Survivor: Πρώην παίκτες στηρίζουν James και ο Γκιουλέκας γίνεται το «μήλον της έριδος»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Πρώην παίκτες στηρίζουν James και ο Γκιουλέκας γίνεται το «μήλον της έριδος»

O James παραμένει στο παιχνίδι και αποκτά όλο και περισσότερο φανατικό κοινό, παρότι οι νέες αλλαγές που θα γίνουν φημολογείται ότι οφείλονται σε αυτόν.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι fans του Survivor, αφού όπως είδαμε και από το τρέιλερ θα υπάρξουν νέες αλλαγές στις ομάδες, μία βδομάδα μετά την πρώτη αλλαγή που έγινε με παίκτες να πηγαίνουν από τους Μαχητές στους Διάσημους και τούμπαλιν.

Survivor: Το story του Λιανού έβαλε τη Δαλάκα στο στόχαστρο και η Μαριαλένα «καίει» τη Σταυρούλα

https://www.instagram.com/reel/C4lldCVLuOP/

Αυτή τη φορά βέβαια, στα social media έχουν διχαστεί σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί, αφού άλλα spoiler λένε πως θα υπάρξει και πάλι αναδιάρθρωση των ομάδων, άλλα πως απλά θα παίζουν πρώτα οι άντρες κάθε ομάδας και μετά οι γυναίκες, όπως δηλαδή γινόταν και στο Survivor All Star μετά από κάποιο διάστημα.

Ο James, oι νέες ομάδες κι η τύχη του Γκιουλέκα

Ο «όρος» που έβαλε ο James για να μείνει στο Survivor και η απογοήτευση στο Twitter/X

Όλη αυτή η φημολογία και η «αγωνία» για το αν θα αλλάξουν πάλι σύσταση οι ομάδες, προέρχεται και από το γεγονός πως ο James Καφετζής - σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ντάφυ - μετά την πρώτη αλλαγή των ομάδων, εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από το παιχνίδι. Γι' αυτό έλειπε δυο μέρες από την καλύβα των Μπλε και τους στίβους μάχης κι όχι λόγω εξετάσεων.

Ο ίδιος μπορεί να επέστρεψε, όμως στα «πηγαδάκια» των social media λέγεται πως ο όρος του για να παραμείνει ήταν να επιστρέψει στην ομάδα των Μαχητών ο κολλητός του, Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος πριν μια βδομάδα μεταφέρθηκε στους Διάσημους. Μαζί με τον Γκιουλέκα, αν ισχύει ότι αλλάζουν πάλι σύσταση οι ομάδες φαίνεται πως θα πάει στους Μπλε και η Αναστασία.

Παρ' όλα αυτά στο τρέιλερ πιο πάνω, φαίνεται σε κάποιο στιγμιότυπο από τον αγώνα ασυλίας ο Γκιουλέκας να παρααμένει στον πάγκο των Κόκκινων, εκτός αν είχε μείνει τυχαία μιλώντας με κάποιον.

Οι «ντετέκτιβ» στο Twitter/X πάντως έχουν διχαστεί.

Οι παλιοί παίκτες στηρίζουν τον James και το «ριάλιτι»

Ό,τι και να λέγεται και να ακούγεται πάντως, για τον James Καφετζή και τη στρατηγική του, η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι και του έδωσε «ζωή», αφού όλα αυτά που γίνονται παρασκηνιακά εντείνουν τον ριάλιτι χαρακτήρα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Γι' αυτό και πέρα από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δηλώνει fan και του ίδιου αλλά και του Αλέξη Παππά, τώρα έρχεται να προστεθεί στους grouppies του Καφετζή και ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο παίκτης του Survivor 2022, είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, πως απολαμβάνει το ριάλιτι που κάνει ο James και πλέον θέλει να τον βλέπει στο Survivor.

«Δεν ήμουν fan του και φέτος έχω γίνει» είπε χαρακτηριστικά ο «Τάλα».