Survivor: Η αποχή του Γκιουλέκα άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και όλοι νοσταλγούν τον Κατσούλη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η αποχή του Γκιουλέκα άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και όλοι νοσταλγούν τον Κατσούλη

Η Κατερίνα Δαλάκα «δίκασε» τον Γκιουλέκα και την παρέα του James για το «στήσιμο» του αγώνα, χωρίς να θυμάται όσα έχει κάνει η ομάδα της στο παρελθόν.

Ένα επεισόδιο μέσα στην ένταση, παρακολούθησαν οι fans του Survivor το βράδυ της 20ης Μαρτίου, που αν με ρωτάς δεν υπήρχε λόγος για να δημιουργηθεί. Ήδη από το τρέιλερ είχαμε πάρει μια ιδέα του τι θα επακολουθήσει όμως οι ατάκες και οι προσβολές έφευγαν από τα στόματα των δύο ομάδων λες και ήταν ρουκέτες σε πόλεμο.

Survivor: Ο Γκιουλέκας έγινε «Δούρειος Ίππος» του James για να σπάσει η κλίκα των Διάσημων

Για όλα «έφταιγε» ο Γκιουλέκας, που απ' ότι φαίνεται είναι το «μήλον της έριδος» και για τις δύο ομάδες, αφού για τους Διάσημους είναι ο καλύτερός τους παίκτης, για τους Μπλε και κυρίως τον James είναι ο κολλητός του.

Μετά τις τελικές αλλαγές στις ομάδες ο Γιώργος Γκιουλέκας, όπως βλέπαμε και κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά όπως τόνισαν και οι συμπαίκτες του είχε πέσει ψυχολογικά, αφού έβλεπε ότι η δυναμική των ομάδων άλλαξε και οι Μπλε έγιναν πιο δυνατοί με την προσθήκη του Φάνη και της Αναστασίας.

Η αποχή του Γκιουλέκα και η κόντρα Δαλάκα - James

Αποκορύφωμα η στάση του στον τέταρτο αγώνα ασυλίας που παρακολουθήσαμε. Ο Γκιουλέκας λοιπόν, αποφάσισε αφού είδε ότι η Κόκκινη ομάδα έχανε 7-2 να μην παίξει στον υπόλοιπο αγώνα, αφού είχε ενόχληση στον προσαγωγό του και θεώρησε πως τσάμπα θα ταλαιπωρηθεί. Ή για να λέμε και του στραβού το δίκιο μάλλον δέχθηκε τις συμβουλές του James για να μην «ταλαιπωρηθεί».

Κάπως έτσι, οι Μπλε δικαιούνταν πέναλτι και από εκείνον αλλά και από τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος ήθελε κι εκείνος να «ξεκουραστεί». Άλλωστε, ο Περπατάρης ήταν ήδη υποψήφιος, οπότε ουσιαστικά δεν τον ενδιέφερε η ασυλία.

Η Κόκκινη ομάδα με «μπροστάρισσα» την Κατερίνα Δαλάκα αμέσως αντέδρασε στην αποχή του Γκιουλέκα, αφού δεν μπορούσαν να κατανοήσουν για ποιο λόγο ήθελε να μείνει εκτός, παρότι έλεγαν πως καταλαβαίνουν τον πόνο του.

Εκεί είναι που άρχισαν να λέγονται και βαριές κουβέντες από τη μία ομάδα για την άλλη με την Κατερίνα Δαλάκα να λέει πως δεν θα το έκανε ποτέ αυτό που έκανε ο συμπαίκτης της - αν και η ίδια για μια ενόχληση είχε μείνει εκτός αγωνιστικού χώρου για 2 βδομάδες - και αποκορύφωμα τον James, ο οποίος θέλοντας να στηρίξει τον φίλο του είπε πως δεν έχουν πάει όλοι στο Survivor για να αποδείξουν ότι είναι αθλητές. Και πιο συγκεκριμένα είπε την φράση: «Αν ήσασταν "αθλητές" δεν θα ήσασταν εδώ, sorry κιόλας», θίγοντας βέβαια έτσι όχι μόνο την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και διάφορους συμπαίκτες του που είναι αθλητές.

Για πολλούς fans του Survivor βέβαια, αυτή η ατάκα έκρυβε μια μεγάλη αλήθεια μέσα της, αφού δεν είναι πως οι αθλητές του Survivor δεν είναι αθλητές αλλά πολλοί (Σταυρούλα, Δαλάκα, Ασημίνα) έχουν δώσει προτεραιότητα στο ριάλιτι παρά στον αθλητισμό.

Survivor: Ο Φάνης κόντρα στην κλίκα Παππά- Ασημίνας- Δαλάκα με στόχο να παραμείνει στο παιχνίδι

Το «δικαστήριο» της Δαλάκα

Τελικά οι Κόκκινοι μπορεί να έκαναν τον αγώνα ντέρμπι αλλά έχασαν από τους Μαχητές με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και πάλι στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Από την κάλπη όσο κι αν δεν το περιμέναμε μετά την ένταση με τον Γκιουλέκα, υποψήφιος βγήκε ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος θα μονομαχήσει μαζί με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, τον Νίκο Ρικουνάκη και τον Γιάννη Περπατάρη για την παραμονή του.

Βέβαια, λίγο πριν βγει το αποτέλεσμα η Κατερίνα Δαλάκα προσπάθησε με τα λεγόμενά της να «ξεσκεπάσει» την παρέα του James, που ώθησε τον Γκιουλέκα και τον Περπατάρη να μείνουν εκτός αγωνίσματος, ενώ πρόκειται - τουλάχιστον - για τον Γκιουλέκα για τον καλύτερό τους παίκτη.

Η αποχή του Γκιουλέκα δίχασε το κοινό και κάποιοι θυμήθηκαν τον Κατσούλη

Άσχετα από τα όσα ειπώθηκαν το κοινό που αγαπάει το συγκεκριμένο παιχνίδι διχάστηκε σχετικά με το αν έπρεπε ή όχι ο Γκιουλέκας να βγει εκτός αγώνα.

Κι εκεί άρχισαν να τίθενται και διάφορα ερωτήματα και πολλοί να θυμούνται κι άλλες αποχές, όπως για παράδειγμα τις Αντωνά - Πηλιάκη - Ασουμανάκη που είχαν μείνει εκτός παιχνιδιού με τη δικαιολογία ότι έχουν θέμα με το νερό και δεν μπορούν να τρέξουν στην πίστα για να κερδίσουν οι Κόκκινοι ένα πιάτο μουσακά. Αυτό θυμήθηκε άλλωστε και όταν δέχτηκε την πρώτη «επίθεση» από τους συμπαίκτες του και ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Survivor: Πρώην παίκτες στηρίζουν James και ο Γκιουλέκας γίνεται το «μήλον της έριδος»

Αλλά και μόνη της η Μαρία Αντωνά είχε μείνει εκτός από τον 4ο αγώνα ασυλίας την εβδομάδα που οι Κόκκινοι ήδη είχαν 3 παίκτριες υποψήφιες για να ξεκουραστεί, αφού ήξερε πως θα ήταν η τέταρτη υποψήφια.

Για να μην θυμηθούμε και το Αλέξη Παππά που επέλεξε να χάσει σε κάποιον αγώνα για να μη ρισκάρουν τον τίτλο της MVP που θα έπαιρνε η Δαλάκα.

Τελικά, λοιπόν γιατί θα έπρεπε να γίνει όλος αυτός ο χαμός για την αποχή του Γκιουλέκα; Είναι μήπως το γεγονός ότι κατάλαβε η κλίκα των Διασήμων πως δεν μπορούν να τον επηρεάσουν περισσότερο απ' ότι ο James; Eίναι ότι τον ήθελαν για να τους φέρει πόντο και να κερδίσουν την ασυλία ή να έχουν καλύτερα ματσαρίσματα και άρα ατομικά στατιστικά; Ή ήταν απλά γιατί ήθελαν κάποιοι (Αλέξης, Δαλάκα, Ασημίνα) να του χαλάσουν την εικόνα;

Ότι απ' όλα κι αν ήταν σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που έχουμε δει φέτος και το πόσο καιρό κάθονται εκτός αγώνα οι παίκτες, πολλοί ήταν αυτοί που νοστάλγησαν τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έπαιζε μόνος του σε πολλά συνεχόμενα ματς - όπως έκανε δηλαδή κι ο Γκιουλέκας ένα μήνα τώρα - χωρίς να διαμαρτυρηθεί, όπως είχε κάνει και ο Άρης Σοϊλέδης.