Survivor 2021 ξανά; Ο James θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς και ο Ντάφυ απάντησε με 4 λέξεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor 2021 ξανά; Ο James θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς και ο Ντάφυ απάντησε με 4 λέξεις

Μετά το σοκ των νέων ομάδων φήμες θέλουν τον James Καφετζή να σκέφτεται να αποχωρήσει και το κοινό λέει πως έχει δίκιο.

Μία ώρα περίπου πριν αρχίσει το επεισόδιο του Survivor που θα παρακολουθούσε το κοινό το βράδυ της Τρίτης 11 Μαρτίου, κάποια stories του Ντάφυ στο Instagram θορύβησαν τους fans του ριάλιτι - και κυρίως τους fans του James Καφετζή - σχετικά με το τι συμβαίνει με τον παίκτη των Μαχητών κι αν βρίσκεται με το «ένα πόδι» εκτός παιχνιδιού.

Η Δαλάκα «κινεί» τα νήματα στο Survivor; Έξαλλο το κοινό με τον τραυματισμό και την αχώριστη κλίκα

«Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο. Γιατί;; Εάν φύγει κι αυτός μετά τι;;» έγραψε αρχικά ο Ντάφυ, που φέτος στηρίζει τόσο τον Αλέξη Παππά όσο και τον James, ενώ συνέχισε γράφοντας αυτό που όλοι σκεφτήκαμε διαβάζοντας πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι έτοιμος να αποχωρήσει οικειοθελώς, δηλαδή «Νo James no Survivor».

H αντίδραση στο Twitter/X για την πιθανή αποχώρηση του James

O James Καφετζής έχει αποδείξει και στον προηγούμενο κύκλο του Survivor που συμμετείχε το 2021 πως καλή η δόξα και τα χρήματα που παίρνει κανείς από το συγκεκριμένο παιχνίδι, όταν νιώθει όμως πως τον «κοροϊδεύουν» ή πως δεν αντέχει άλλο να συνεχίσει, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά.

Το 2021 αιτία για την αποχώρησή του - παρότι ήταν ένας παίκτης που πολλοί έβλεπαν νικητή - στάθηκε το γεγονός πως το ριάλιτι πήρε παράταση περίπου ένα μήνα παραπάνω από αυτό που γνώριζαν οι παίκτες μπαίνοντας στην αρχή με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην αντέχει άλλο λόγω των συνθηκών.

Ο James Καφετζής είναι ο πιο μεγάλος fan του Survivor All Star & στο Twitter απάντησε για τον Σάκη

Αυτή τη φορά αυτό που τον προβληματίζει και τον έχει κάνει να θέλει, όπως φαίνεται, να αποχωρήσει είναι οι νέες ομάδες, που ξεκάθαρα ευνοούν την Κόκκινη ομάδα κι όχι την Μπλε. Αυτό άλλωστε, έχουν σχολιάσει και όλοι όσοι παρακολουθούν το ριάλιτι στα social media ρίχνοντας μάλιστα, το φταίξιμο στην Κατερίνα Δαλάκα και τις καλές σχέσεις που έχει με την παραγωγή του παιχνιδιού.

Γι' αυτό και οι περισσότεροι στο Twitter/X έδωσαν δίκιο στον James Καφετζή που θέλει να αποχωρήσει βλέποντας αυτή την «αδικία», η οποία είναι πολύ σημαντική αν θέλει κανείς να προχωρήσει στο Survivor. Όπως είδαμε κι από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας μετά την αναδιάρθρωση των ομάδων, πάλι οι Μαχητές έχασαν βγάζοντας προτεινόμενη μετά την Ευγενία και την Χρύσα.

Πώς θα προχωρήσει ο James χωρίς τον κολλητό του;

Βέβαια, δεν είναι μόνο πως οι Μαχητές θα ζοριστούν κατά γενική ομολογία για να πάρουν από 'δω και πέρα κάποια νίκη, είναι πως ο James «έχασε» και τον κολλητό του, τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Κόκκινη ομάδα σε ένα σημείο του παιχνιδιού που ακόμα θέλει πολύ δρόμο για την ένωση.

Οι fans του Survivor δεν εγκρίνουν τις νέες ομάδες και λένε πως 3 πράγματα δεν θα αλλάξουν σίγουρα

423737638_1470874213774138_8937080676216589293_n.jpg

Ίσως αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που ο James δεν βρίσκει κάποιο κίνητρο για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Ντάφυ έχει το παρασκήνιο από την αποχώρηση James

Σύμφωνα με τον Ντάφυ πάντως, σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε αν κατάφεραν οι υπεύθυνοι του ριάλιτι να μεταπείσουν τον James ή όχι.

423766260_7729462613739990_7957336923101764401_n-(1).jpg

Μέσα στη μέρα ο Τριαντάφυλλος πάντως, επανήλθε με updates για την αποχώρηση του James, απευθυνόμενος στο νέο του βίντεο σε όλους τους «άπιστους» των social media που δεν πιστεύουν πς ο «βασιλιάς» του Survivor θέλει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, δίνοντας ένα μικρό σπόιλερ. Πως ο James δεν θα βρίσκεται στο συμβούλιο μετά την τέταρτη ασυλία, καθώς βρίσκεται σε ξενοδοχείο και σε «διαπραγματεύσεις» με τους υπεύθυνους του παιχνιδιού. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί.

Πάντως αν τελικά αποχωρήσει ο James αυτό θα είναι πρωτοφανές για παίκτη, αφού όχι μόνο κατάφερε να συζητιέται το αν θα μπει τελικά στο παιχνίδι, έκανε καλύτερο deal στα χρήματα από πολλούς συμπαίκτες του και η είσοδός του ήταν κάτι παραπάνω από «βασιλική». Για να είσαι βέβαια, καλός πρωταγωνιστής σε ένα έργο πρέπει και οι δεύτεροι ρόλοι να είναι εξίσου καλοί. Άραγε συμβαίνει αυτό στο φετινό Survivor;

Στο Survivor 2024 κι εσύ θα μπορούσες να επιβιώσεις: 3 τουλάχιστον λόγοι που το αποδεικνύουν