Οι πρώτες εικόνες της Κατερίνας Διδασκάλου ως Μελίνα Μερκούρη ενθουσίασαν το κοινό

Τζένη Ντεμιράι
Οι πρώτες εικόνες της Κατερίνας Διδασκάλου ως Μελίνα Μερκούρη ενθουσίασαν το κοινό

«Δεν θα μπορούσε να πάρει καμία άλλη αυτόν τον ρόλο.... ανυπομονώ», ήταν ένα από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου. 

Η Κατερίνα Διδασκάλου επέλεξε εχθές, 6 Μαρτίου, να αναρτήσει μερικές εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα τη ζωή της Μελίνας Μερκούρη, δίνοντας σε όσους την ακολουθούν στο Instagram μία γεύση του ρόλου της ως η μακροβιότερη υπουργό πολιτισμού της χώρας.

«30 χρόνια ακριβώς από το θάνατο της υπεροχής Μελίνας και 40 χρόνια από την πρώτη μου συνάντηση μαζί της, μου ζητήθηκε να την ενσαρκώσω σε μια ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της με αποτέλεσμα να λάβει εκατοντάδες σχόλια.

https://www.instagram.com/p/C4K6rQ0owee/

30 χρόνια από τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη: «Γεννήθηκα Ελληνίδα, θα πεθάνω Ελληνίδα»

Όπως είχε αναφέρει σε σχετικές δηλώσεις που είχε κάνει το 2022, η παραγωγή της ταινίας δεν είναι ελληνική. Τότε, τα γυρίσματα δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη ταινία.

Ο ενθουσιασμός του κοινού και τα κοινά στοιχεία

Κάτω από την ανάρτησή της πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να σχολιάσουν πως ο ρόλος της ταιριάζει άψογα καθώς επίσης και ότι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καμία άλλη ηθοποιό να την υποδύεται.

«Δεν θα μπορούσε να πάρει καμία άλλη αυτόν τον ρόλο.... ανυπομονώ», ήταν ένα από τα σχόλια, ενώ ένα ακόμα τόνιζε πως « Έχεις τον δυναμισμό της και τη φλόγα της».

Η επιλογή της Κατερίνας Διδασκάλου για τον ρόλο της Μελίνας φάνηκε να έλαβε ευρεία αποδοχή, γεγονός που ήταν έντονο στα σχόλια της ανάρτησής της. «Συγχαρητήρια κ. Διδασκάλου! Είμαι σίγουρη ότι η Μελίνα θα σας καμαρώνει από εκεί επάνω. Ανυπομονώ να σας δω σαν Μελίνα», έγραψε κάποιος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με την είδηση, καθώς, όπως έγραψαν, πιστεύουν πολύ στο ταλέντο της Κατερίνας Διδασκάλου. «Περιμένω να απογειώσεις και αυτό τον ρόλο την τεράστια Μελίνα με το ασύγκριτο υποκριτικό ταλέντο σου Κατερίνα», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά.

Κάποιος ακόμα μιλώντας στο Twitter/X ανέφερε: «Η Κατερίνα Διδασκάλου ενσαρκώνει τη Μελίνα Μερκούρη σε ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει προσεχώς, όπως αποκάλυψε η ίδια ανήμερα της επετείου του θανάτου αυτής της θρυλικής γυναίκας! Το βρίσκω εξαιρετική επιλογή και περιμένω με ανυπομονησία την ταινία».

Αίσθηση έκανε το γεγονός ότι ορισμένοι μίλησαν και για ομοιότητα των δύο γυναικών, θεωρώντας ότι η Κατερίνα Διδασκάλου έχει καταφέρει να προσεγγίσει με εξαιρετικό τρόπο το στυλ, τη στάση του σώματος της Μελίνας αλλά και τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο κρατούσε το τσιγάρο της. «Τι ομοιότητα;;;;στο στυλ;;;στην κορμοστασιά;;; ακόμα και στο κράτημα του τσιγάρου!!!!! Ανυπομονούμε να δούμε την ταινία. Μπράβο, εύγε αγαπημένη», τονίζει ένας χρήστης του Instagram σχολιάζοντας τις εικόνες που δημοσίευσε η Διδασκάλου.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @katerina_didaskalou_official