Το μυστήριο με τη Δέσπω στο Προξενιό της Ιουλίας και το αίνιγμα με τη Χάδω για τη δολοφονία Γιωργίκη

Κατερίνα Μπούσιου
Το μυστήριο με τη Δέσπω στο Προξενιό της Ιουλίας και το αίνιγμα με τη Χάδω για τη δολοφονία Γιωργίκη

Μέχρι που θα φτάσει η κόντρα του Γιωργίκη με την αδελφή του Χάδω στο Προξενιό της Ιουλίας; 

Στα μεμονωμένα καρέ που βλέπουμε από τα τελευταία επεισόδια στη σειρά το Προξενιό της Ιουλίας, βγάζουμε ήδη κάποια σημαντικά συμπεράσματα για το πώς θα φτάσουμε σε αυτό το φινάλε. Το μεγάλο μυστήριο αφορά στα πρόσωπα που ήταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι του Προβιού και γνωρίζουν πως έγινε η δολοφονία του και κυρίως πως εξαφανίστηκε η κόρη της Ιουλίας.

«Δεύτερο ξένο παιδί δεν θα μπει στο σπίτι αυτό»

Ο Γιωργίκης, δηλαδή ο Μελέτης Ηλίας στο Προξενιό της Ιουλίας γνωρίζει πως ο Χρήστος δεν είναι δικό του παιδί. Από τα συμφραζόμενα προς την αδελφή του όταν εκείνη του ζήτησε να συναινέσει στην υιοθεσία ενός παιδιού από το ίδρυμα, έγινε η αποκάλυψη όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και της είπε κυνικά: «Δεύτερο ξένο παιδί δεν θα μπει στο σπίτι αυτό».

Στο Προξενιό της Ιουλίας η αναμέτρηση Γιωργίκη και Ανέστη δίνει την απάντηση σε ένα κρίσιμο ερώτημα

Θα δούμε το νέο ξέσπασμα του Χρήστου στα επόμενα επεισόδια, που θα οδηγήσει τον Γιωργίκη στο να τον κλείσει στο ψυχιατρείο για λίγο διάστημα. Αλλά παρόλα αυτά του στέκεται ως πατέρας.

Η Χάδω είναι αυτή που δεν θα σταθεί δίπλα στον Γιωργίκη πια, ως αδελφή. Υπήρχε μία ελπίδα να έχουν καλές σχέσεις αλλά χάθηκε και αυτή. Μάλιστα από εδώ και πέρα αποκτά μία εκδικητική χροιά η σχέση τους. Καταλαβαίνει αμέσως ότι το παιδί της Ιουλίας δεν είναι δικό του. Και το λέει πια ξεκάθαρα και στους δύο. Οι σπόντες της θα είναι επικές.

Όμως αυτή η εκδικητική μανία της μέχρι που μπορεί να φτάσει; Θα φτάσει μέχρι και το να δολοφονήσει τον αδελφό της; Όλα είναι πιθανά για εκείνη. Ειδικά όταν «επιστρέψει» στη ζωή της ο Επιφάνειος, δηλαδή ο Ανέστης, ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Όχι πως θα ξανασμίξουν ως ζευγάρι. Αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Εκείνο που δε γνωρίζαμε αλλά είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, ήταν η εμπλοκή της Δέσπως στη δολοφονία Προβιού. Την είδαμε σε μία σκηνή με εμφανή σημάδια βιαοπραγίας και μία άγνωστη γυναίκα να της λέει ότι πρέπει να παραδοθεί. Είναι πιθανό να έχει σκοτώσει εκείνη τον Γιωργίκη;

Το Προξενιό της Ιουλίας έχει μία απίστευτη ανατροπή: Γιωργίκης και Αλεξάνδρα είναι αδέλφια

Στη δική της περίπτωση υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο. Ξέρουμε ήδη και στο έχω γράψει, πως η φιλόδοξη υπηρέτρια, θα μείνει έγκυος στο παιδί του. Στην ουσία αυτό θα είναι και το μόνο παιδί που θα είναι δικό του. Αλλά θα μεσολαβήσουν άλλα γεγονότα και δεν θα δούμε την εξέλιξη αυτής της εγκυμοσύνης. Το σίγουρο είναι πως η Δέσπω, είναι μάρτυρας των όσων έχουν γίνει εκείνο το μοιραίο βράδι στο σπίτι του γαιοκτήμονα. Μήπως όμως εκείνη προσπάθησε να σταματήσει το φονικό;

https://www.instagram.com/reel/C4n4ia5slYS/