Η Δαλάκα «κινεί» τα νήματα στο Survivor; Έξαλλο το κοινό με τον τραυματισμό και την αχώριστη κλίκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δαλάκα «κινεί» τα νήματα στο Survivor; Έξαλλο το κοινό με τον τραυματισμό και την αχώριστη κλίκα

Παίκτες και κοινό λένε ότι οι νέες ομάδες ευνοούν τους Διάσημους και ο αγώνας για την πρώτη ασυλία το έδειξε ξεκάθαρα.

Τι να πρωτοπεί κανείς για το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου. Σίγουρα η λέξη «απογοήτευση» θα μπορούσε να το περιγράψει, αφού τόσο οι παίκτες όσο και το κοινό, βλέποντας τις νέες ομάδες, θεώρησαν άδικη τη μοιρασιά των παικτών και κατάλαβαν πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την Μπλε ομάδα από 'δω και πέρα.

Αλλαγές στις ομάδες που ευνοούν τους διάσημους;

Οι fans του Survivor δεν εγκρίνουν τις νέες ομάδες και λένε πως 3 πράγματα δεν θα αλλάξουν σίγουρα

Μέσα από το έκτακτο συμβούλιο που κάλεσε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες, είδαμε να πηγαίνουν στην ομάδα των Διασήμων ο Φάνης, ο Περπατάρης, ο Γκιουλέκας και ο Ταξίδης από την Μπλε ομάδα, ενώ στους Μαχητές προστέθηκαν ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Ντάνιελ, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Από τις γυναίκες η Ιωάννα και η Άιρα πήγαν στην Κόκκινη ομάδα, ενώ η Ευγενία προστέθηκε στους Μπλε.

Είναι διπρόσωπη η Δαλάκα στο Survivor; Η επίθεση Σοϊλέδη και η απάντηση του Twitter/X

Με μια πρόχειρη ματιά και για όποιον έχει δει λίγο από τους αγώνες του ριάλιτι επιβίωσης, ήταν φανερό πως οι πιο δυνατοί παίκτες ή οι παίκτες με προοπτική πήγαν στην ομάδα των Διασήμων.

Κάπως έτσι, άλλαξε και η δυναμική των ομάδων, αφού μετά την είσοδο του James και της Σταυρούλας οι Μαχητές σάρωναν σχεδόν σε όλους τους αγώνες ασυλίας, κάτι που τώρα φαντάζει ουτοπικό. Από την άλλη η κλίκα του James «κόπηκε» στα δύο, αφού οι μισοί παίκτες που την απάρτιζαν (Φάνης, Περπατάρης, Γκιουλέκας) πήγαν στην Κόκκινη ομάδα. Αυτό βέβαια, δεν συνέβη και για τους Δαλάκα, Παππά και Ασημίνα που παρέμειναν ενωμένοι.

Η «ανεβασμένη» Δαλάκα και η κόντρα της Σταυρούλας με Γκιουλέκα

Το γεγονός ότι οι Μπλε θα πρέπει να παλέψουν πολύ σκληρά για να κερδίζουν τους επόμενους αγώνες φάνηκε και στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Μπορεί οι νέοι Μαχητές να έχασαν με 12-9 μόνο, όμως η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε πολύ δυνατά μετά τον τραυματισμό στον αυχένα της, φέρνοντας 3 νίκες. Η μία μάλιστα, με την Σταυρούλα, η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αλλαγή των ομάδων κι αυτό φάνηκε στον στίβο μάχης.

Όταν επιστρέψουν δε και ο Φάνης με την Ασημίνα από τους δικούς τους τραυματισμούς, οι Μπλε θα έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτούς τους δυνατούς παίκτες. Ως προς το πώς έχουν καταφέρει ακόμα βέβαια, ο Φάνης και η Ασημίνα να βρίσκονται στο παιχνίδι, ενώ έχουν υπερβεί τις δύο βδομάδες προθεσμία που δινόταν παλιότερα σε όποιον τραυματιζόταν - μέχρι να δει αν μπορεί να συνεχίσει ή όχι - φαίνεται πως είναι κάτι που θα μείνει αναπάντητο στους fans του Survivor.

Η Δαλάκα κινεί τα νήματα στο Survivor;

Πάντως στο Twitter/X οι περισσότεροι θεώρησαν «υπεύθυνη» γι' αυτή τη μοιρασιά των ομάδων την Κατερίνα Δαλάκα, υπονοώντας πως οι καλές σχέσεις της με τον Acun Ilicali ήταν αυτό που ευνόησε περισσότερο τη δική της ομάδα και όχι της Σταυρούλας.

Μάλιστα, κάποιοι υπονόησαν πως ο τραυματισμός της στον αυχένα δεν ήταν αληθινός, αφού και δεν την είδαμε ποτέ με κάποιο κολάρο στήριξης αλλά και όταν ανακοινώθηκε ότι παραμένει στην Κόκκινη ομάδα ο πανηγυρισμός της δεν ήταν κατάλληλος για άτομο που έχει επιστρέψει από τραυματισμό.

Survivor: Έκανε η Δαλάκα τη «δαλακία» της, είπε ο Τριαντάφυλλος και όλοι συμφώνησαν μαζί του

Η Σταυρούλα από την άλλη δεν είχε μόνο να διαχειριστεί τις νέες ομάδες και τη δυνατή επιστροφή της Δαλάκα αλλά και τα σχόλια από Περπατάρη και Γκιουλέκα - τους μέχρι πρότινος φίλους της.

Τι να το κάνει το μπουφάν του Περπατάρη, όταν εκείνος στο run της με την Δαλάκα φώναζε δίπλα της πόσο καλά τα πάει η νέα του συμπαίκτρια, ενώ στη συνέχεια, αφού έφερε τον πόντο στους Διάσημους, είπε πως «είναι πολύ καλύτερη παίκτρια», εννοώντας από την Σταυρούλα.

Ο δε Γκιουλέκας «αρπάχτηκε» με την Σταυρούλα για το δικό του ματς με τον Σταμάτη, - ο οποίος χτύπησε - και από πού έπρεπε να ξεκινήσουν οι παίκτες όταν ένιωσε καλύτερα ο παίκτης των Μαχητών. Ο Γκιουλέκας η αλήθεια είναι μίλησε πολύ άσχημα στην Σταυρούλα, λέγοντάς της πως είναι ειρωνική κι όλο μιλάει χωρίς λόγο. Όχι και ιδιαίτερα φιλική αντίδραση σε αυτόν που μέχρι χθες κάνατε κολλητή παρέα κι ήσασταν στην ίδια καλύβα.

Οι fans του παιχνιδιού έδειξαν κατανόηση στην Σταυρούλα, η οποία σοκαρισμένη από αυτή την «επίθεση» πήρε λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας για να μείνει μόνη της.

Βέβαια, όπως είπε αργότερα η παίκτρια των Μπλε, ο Γκιουλέκας της ζήτησε «συγγνώμη». Γυαλί που ραγίζει, ωστόσο, δύσκολα δεν σπάει.

Στα της ψηφοφορίας, αναμενόμενη η ψήφος των Μαχητών στην Ευγενία Μπόρλα. Τίποτα ωστόσο, δεν είναι δεδομένο για το φύλο της μονομαχίας μέχρι να γίνει και το δεύτερο συμβούλιο του νησιού.