Grace Burns: Η κόρη της Turlington φωτογραφήθηκε με τη μαμά της και η ομοιότητα είναι εμφανής

Τσακιρίδου Χριστίνα
Grace Burns: Η κόρη της Turlington φωτογραφήθηκε με τη μαμά της και η ομοιότητα είναι εμφανής

Η Christy Turlington ποζάρει με την 20χρονη Grace Burns και όλα δείχνουν πως είναι το mini me της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει διάσημα μοντέλα και σταρ του Hollywood να ποζάρουν με τα παιδιά τους, αποδεικνύοντάς μας πως η ομορφιά είναι θέμα...DNA.

Η Christy Turlington θεωρείται ένα από τα top models της γενιάς της και έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας, μεσουρανώντας στις πασαρέλες των 90s.

Η Gal Gadot έφερε στον κόσμο την 4η κόρη της και αποκάλυψε τι σημαίνει το όνομα Ori που θα της δώσει

Η Christy Turlington ποζάρει με την 20χρονη κόρη της και είναι ίδιες

Πριν από λίγες εβδομάδες γνωστό brand παπουτσιών ανακοίνωσε πως μαμά και κόρη θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας τους «Classic for Generations». Στόχος της αμερικανικής μάρκας είναι να πείσει το κοινό πως τα προϊόντα τους μπορούν να φορεθούν από οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία και η απόφαση να επιλέξουν το συγκεκριμένο δίδυμο αποδείχθηκε άκρως ευρηματική.

https://www.instagram.com/p/C4atu9wuexg/

Το 55χρονο μοντέλο και η 20χρονη κόρη της πόζαραν με άνεση και απαράμιλλο στυλ στον φακό και η ομοιότητά τους είναι ορατή με την πρώτη ματιά.

«Αυτή ήταν μια ονειρεμένη εκστρατεία για να δουλέψω με την κόρη μου, η οποία είναι η έμπνευση του έργου υπεράσπισής μου. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της Every Mother Counts και των επενδύσεών μας σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσουμε ισότιμη πρόσβαση σε ασφαλή και σεβαστή φροντίδα μητρότητας για όλους», ανέφερε η Turlington σε δελτίο τύπου.

Η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε #tbt φωτογραφία με την κόρη της και όσα βιώνει μια νέα μαμά

turlington2.jpg

Ανήμερα των γενεθλίων της 20χρονης η Christy Turlington μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία με την κόρη της και έγραψε: «Ευτυχισμένα 20α γενέθλια στην αγαπημένη μου κόρη και μεγαλύτερη δασκάλα @graceburns. Λάτρης των αλόγων και των βιβλίων, παγκοσμίου κλάσης σύντροφος ταξιδιών που είναι σοφή πέρα από τα χρόνια της και που κάνει τη μαμά της τόσο περήφανη κάθε μέρα. Κάνεις τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα και έχεις περισσότερα φυσικά ταλέντα από όσα μπορώ να βασιστώ σε όλα μου τα δάχτυλα και τα δάχτυλα των ποδιών.
Σ' αγαπώ!».

https://www.instagram.com/p/CywapUUPZ6N/

Εκτός από την 20χρονη Grace η Christy Turlington είναι μαμά του 18χρονου Finn, στον οποίο τρέφει την ίδια αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/CgtjPGaMxdA/

Το 2022 η Christy Turlington βρέθηκε οικογενειακώς στην Ελλάδα και δήλωσε ενθουσιασμένη με τα ελληνικά πιάτα, τη μουσική και το vibe που επικρατεί στη διασκέδαση. Η 55χρονη εντυπωσιάστηκε από την Αθηναϊκή ριβιέρα και δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθει σύντομα στην πρωτεύουσα για τις διακοπές της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com