Οι fans του Survivor δεν εγκρίνουν τις νέες ομάδες και λένε πως 3 πράγματα δεν θα αλλάξουν σίγουρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι fans του Survivor δεν εγκρίνουν τις νέες ομάδες και λένε πως 3 πράγματα δεν θα αλλάξουν σίγουρα

Ασημίνα και Φάνης στην ίδια ομάδα και το μέλλον του Γκιουλέκα αβέβαιο. Φταίει η Δαλάκα που έγινε αλλαγή ομάδων ή ο James;

Λίγες ώρες πριν μπούμε στην 10η βδομάδα προβολής του Survivor και πάνω που οι fans του ριάλιτι περίμεναν να δουν στο τρέιλερ αν θα επηρέαζε τη δυναμική της Μπλε ομάδας ότι παρέμεινε η Μαριλίνα - η πιο αδύναμη παίκτρια των Μαχητών - τελικά κάποιες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μιλούν για νέο μοίρασμα των ομάδων ήταν αυτό που τους αναστάτωσε με τα σχόλια στο Twitter/X να είναι ως επί το πλείστον αρνητικά.

Survivor: Η Μαρία Αντωνά έφυγε και ο Άρης Σοϊλέδης «πρόδωσε» όσα κατάλαβε πριν την αποχώρηση

https://www.instagram.com/p/C4Jkairoc1u/

Φαίνεται πως οι τραυματισμοί πολλών παικτών (Ασημίνα, Δαλάκα, Σάββας, Φάνης) ήταν η αφορμή για να δημιουργηθούν οι νέες αυτές ομάδες, αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν αυτόματα κι όχι μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Όπως έγινε δηλαδή, και στην τελευταία μονομαχία με την Μαρία Αντωνά, η οποία ήταν η μοναδική γυναίκα που μπορούσε να βγει υποψήφια από τον 4ο αγώνα ασυλίας, αφού δύο από τις τέσσερις συμπαίκτριές της ήταν τραυματίες και οι άλλες δύο είχαν ήδη βγει υποψήφιες προς αποχώρηση.

Είναι διπρόσωπη η Δαλάκα στο Survivor; Η επίθεση Σοϊλέδη και η απάντηση του Twitter/X

Κάπως έτσι, ίσως οι ιθύνοντες του παιχνιδιού ήθελαν να τονώσουν το κομμάτι της ίντριγκας, αφού όταν δεν υπάρχει ψηφοφορία, δεν υπάρχουν κλίκες και δεν φαίνονται οι στρατηγικές των παικτών. Από την άλλη βέβαια, σε κάθε κύκλο του Survivor έχουμε δει να γίνεται αναδιάρθρωση των ομάδων, οπότε θα έπρεπε να είναι αναμενόμενη μια τέτοια κίνηση από το κοινό.

Οι νέες ομάδες και ο λόγος που το κοινό σχολίασε αρνητικά

Το θέμα βέβαια, που σχολιάστηκε έντονα και αρνητικά μάλιστα, στο Twitter/X δεν ήταν το γεγονός πως θα υπάρξουν νέες ομάδες, αλλά το ποιοι θα απαρτίζουν αυτές τις νέες ομάδες. Εκεί συνέβη ο κακός χαμός, αφού φαίνεται για αρχή πως Δαλάκα, Ασημίνα, Φάνης και Περπατάρης θα είναι μαζί στην Κόκκινη ομάδα, ενώ στους Μαχητές θα έχουμε την Σταυρούλα, την Ευγενία, την Χρύσα και τον James.

Στατιστικά, όπως πρόσεξαν όσοι παρακολουθούν το παιχνίδι η Σταυρούλα και ο Φάνης είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες κι από τις δύο ομάδες. Επομένως, γίνονται αυτόματα αρχηγοί κι ο καθένας δημιουργεί τη δική του ομάδα.

Άρα από την μία, σπάει η κλίκα του James, αφού Φάνης και Περπατάρης πάνε, όπως φαίνεται στους Κόκκινους κι από την άλλη το «βαρίδι» που λέγεται Ευγενία Μπόρλα πηγαίνει στους Μαχητές με την Σταυρούλα να μην μπορεί πλέον, να την «ματσάρει» για να πάρει η ομάδα της εύκολα πόντο.

423619624_342036744893544_1236872885430152688_n.jpg

Παρότι για τους υπόλοιπους παίκτες δεν γνωρίζουμε σε ποια ομάδα θα μπουν, φήμες θέλουν τον Σάββα Γκέντσογλου και τον Ντάνιελ να πηγαίνουν στην Μπλε ομάδα, ενώ για τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος είναι ο ανερχόμενα νέος αγαπημένος παίκτης του Survivor, άλλοι λένε πως θα μείνει στους Μαχητές μαζί με τον φίλο του τον James, άλλοι λένε όμως πως θα πάει στους Διάσημους. Ειδικά ο διαχωρισμός του δίδυμου James - Γκιουλέκα είναι αυτό που αν συμβεί ήδη φαίνεται από τα σχόλια στα social media πως θα «πονέσει» το τηλεοπτικό κοινό.

Αν ισχύουν πάντως αυτές οι νέες ομάδες, σίγουρα η ομάδα των Κόκκινων θα είναι λίγο περισσότερο ευνοημένη αγωνιστικά συγκριτικά με τους Μπλε. Αυτός ήταν μάλλον και ο λόγος που πολλοί από τους χρήστες στο Twitter/X έριξαν το «φταίξιμο» στην Κατερίνα Δαλάκα και τις καλές σχέσεις που έχει με την παραγωγή (είναι άλλωστε η 4η φορά που συμμετέχει και μάλιστα έπειτα από περσινή παραβίαση των κανόνων).

Τι πιστεύει το κοινό ότι δεν θα αλλάξει στις νέες ομάδες;

Παρ' όλα αυτά, αρκετοί σχολίασαν πως ακόμα κι αν ο Φάνης με τον Γκιουλέκα πάνε στην ίδια ομάδα με Ασημίνα - Δαλάκα, τρία πράγματα δεν θα αλλάξουν - εύκολα τουλάχιστον. Αυτά είναι η φιλία του James με τον Γκιουλέκα και οι στιγμές που προσφέρουν (άραγε έχει βρει τον φετινό του Mπάρτζη ο Καφετζής;), η κόντρα του Φάνη με Ασημίνα, Δαλάκα και Παππά και το γεγονός ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει ανέβει αγωνιστικά και παρά το νέο challenge με την αλλαγή των ομάδων θα μπορέσει να ανταπεξέλθει.

1709989960344-29157772-423738033_3709334262667383_8706483351309402503_n.jpg

To μόνο που μένει να δούμε είναι τι απ' όλα τα παραπάνω θα ισχύει τελικά στο παιχνίδι.