Αυτή η συνάντηση στο Ναυάγιο θα είναι αξέχαστη (και καρμική) με τον Πέτρο και τη μητέρα του

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτή η συνάντηση  στο Ναυάγιο θα είναι αξέχαστη (και καρμική) με τον Πέτρο και τη μητέρα του

Οι δύο επανασυνδέσεις στην Κρήτη για τον Πέτρο στο Ναυάγιο θα καθορίσουν το κοινό του μέλλον με την Ειρήνη. 

Ο Ιπποκράτης στα επόμενα επεισόδια στη σειρά το Ναυάγιο θερίζει αυτό που έσπειρε με τα εγκλήματά του. Το μόνο καλό που θα κάνει άθελά του, είναι να οδηγήσει στο να πάρει σάρκα και οστά το μεγαλύτερο love story της σειράς. Η δική του τιμωρία, θα αργήσει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα συμβεί. Έκτορας Λιάτσος και Γιώτα Φέστα ως γιος και μάνα θα μας απασχολήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και το κυριότερο θα μας συγκινήσουν.

Πέτρος και Λαμπρινή σε μία συνάντηση γεμάτη δάκρυα και «γιατί»

Η Ειρήνη ζει το δράμα της στα επόμενα επεισόδια στο Ναυάγιο. Όχι μόνο δεν πιστεύει πως το παιδί της πέθανε, αλλά το γεγονός ότι δεν το έχει δει και κανείς δεν τη βοηθά, την οδηγεί σχεδόν σε νευρικό κλονισμό, πριν την οδηγήσει στην αγκαλιά του Πέτρου.

Το δόλιο σχέδιο του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο δεν είναι τέλειο και υπάρχει μάρτυρας στο «έγκλημα»

Ο Ιπποκράτης - Γιάννης Στάνκογλου, έχει τους έχει πείσει όλους ότι η κατάσταση, οφείλεται στην απώλειά της. Και παρακαλεί τον Στελή να την πάρει στην Κρήτη μαζί του, όταν οι καβγάδες τους γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

https://www.instagram.com/p/Cx7iIkXKHYj/

Στην Κρήτη όμως θα πάει λίγο νωρίτερα ο Πέτρος. Η μητέρα του αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρόκειται να χειρουργηθεί. Ο Στελής τον παρακαλεί να εμφανιστεί στους γονείς του πριν να είναι αργά. Πριν πεθάνει η μητέρα του.

Αυτή η συνάντηση Πέτρου και Λαμπρινής θα είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή. Μία ανέλπιστη στιγμή για τους γονείς του. Αλλά και επικίνδυνη ταυτόχρονα. Κανείς δεν πρέπει να τον δει, γιατί ας μη ξεχνάμε ότι κατηγορείται για φόνο. Θα τα καταφέρει εν μέρει να μείνει απαρατήρητος. Μόνο ο Σταμάτης θα τον έχει δει αλλά δεν θα το μαρτυρήσει.

Στο Ναυάγιο ένα παιδί ενώνει την Ειρήνη και τη Στέλλα: Ποια θα μεγαλώσει το μωρό της άλλης;

Παρεπιπτόντως στα προσεχή επεισόδια θα δεις ότι έχει πια ξεμπλέξει με την υπόθεση της Φανής, αφού εκείνη έχει ανακαλύψει μαζί του το θησαυρό του Αντώνη. Θα τον τραυματίσει και θα διαφύγει μόλις ανακαλύψουν μαζί την κρυψώνα των χρημάτων. Όλα θα πάνε καλά, όμως για εκείνον.

Ακόμη καλύτερα στη συνέχεια γιατί θα μάθε πως η Ειρήνη είναι επίσης στην Κρήτη. Και επιτέλους σε ουδέτερο έδαφος θα τα ξαναβρούν. Είναι όμως σε δίλημμα για το αν θα της αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Δεν είναι ακόμη η στιγμή να το μαρτυρήσει σε εκείνη. Δεν ξέρει πως θα αντιδράσει και δεν θέλει να περάσουν και μία δεύτερη κρίση στη σχέση τους.

Η αλήθεια όμως θα σε βρει όπου και να είσαι όπως λέει και η λαϊκή ρήση. Εκ των πραγμάτων θα πρέπει να αποκαλύψει την ταυτότητά του κάποια στιγμή ο Πέτρος.