Άνοιξε η διαθήκη του Matthew Perry: Πού αφήνει το καταπίστευμα ενός εκατομμυρίου ευρώ;

Πατούλια Κατερίνα
Άνοιξε η διαθήκη του Matthew Perry: Πού αφήνει το καταπίστευμα ενός εκατομμυρίου ευρώ;

H διαθήκη του Matthew Perry και ο τρόπος που τον τίμησαν στην τελετή των 96ων βραβείων Oscar.

To 2023 έφυγαν από τη ζωή πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες ανάμεσά τους και ο Matthew Perry.

H συγκίνηση του κόσμου για τον Matthew Perry στα Oscars

O θάνατος του Matthew Perry την 28η Οκτωβρίου 2023 βύθισε όχι μόνο τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και μια ολόκληρη γενιά στη θλίψη.

Τα Emmys 2024 τίμησαν με έναν ξεχωριστό τρόπο τον Matthew Perry με το «I'll Be There for You»

Ο 54χρονος Matthew Perry έφυγε τελικά από τη ζωή τυχαία, εξαιτίας μιας οξείας επίδρασης της κεταμίνης, την οποία λάμβανε στο πλαίσιο μιας θεραπείας. Όπως ήταν φυσικό, στο φετινό memorial των Oscars, η απώλεια του Chandler Bing από τα Φιλαράκια προκάλεσε συγκίνηση.

«O Matthew Perry έλεγε ψέματα για να πουλήσει βιβλία, ποτέ δεν ήταν νηφάλιος»

Η διαθήκη του Perry

Σύμφωνα με ένα νομικό αρχείο που έλαβε το PEOPLE Αμερικής, η διαθήκη του ηθοποιού την οποία συνέταξε το 2009, ανέφερε πως τα περισσότερα από τα υπάρχοντα του αείμνηστου ηθοποιού θα τεθούν σε καταπίστευμα υπό όνομα Alvy Singer Living Trust, το οποίο φαίνεται πως πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα του Woody Allen στο Annie Hall.

Ο πατέρας του John Perry και η μητέρα του Suzanne Morrison ονομάζονται δικαιούχοι καταπιστεύματος ενώ η ετεροθαλής αδελφή του Caitlin Morrison και η Rachel Dunn αναφέρονται επίσης ως δικαιούχοι.

Ο Perry ανέφερε επίσης στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που είχε δεν θα είχαν δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία του. Ο ηθοποιός δεν έκανε ποτέ παιδιά αλλά είναι πιθανό να σκεφτόταν πως κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούν απόγονοι που θα ήθελαν να ταυτοποιηθούν μαζί του με γενετικό υλικό.

Το έγγραφο αυτό δείχνει επίσης ότι ο Perry είχε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε προσωπική περιουσία τη στιγμή του θανάτου του, κάτι που είναι ξεχωριστό από το ποσό που έχει προσμετρηθεί στο καταπίστευμα, από τις εκτελέστριες αυτού, Lisa Ferguson και Robin Ruzan.

Ο Matthew Perry έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών

Η κεταμίνη που του στέρησε τη ζωή

Ο Perry ήταν καθαρός από ναρκωτικά για 19 μήνες - βρισκόταν σε «θεραπεία έγχυσης κεταμίνης» τη στιγμή που πέθανε ενώ η τελευταία του θεραπεία έγινε μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του.

Ο Perry, κατά τρόπο τραγικό, είχε αναφερθεί στην κεταμίνη και στην αυτοβιογραφία του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir», όπου είχε τονίσει πως λάμβανε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης, όταν ήταν στην κλινική αποτοξίνωσης στην Ελβετία κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Η κεταμίνη ήταν ένα δημοφιλές φάρμακο του δρόμου στη δεκαετία του 80 και στη συνθετική της μορφή σήμερα χρησιμοποιείται για δύο λόγους, για να μειώσει τον πόνο και να βοηθήσει στις περιπτώσεις κατάθλιψης. Μιας και την πήρα τόσο πολύ, θα μπορούσαμε να την ονομάζουμε και Matty» είχε χαρακτηριστικά γράψει ο Perry και τόνισε:

Η κεταμίνη δεν ήταν για μένα!