Η μετωπική σύγκρουση στη Γη της ελιάς για μία απιστία και η διπλή συμφιλίωση της Αριάδνης

Κατερίνα Μπούσιου
Η μετωπική σύγκρουση στη Γη της ελιάς για μία απιστία και η διπλή συμφιλίωση της Αριάδνης

Ο ξαφνικός και επικίνδυνος έρωτας φτάνει στο τέλος του στη Γη της ελιάς γιατί υπάρχουν πιο σοβαρές ιστορίες που θα μας απασχολήσουν. 

Αχνοφαίνεται μία δύσκολη εποχή στη Γη της ελιάς με δικαστικές περιπέτειες. Αλλά το σενάριο έχει πριν από αυτό άλλες εκπλήξεις που αφορούν στην Αριάδνη. Μόνιμη κάτοικος στο σπίτι της Ιουλίας γίνεται πλέον, αφού αναγκαστεί όμως να αντιμετωπίσει έναν μικρό εφιάλτη. Πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με την Αφροδίτη. Για την απιστία της.

Ενώ η Αρετή βρίσκεται στη φυλακή η Αριάδνη ξανακερδίζει τη ζωή της

Μείζον θέμα στη Γη της ελιάς - και θα είναι για αρκετό καιρό - είναι η φυλάκιση της Αρετής και η υπόνοια ότι πραγματοποίησε τις απειλές της και έκαψε ζωντανό τον πρώην σύντροφό της. Η Δώρα Χρυσικού ετοιμάζεται για νέο ρεσιτάλ ερμηνείας.

Με τον προηγούμενο βίο της, δεν πείθει σχεδόν κανέναν ότι δεν το έκανε. Η Βασιλική και η Ασπασία είναι oi μόνες που υποστηρίζουν την αθωότητά της προς το παρόν. Αλλά και η Μαργαρίτα, η οποία με κάποιον τρόπο θα παίξει ρόλο και στην αθώωσή της. Χωρίς ποτέ να υπήρξε φίλη της.

Ο επεισοδιακός χωρισμός που αλλάζει τη ζωή του Στάθη και της Ιουλίας στη Γη της ελιάς

Η Βασιλική δεν έχει την συμπαράσταση του Φίλιππου σε αυτό και προσπαθεί μόνη της με τον Στάθη και τον Λυκούργο ως δικηγόρο, να βρει μία λύση. Ανέλπιστα στο πλευρό της θα σταθεί και η ετεροθαλής αδελφή της Αριάδνη. Και αυτή τη φορά θα τη δεχτεί την συμπαράσταση και την αγάπη της.

Το μεγάλο δίλημμα της Βασιλικής στη Γη της ελιάς και ο νέος σύντροφος μετά την απώλεια του Φίλιππου

Διπλά τυχερή θα σταθεί και στη συνέχεια η Αριάδνη. Πρώτον θα τα ξαναβρεί με τον πατέρα της και θα μείνουν στο σπίτι της Ιουλίας στη Μάνη και δεύτερον, έχει πλέον συμφιλιωθεί εντελώς και με την Ιουλία και βιολογική της μητέρα. Η επίσκεψη στην Αθήνα όπου μένει μέχρι να γεννήσει, κλείνει γλυκά. Πλέον οι δυο τους «χτίζουν» μία πολύ ωραία σχέση. Μετά από κόντρες και αντιδράσεις για τη σχέση της με τον Χρήστο, όλα κλείνουν αρμονικά.

https://www.instagram.com/p/C21sEfXoP1K/

Μέχρι εδώ όμως είναι τα ευχάριστα. Γιατί εκτός από τον οριστικό χωρισμό της με τον Χρήστο, η Αριάδνη θα έχει να αντιμετωπίσει την Αφροδίτη. Η οποία είναι ακόμη ανυποψίαστη για το τι είχε συμβεί στο παρελθόν με τον σύζυγό της και εκείνη.

Δυστυχώς όμως θα το καταλάβει από τις δημόσιες αντιδράσεις της, όταν θα δει το ζευγάρι στο καφέ του Πότη. Οι δύο γυναίκες μεταξύ τους θα αναγκαστούν να μιλήσουν. Για να πουν αλήθειες η μία στην άλλη.

https://www.instagram.com/p/C0MjrKiMe_E/

Φαίνεται όμως πως και οι δύο τελικά εγκαταλείπουν τον Χρήστο. Ένας ακόμη επεισοδιακός χωρισμός στη σειρά μετά το οριστικό τέλος της Δήμητρας και του Κουράκου.