Ο μαινόμενος Άνχελ! Ο νέος αρχηγός των γκρι στο MasterChef έγινε viral με τις «φωνές» του

Πατούλια Κατερίνα
Ο μαινόμενος Άνχελ! Ο νέος αρχηγός των γκρι στο MasterChef έγινε viral με τις «φωνές» του

Ο Άνχελ διεκδίκησε την αρχηγία από τον Νίκο Κυψίδη και την κέρδισε αλλά παραλαμβάνει μια διχασμένη γκρι μπριγάδα γεμάτη προβλήματα και wannabe αρχηγούς.

«Βλέπουμε φοβερή σεζόν», έγραψε ένας fan του MasterChef στο X/πρώην Twitter και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του.

Ο Γιάννης στο MasterChef μίλησε για σκονάκια - παραβιάσεις κανονισμών: Η αντίδραση Λευτέρη- Σταμάτη

Σε μια σεζόν με καλούς μάγειρες, κάλους τηλεοπτικά παίκτες, το MasterChef μοιάζει με όαση των ριάλιτι, με ανατροπές στους κανόνες, τρεις κριτές με ατάκα, κέφι, μαγειρικές μονομαχίες, δυνατές ατάκες και με λίγο ριάλιτι στοιχείο έτσι για να υπάρχει το αλατοπίπερο.

Ο Άνχελ Σαχπαζής αρχηγός των γκρι

anxelarxigos.jpg

Οι 17 επίδοξοι σεφ δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε ένα Mystery Box με θαλασσινά υλικά, που ήταν τα αγαπημένα υλικά του καλεσμένου chef και ιδιοκτήτη εστιατορίου, Νίκου Μιχαήλ.

Λίγο πριν τις μονομαχίες στην κουζίνα, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν μια ακόμα ανατροπή, μιας και όποιος παίκτης το επιθυμούσε μπορούσε να προκαλέσει σε μαγειρική δοκιμασία έναν από τους δύο αρχηγούς για να κλέψει την αρχήγια αλλά και την ασυλία ως τους 12 είτε από τον Γιάννη Κούρτογλου, είτε από τον Νίκο Κυψίδη. Κι ο Άνχελ ήταν εκείνος που τόλμησε και ζήτησε την αρχηγία από τον Νίκο!

Ο Νίκος συνεχάρη τον αντίπαλό του για το θάρρος του και δήλωσε πως «θα μιλήσουν τα μαχαίρια» ενώ ο Κώστας - wannabe αρχηγος- των γκρι βρήκε παράτολμη την απόφασή του κι εξήγησε:

«Έβαλε τρικλοποδιά με δύο πόδια στον εαυτό του. Σε περίπτωση που χάσει βγαίνει υποψήφιος και σε περίπτωση που έρθει στους γκρι "hello ο Κώστας είναι εδώ πέρα θέλει καιρό να γίνει αρχηγός. Πού πας ρε;».

Ο Γιάννης Κούρτογλου ως αρχηγός της νικήτριας μπριγάδας στην περασμένη ομαδική δοκιμασία, επέλεξε να μη μαγειρέψει ο Λευτέρης - σούπερ στρατηγική από τον αρχηγό των μπορντώ- για να υπάρχει αριθμητική ισορροπία, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του ίδιου και του Χρήστου που τον κατηγόρησε πως δεν τήρησε το fair play.

Kαι το ρίσκο που τελικά πήρε ο Άνζελ, του βγήκε σε καλό μιας και κέρδισε την ασυλία και την αρχηγία.

Άνχελ ο μαινόμενος αρχηγός

Πάντως το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, δείχνει πόσο θα δυσκολευτεί ο Άνχελ στην επιστροφή στη γκρι μπριγάδα ως αρχηγός όταν η ομάδα έχει υποστεί μια ακόμα ήττα και έχει περάσει μια ακόμα διαδικασίας ανταλλαγής ψήφων προς αποχώρηση ανάμεσα στους παίκτες της.

Η αρχηγία άλλωστε του Άνχελ, πέραν του Κώστα δεν άρεσε ούτε και στον πρώτο αρχηγό των γκρι, Λευτέρη, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Νίκος Κυψίδης έχασε! Οι φωνές του Άνχελ στο τρέιλερ σε μια προσπάθεια να επιβληθεί, ξάφνιασαν τους MasterChef fans.

1000 ευρώ ακόμα στην Χριστίνα:

Η Χριστίνα, ο Κώστα και ο Σοφοκλής ήταν οι τρεις παίκτες πάντως που είχαν τα καλύτερα πιάτα με τη Χριστίνα να κερδίζει τελικά το Mystery Box και τα 1.000€.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που κέρδισα σήμερα. Ευτυχώς, το πιάτο μου ξεχώρισε και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους κριτές», είπε η Χριστίνα.

Η ψηφοφορία αποκάλυψε την κλίκα:

Πρώτος ψήφισε ο Άνχελ «καρφώνοντας» τον Παναγιώτη. Ο Ηλίας καταψήφισε τη Βιβή ενώ η αρνητική ψήφος της Βιβής πήγε στον Σταμάτη. Ο Κώστας ψήφισε τον Παναγιώτη για τα παραβρασμένα ζυμαρικά ενώ και ο Χρήστος κάρφωσε τον Παναγιώτη. Τον Σταμάτη «κάρφωσε» και ο Παναγιώτης με τη Ζωή. Ο Λευτέρης τέλος δεν ήθελε να αποδυναμώσει την ομάδα του κι έτσι ψήφισε κι αυτός τον Παναγιώτη.

Και κάπου εκεί ξεκίνησε το gossip!!! Ο Λευτέρης υπονόησε πως η Βιβή έλεγε πράγματα για τον φίλο της τον Αλέξανδρο πίσω από την πλάτη του, εκείνη εκνευρίστηκε και του ζήτησε τον λόγο με τον πρώην αρχηγό να αποκαλύπτει πωςτο μόνο που του είχε πει είναι ότι με τον Αλέξανδρο είχαν απομακρυνθεί.

Η Βιβή πάντως απασφάλισε και πρόδωσε την κλίκα στο στρατόπεδο των γκρι, η οποία έσωσε τον Σταμάτη, παρότι είχε τη χειρότερη προσπάθεια. Η ίδια αναφερόταν στον Κώστα, τον Λευτέρη και τον Χρήστο.

Ο πιο ζημιωμένος απ' όλους ήταν τελικά ο Παναγιώτης, ο οποίος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση!

Πλησιάζει η καθαίρεση του Γιάννη από την αρχηγία στο MasterChef; Έξαλλο το κοινό με τα «γαλλικά» του