Αυτό ήταν το πολυτελές σπίτι της Cara Delevingne στο Los Angeles που κάηκε ολοσχερώς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αυτό ήταν το πολυτελές σπίτι της Cara Delevingne στο Los Angeles που κάηκε ολοσχερώς
Cara Delevingne arrives at the Oscars on Sunday, March 12, 2023, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Ashley Landis) Invision

Οι Gucci ταπετσαρίες, η τεράστια μπλε κουζίνα, τα παιχνίδια, το σινεμά και η κρυψώνα μέσα στους τοίχους που το μοντέλο - ηθοποιός έμπαινε για να σκεφτεί.

Πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την Cara Delevingne που είδε το σπίτι της στο Los Angeles να τυλίγεται στις φλόγες και να γίνεται τελικά στάχτη.

https://www.instagram.com/p/C29wxDqIez4/

Τα ξημερώματα της 15ης Μαρτίου, όπως έγινε γνωστό στα διεθνή μέσα, πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι της 32χρονης, με αποτέλεσμα μάλιστα, να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Los Angeles ανέφερε πως δέχθηκαν την κλήση για βοήθεια από το σπίτι στο Studio City στους λόφους του Hollywood λίγο πριν τις 4 το πρωί. Εκεί εντόπισαν σφοδρές φλόγες στο πίσω μέρος του σπιτιού, οι οποίες επεκτάθηκαν στη σοφίτα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της πυροσβεστικής.

Ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση, ενώ και ένα άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι εισέπνευσε καπνό ελαφρά και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες. Για να σβηστεί η φωτιά από το διώροφο σπίτι της Cara Delevingne, χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες και περισσότερες από δύο ώρες. Εκείνη την ώρα κατέρρευσε και η στέγη του σπιτιού, σύμφωνα με αξιωματούχους της πυροσβεστικής.

Συγκλονισμένη από αυτό που έγινε το μοντέλο - ηθοποιός ενημέρωσε τους followers της για όσα έγινε, ευχαριστώντας και τους πυροσβέστες, αφού χάρη σε εκείνους κατάφεραν να σωθούν και οι δύο γατούλες της.

Η καρδιά μου έχει «σπάσει» σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, γι' αυτό να αγαπάτε όσα έχετε.

Cara Delevingne House Fire
An aerial view shows a fire-damaged property, which appears to belong to Cara Delevingne, Friday, March 15, 2024, in the Studio City section of Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)

Συγκλονισμένη από αυτό που έγινε το μοντέλο - ηθοποιός ενημέρωσε τους followers της για όσα έγινε, ευχαριστώντας και τους πυροσβέστες, αφού χάρη σε εκείνους κατάφεραν να σωθούν και οι δύο γατούλες της.

Η καρδιά μου έχει σπάσει σήμερα. Δεν το πιστεύω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, γι' αυτό να αγαπάτε όσα έχετε. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν για να βοηθήσουν.

Αυτό ήταν το εσωτερικό του σπιτιού της Cara Delevingne στο Los Angeles

Η Cara Delevingne το 2022 είχε ανοίξει την πόρτα του διώροφου σπιτιού της στους Architectural Digest.

Όπως θα δεις από το βίντεο πιο κάτω το σπίτι της ήταν γεμάτο Gucci ταπετσαρίες με τα χαρακτηριστικά φλαμένκο, η κουζίνα ήταν τεράστια και μπλε, υπήρχαν δύο γιγάντιες ντουλάπες για ρούχα και παπούτσια, ενώ στον πάνω όροφο υπήρχε η συλλογή της με διάφορα καπέλα.

Παράλληλα, επειδή όπως είπε η ίδια ήθελε το σπίτι της να είναι σαν ένας «παιδότοπος» για μεγάλους, είχε μπιλιάρδο, πισίνα με μπαλάκια, δωμάτιο με ντραμς αλλά και μια κρυψώνα μέσα στους τοίχους που μπορούσε να μπει σαν άλλη «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» για να σκεφτεί.

Η ίδια fun αισθητική υπήρχε και στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού με τις πισίνες αλλά και τα τραμπολίνο στο γκαζόν.