Λίγο πριν γίνει μαμά η Αφροδίτη Σκαφίδα πήγε με τον Πύρρο Δήμα σε disco party

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λίγο πριν γίνει μαμά η Αφροδίτη Σκαφίδα πήγε με τον Πύρρο Δήμα σε disco party

Αναμφίβολα το χρώμα της ελιάς είναι το αγαπημένο της Αφροδίτης Σκαφίδα, γι' αυτό και στη νέα έξοδό της με τον Πύρρο Δήμα λίγο πριν γεννήσει επέλεξε ένα total olive outfit.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο τους παιδί, το οποίο όπως είχε πει ο Ολυμπιονίκης αναμένεται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το Πάσχα. Το φύλο του μωρού, ωστόσο δεν είναι γνωστό καθώς το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτή την πληροφορία πιο προσωπική. Για την Αφροδίτη Σκαφιδα άλλωστε, είναι το πρώτο παιδί και όλα είναι πρωτόγνωρα συγκριτικά με τον Πύρρο Δήμα που θα γίνει για 5η φορά μπαμπάς.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε το ιδανικό νυφικό για τον θρησκευτικό γάμο με τον Πύρρο Δήμα

dimas.jpeg

Ίσως γι' αυτό η ίδια έχει κάνει πολύ μετρημένες εμφανίσεις όλο αυτό το διάστημα και με φουσκωμένη κοιλίτσα. Μάλιστα, στο προφίλ της στο Instagram η τελευταία της ανάρτηση ήταν η φωτογραφία της από τον θρησκευτικό γάμο της με τον Πύρρο Δήμα στις 3 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/C27DmCis3LS/

Η νέα κοινή έξοδος του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα λίγο πριν γίνουν γονείς

Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου που η ίδια έδωσε το παρών στο πλευρό του Πύρρου Δήμα σε ένα κάλεσμα που είχε, το οποίο μετατράπηκε σε disco party, όπως είδαμε από τις αναρτήσεις της. Η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε για ακόμα μια φορά να φορέσει ρούχα σε λαδί απόχρωση, που ταιριάζει πολύ με την επιδερμίδα και τα ξανθά μαλλιά της. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι sneakers για να είναι πιο άνετη, ενώ η κοιλίτσα της ήταν φανερά πιο φουσκωμένη.

Ο 3 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών είχε πει τον Δεκέμβριο του 2023 και λίγο πριν αλλάξει η χρονιά πως αυτό που έχει να θυμάται είναι η στιγμή που η σύζυγός του πια, Αφροδίτη Σκαφίδα του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

«Είναι ένα πολύ όμορφο γεγονός αλλά πιστεύω ότι είναι για μας, είναι πολύ προσωπικό. Από το νέο έτος περιμένω αυτό που όλοι περιμένουμε, το παιδί μας. Το φύλο δε μπορώ να το αποκαλύψω, το γνωρίζουμε αλλά το κρατάμε για εμάς. Έχουμε αποφασίσει να μην πούμε το φύλο. Θέλουμε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος, να είμαστε καλά, να περάσουμε καλά τις γιορτές. Από το 2023, δε θα αρνηθώ ότι αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος. Είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα» είχε πει χαρακτηριστικά στους ρεπόρτερς.

Μην ξεχνάμε πως ο Πύρρος Δήμας είχε περάσει μια αρκετά δύσκολη περίοδος όταν η γυναίκα του, η Αναστασία Σδούγκου έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο, αφήνοντας εκείνον με τα τέσσερα παιδιά τους πίσω. Με την μητέρα των παιδιών του ήταν παντρεμένοι 24 χρόνια κι όπως ήταν φυσικό η απώλειά της ήταν κάτι που τον στιγμάτισε. Μετά τη θλίψη λοιπόν, ήρθε και πάλι η χαρά για τον Πύρρο Δήμα στο πλευρό της Αφροδίτης Σκαφίδα, για την οποία όπως είπε σε συνεντευξή του ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Μεγαλείο είναι να κλαις σαν τον Πύρρο Δήμα για τη γυναίκα του Αναστασία