάντηση του Λιανού για την παράβαση του James και οι κατηγορίες από Μαριλίνα και Σταμάτη

Τον πιο αδύναμο κρίκο άλλωστε, η ομάδα των Διασήμων ψήφισε και στο συμβούλιο αυτό - αφού έχασαν τον 2ο αγώνα ασυλίας - με την Ευγενία Μπόρλα να είναι η δεύτερη υποψήφια αυτής της εβδομάδας μετά την Μαριλίνα από τους Μαχητές.

Σε άλλα νέα, η κόντρα του Ντάνιελ με τον Γιάννη και τον Φάνη αλλά και το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο ήταν αυτά που έδωσαν το έναυσμα στους χρήστες σε Twitter/X και Instagram, για να αρχίσουν να «κατακεραυνώνουν» με τα σχόλιά τους τον Γιάννη Περπατάρη.

Ο «εριστικός Ντάνιελ»

Κατά τη διάρκεια του 2ου αγώνα ασυλίας ο Ντάνιελ παραπονέθηκε για μια παράβαση - λανθασμένα όπως αποδείχθηκε τελικά - του Παντελή από την ομάδα των Μαχητών κατά τη διάρκεια του ματσαρίσματός του. Ο Φάνης, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τον όρο «εριστικός» με τον Ντάνιελ να λέει πως απλά απευθύνθηκε στους «παιχνιδάδες» για να δει αν υπάρχει παράβαση. Κάπου εκεί οι Μαχητές άρχισαν να τον κατηγορούν και για διάφορους πανηγυρισμούς του, λέγοντας πως πολλές φορές τον κοροϊδεύουν για όσα λέει. Παρ' όλα αυτά, Ντάνιελ και Φάνης, μετά από συζήτηση που είχαν φάνηκε να λύνουν τα όποια θέματά τους.

Αυτό όμως, δε συνέβη και με τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος «από το πουθενά» είπε πως ο Ντάνιελ είναι «ο πιο εριστικός παίκτης» που ξέρει, συνεχίζοντας τον χαρακτηρισμό που είχε χρησιμοποιήσει και ο Φάνης κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας.

Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε θέση

Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε θέση απαντώντας στον Περπατάρη πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον συμπαίκτη της, θυμίζοντάς του και δικές του συμπεριφορές και πανηγυρισμούς που ήταν αντίστοιχου επιπέδου με αυτό που κατηγορούσαν ότι τον Ντάνιελ ότι κάνει. Aπό τη μεριά του ο Ντάνιελ ζήτησε «συγγνώμη» από τον Περπατάρη λέγοντας πως δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν - ούτε εκείνον - και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Οι fans του ριάλιτι βέβαια, πήραν το μέρος του Ντάνιελ, αφού δεν έχει δείξει να είναι ποτέ τόσο εριστικός όσο ανέφερε ο Περπατάρης και μάλιστα, είπαν πως ο Γιάννης φαίνεται να είναι ο παίκτης με την περισσότερη τοξικότητα.

Το τρέιλερ άλλωστε, του νέου επεισοδίου τους δικαίωσε, αφού ο Περπατάρης θα πει καθαρά τον Σταμάτη «καραγκιόζη», ξεδιπλώνοντας σιγά σιγά τον χαρακτήρα του που δεν είναι τόσο ήρεμος όσο περιμέναμε.

Όλο αυτό το διάστημα η Δώρα κυρίως, αλλά αργότερα και ο Σταμάτης και η Άιρα, είχαν μιλήσει για την τοξική συμπεριφορά του Γιάννη στην καλύβα ή στον πάγκο όταν πηγαίνουν στα αγωνίσματα.

Survivor: Η ανατροπή στην ψηφοφορία, η κλίκα του James και το νέο ζευγάρι Σταυρούλα - Περπατάρης

Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν είχαν δει ποτέ με τα μάτια τους οι τηλεθεατές να γίνεται από εκείνον - σύμφωνα με τα όσα προβάλλονται όλο αυτόν τον καιρό στα επεισόδια - γι' αυτό και οι περισσότεροι θεωρούσαν πως όσα έλεγε η Δώρα ίσως ήταν κάποια δική της εμμονή απέναντι στον συγκεκριμένο παίκτη. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά όμως, όπως λέει κι ο λαός, και σιγά σιγά αρχίζουμε να βλέπουμε πως η Δώρα μάλλον είχε δίκιο για τον συγκεκριμένο παίκτη των Μαχητών.