Η Μαρίνα Σάττι σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση το 2011

Η Μαρίνα Σάττι είχε παίξει στη σειρά «Steps», στον ρόλο της Εύας, δείχνοντάς μας από τότε το ταλέντο της στο τραγούδι.

Η Μαρίνα Σάττι, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 με το τραγούδι «ZARI» το οποίο είναι πλέον ένα από τα θέματα συζήτησης των ημερών.

https://www.instagram.com/p/C4P74HKibka/

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι, δίχασε το ελληνικό κοινό, με κάποιους να το θεωρούν κατώτερο των προσδοκιών και άλλους να το εκθειάζουν, θεωρώντας το μία φρέσκια ματιά. Η αλήθεια είναι πως το τραγούδι έχει γίνει viral και έχει λάβει πολλά θετικά σχόλια από eurofans του εξωτερικού, ενώ τόσο στο Youtube όσο και στο TikTok υπάρχουν αμέτρητα videos με κόσμο να χορεύει στον ίδιο παλμό με τη Μαρίνα.

Survivor: Ο Φάνης επέστρεψε με νίκες και μια επική «κωλοτούμπα» που μπορεί να του στερήσει το έπαθλο

Υπάρχει πιθανότητα να φέρει η Μαρίνα Σάττι στην Αθήνα τον διαγωνισμό της Eurovision, το 2025; Το μόνο σίγουρο είναι ότι καθημερινά το τραγούδι ανεβαίνει στα στοιχήματα και πλέον είναι μέσα στη δεκάδα με τα φαβορί της Eurovision 2024.

Η Μαρίνα Σάττι στον ρόλο της Εύας

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνώρισε την νεαρή τραγουδίστρια μέσα από την μουσική της, ωστόσο, αυτό που δεν είναι γνωστό για τη Μαρίνα Σάττι είναι η τηλεοπτική της εμφάνιση σε σειρά του ANT1 πριν από 13 χρόνια. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι είχε παίξει στη σειρά «Steps», στον ρόλο της «Εύας», δείχνοντάς μας από τότε το ταλέντο της στο τραγούδι. Παρακάτω σου έχουμε παραθέσει το Youtube video που δείχνει τις φωνητικές της ικανότητες.

H Καλομοίρα πιστεύει ότι το «ZARI» θα σκίσει στη Eurovision ενώ η Χρηστίδου ήδη το βάζει στο repeat

Η υποστήριξη από τις Ελληνίδες celebrities

Πολλές celebrities όπως η Καλομοίρα και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν ανεβάσει video με το τραγούδι της Μαρίνας, στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, τραγουδώντας αποσπάσματα του τραγουδιού «Zari» και αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «η νίκη είναι στο τσεπάκι μας». Αν λάβουμε υπόψιν τη φρενίτιδα που έχει προκαλέσει το τραγούδι στα social media τις τελευταίες μέρες, με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι η Ελλάδα θα είναι σίγουρα στον τελικό.

Καλή επιτυχία Μαρίνα!

Eurovision 2024: Πώς το «ZARI» της Σάττι έγινε viral στο TikTok - Η θέση της Ελλάδας στα προγνωστικά