Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μίλησε για τη γυναίκα που θαυμάζουμε όλες μας μέσα από ένα video στο TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μίλησε για τη γυναίκα που θαυμάζουμε όλες μας μέσα από ένα video στο TikTok

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Η νέα φωτογραφία του 11χρονου γιου της και η εκδήλωση θαυμασμού προς την Μαρία Καρυστιανού.

Το δικό της ξεχωριστό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έστειλε πριν από λίγες ώρες η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη έχει ενεργή παρουσία στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram και στο TikTok όπου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Τα posts της Human επιχειρηματία περί επανάστασης & μοναξιάς έγιναν viral

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το μήνυμα θαυμασμού προς την Μαρία Καρυστιανού

Πριν από μερικές ώρες η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μοιράστηκε ένα νέο video με τους διαδικτυακούς της φίλους και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» σε όλες τις γυναίκες, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό που τρέφει για την Μαρία Καρυστινού (πρόεδρος του Συλλόγου των Συγγενών των Θυμάτων Τεμπών).

«Είναι η ημέρα της γυναίκας. Είναι μια ξεχωριστή ημέρα της γυναίκας γιατί αυτή η παντοδύναμη γυναίκα η κυρία Καρυστιανού μας έδειξε ότι μπορεί μόνη της, το τονίζω μόνη της, να καταφέρει τα πάντα. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτί το μάθημα που μας έχει δώσει, την ευχαριστούμε πάρα πολύ για την έμπνευση που μας έχει δώσει και τη δύναμη. Κυρία Καρυστιανού κουράγιο, είστε η προσωποποίηση της γυναικείας δύναμης. Χρόνια σας πολλά, χρόνια μας πολλά», είπε on camera η επιχειρηματίας.

Ακολούθησε μια ακόμα ανάρτηση όλο νόημα με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη να σημειώνει: «Mια δυνατή γυναίκα υπερασπίζεται τον εαυτό της. Μια πιο δυνατή γυναίκα υπερασπίζεται όλους τους άλλους».

https://www.instagram.com/reel/C4Rk1cMoQ2H/

Μπεκιάρη-Μπισμπίκης: Οι ευχές στον Μιχαλιώ τους και η σπάνια φωτογραφία από τη βάφτισή του

Πριν από λίγες ημέρες η επιχειρηματίας είχε κάνει μια ακόμα ανάρτηση θαυμασμού προς την Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της άτυχης Μάρθης που επέβαινε στο μοιραίο τρένο των Τεμπών.

https://www.instagram.com/p/C37hbByon_s/

«Μια γυναίκα μόνη της, έφερε τα πάνω κάτω! Μια γυναίκα μόνη της, κατάφερε αυτό που όλοι νόμιζαν ακατόρθωτο! Μια γυναίκα μόνη της! #women #power», είχε γράψει η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H αγάπη της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη για τον 11χρονο γιο της και η σπάνια φωτογραφία

Πριν από μερικές ώρες η δυναμική επιχειρηματίας δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του 11χρονου γιου της, Μιχάλη Μπισμπίκη, με αφορμή ένα challenge που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στα Instagram-stories.

bisbikisjunior.jpg

O Mπισμπίκης junior έχει μεγαλώσει αρκετά και μοιάζει αρκετά και στους δύο γονείς του. Μπεκιάρη και Μπισμπίκης διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό και έχουν ως μοναδική προτεραιότητα την ευτυχία του μονάκριβου γιου τους.

https://www.instagram.com/reel/C2F_VPoLmDp/

Πηγή κεντρικής: constantinabekiari