Survivor: Ο Γκιουλέκας έγινε «Δούρειος Ίππος» του James για να σπάσει η κλίκα των Διάσημων

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Γκιουλέκας έγινε «Δούρειος Ίππος» του James για να σπάσει η κλίκα των Διάσημων

Μπορεί ο James σωστά να σχολίασε πως η Δαλάκα δεν ψηφίζει πάντα αγωνιστικά, το σχέδιο που βάζει ωστόσο, σε εφαρμογή με τον Γκιουλέκα ήδη δίχασε τους fans.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως μετά τις τελικές αλλαγές στις ομάδες, Φάνης και James προσπαθούν να διασπάσουν την κλίκα του Αλέξη Παππά με την Δαλάκα και την Ασημίνα είτε βάζοντας «φιτιλιές» στην τελευταία πως η παρέα της δεν την υπολογίζει τόσο όσο νομίζει, είτε βάλλοντας, όπως είδαμε στο επεισόδιο της 19ης Μαρτίου, την Δαλάκα μεμονωμένα για τον τρόπο που ψηφίζει, προσπαθώντας να δείξουν πως η βετεράνος του Survivor ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της.

Survivor: Ο Φάνης κόντρα στην κλίκα Παππά- Ασημίνας- Δαλάκα με στόχο να παραμείνει στο παιχνίδι

Πάντως, ειδικά με τον James και την συμπεριφορά του το κοινό έχει διχαστεί και ο «mastermind» του παιχνιδιού φαίνεται πως δεν είναι πλέον ο πιο αγαπητός από πολλούς fans του ριάλιτι. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Η κλίκα της τριάδας - φωτιάς και ο James

Μετά την αποκάλυψη του Φάνη στο 2ο συμβούλιο πως ο Αλέξης Παππάς, όσο ήταν στην Κόκκινη ομάδα, είχε ζητήσει τη στήριξή του για να εκθέσει ουσιαστικά on camera την Ασημίνα για τη συμπεριφορά της, η «αγία τριάδα» των Διασήμων φάνηκε να διασπάται με αποκορύφωμα να λέει ο Αλέξης στην Ασημίνα να μην του μιλάει αν συνεχίζει να πιστεύει τα λεγόμενα του Φάνη κι εκείνη φυσικά, να λέει στη συνέντευξή της πως δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί, ειδικά όταν σκέφτεται πως το επάγγελμα που κάνει είναι ηθοποιός.

Μετά από αυτή την ένταση δεν είναι και απορίας άξιο που οι Διάσημοι έχασαν και τον τρίτο αγώνα ασυλίας και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν για ακόμα μια φορά κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Το «δικαστήριο» στη Δαλάκα από James είχε βρει σύμφωνο και τον Σάββα Γκέντσογλου

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και της κουβέντας που πάντα γίνεται για το πώς θα ψηφίσει η ομάδα που έχει βρεθεί στην αντίστοιχη θέση, ο James Καφετζής «δίκασε» την Κατερίνα Δαλάκα για το πώς επιλέγει κάθε φορά ποιον θα ψηφίσει, λέγοντας πως δεν ψηφίζει πάντα αγωνιστικά, αφού όταν ήταν στην ίδια ομάδα με τον Ντάνιελ, από τη μία τον εμπιστευόταν σαν τον πιο καλό παίκτη για να παίξει μαζί της στο flag race, από την άλλη τον ψήφιζε σαν τον πιο αδύναμο.

Κι εκεί άρχισε να τίθεται το εύλογο ερώτημα αν η Κατερίνα Δαλάκα επιλέγει με ποιον θα παίξει στο flag race όχι με στρατηγικό τρόπο για να κερδίσει η ομάδα της, αλλά με βάση το ποιος μπορεί να παίξει μαζί της για να κερδίσουν και να ανέβει στατιστικά.

Η Δαλάκα «κινεί» τα νήματα στο Survivor; Έξαλλο το κοινό με τον τραυματισμό και την αχώριστη κλίκα

Αφού, όπως είχε συμφωνήσει και ο Γκέντσογλου μετά το τέλος του αγώνα, όταν είσαι πίσω στο σκορ βάζεις στο flag race (παίζει ένας άντρας και μια γυναίκα από κάθε ομάδα) έναν καλό παίκτη με έναν πιο μέτριο στη μία αναμέτρηση και αντίστοιχα τον άλλο καλό σου με έναν πιο μέτριο στην επόμενη για να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσει η ομάδα σου.

Η Δαλάκα πάντως, φάνηκε να μην μπορεί να απαντήσει σε αυτά που της «καταλόγιζε» ο James με το μόνο επιχείρημά της να είναι πως εκείνη έχει 50% και παίζει μόνο με καλούς παίκτες, επομένως όταν φτάσει το δικό της σκορ ο James μπορεί να της απευθύνει το λόγο.

Οι fans του παιχνιδιού πάντως, σε αυτή την «κόντρα» πήραν το μέρος του James.

Υποψήφιος πάντως, βγήκε ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος όπως είδαμε από το τρέιλερ μαζί με τον Γκιουλέκα στο νέο επεισόδιο θα θυμίσουν εποχές 2021, όταν «αποστατούσε» ο Κατσούλης με σχεδόν όλη την Μπλε ομάδα, αφήνοντας τον James, τον Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη να παίζουν εναντίον όλων των Διάσημων.

Βέβαια, με μια διαφορά.

Ο Γκιουλέκας είναι ο «Δούρειος Ίππος» στους Διάσημους;

Όπως καταλάβαμε από το τρέιλερ κι ενώ υπάρχει ο τέταρτος αγώνας ασυλίας που θα δείξει αν τελικά κι ο τελευταίος υποψήφιος θα είναι από την ομάδα των Διασήμων, κατά τη διάρκεια του αγώνα Γκιουλέκας και Περπατάρης θα ζητήσουν να μείνουν εκτός στίβου μάχης, όχι με προτροπή του γιατρού αλλά με δική τους απόφαση, αφού σωματικά δεν μπορούν να «ανταπεξέλθουν», παραχωρώντας πέναλτι στους Μαχητές, όπως λένε οι κανόνες.

Ο Γιάννης Περπατάρης να σου θυμίσω πως το είχε ξανακάνει αυτό, όταν είχε βγει υποψήφιος προς αποχώρηση με την ομάδα των Μαχητών, οπότε βλέποντας κανείς το τρέιλερ θα έλεγε πως απλά «στράβωσε» που τον ψήφισαν.

Όσο για τον Γκιουλέκα θα λέγαμε πως απλά ίσως κάποιος τραυματισμός τον ταλαιπωρούσε και τον άγχωνε. Όλα αυτά όμως, μέχρι να πει η Κατερίνα Δαλάκα πως είδε τον Γκιουλέκα και τον James να γελάνε, ενώ ουσιαστικά η ομάδα του πάλευε να κερδίσει την ασυλία για να μη βγει αυτός, ο Χριστόφορος ή ο Αλέξης Παππάς υποψήφιος. Εκεί είναι που θα βρει πάτημα, όπως θα δούμε ο James να πει πως έχει δικαίωμα κι ο Γκιουλέκας αν δεν αισθάνεται καλά σωματικά να μείνει εκτός και να «ξεκουραστεί», όπως έκανε η Κατερίνα Δαλάκα για δύο εβδομάδες και η Ασημίνα που κοντεύει σχεδόν 2 μήνες εκτός αγωνιστικού χώρου.

Aυτή η κίνηση πάντως, ειδικά του Γκιουλέκα, που είναι από τους καλύτερους παίκτες στον φετινό κύκλο, να μείνει εκτός, δίχασε ήδη το τηλεοπτικό κοινό με άλλους να συμφωνούν με εκείνον και τον James, ότι δεν μπορεί να παίζει σε όλα τα ματς αυτός για να ψηφιστεί εν τέλει - αφού ο Παππάς δεν πρόκειται να βγει υποψήφιος και ο Χριστόφορος είναι ο «νέος αγαπημένος» της κλίκας - και άλλους να λένε πως η παρέα με τον James τον έχει κάνει να βγάλει τον χειρότερο εαυτό του.