Survivor: Ο Φάνης κόντρα στην κλίκα Παππά- Ασημίνας- Δαλάκα με στόχο να παραμείνει στο παιχνίδι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Φάνης κόντρα στην κλίκα Παππά- Ασημίνας- Δαλάκα με στόχο να παραμείνει στο παιχνίδι

Η έπαρση του Φάνη δεν έχει τελειωμό και μόνη του λύση για να σταματήσουν τα σχόλια για την συμπεριφορά του είναι να χωριστεί η κλίκα των Διασήμων.

Τι κι αν η Μπλε ομάδα κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 18 Μαρτίου και οι Διάσημοι έβγαλαν ακόμη έναν υποψήφιο (τον Γιώργο Χαραλάμπους), ο Φάνης δεν μπορεί να διαχειριστεί πλέον τις ήττες του και η επιστροφή του στους στίβους μάχης διακατέχεται μόνο από έπαρση και από ειρωνικά σχόλια προς τον αντίπαλό του.

Survivor: Ο Φάνης επέστρεψε με νίκες και μια επική «κωλοτούμπα» που μπορεί να του στερήσει το έπαθλο

Αυτό συνέβη δηλαδή, όταν ο ίδιος χάνοντας τον πόντο από τον Χριστόφορο Ταξίδη, άρχισε να αμφισβητεί την νίκη του με αποτέλεσμα ο παίκτης των Διασήμων να αγανακτεί και να του λέει, πως έπαιξε με κάποιον που επειδή ήταν κουτσός καθυστέρησε να φτάσει στον στόχο και πάλι έχει παράπονο. Ο Φάνης το μόνο που άκουσε θολωμένος από τα νεύρα του ήταν «Είμαι κουτσός και πάλι σε κερδίζω» πιστεύοντας πως ο Χριστόφορος είναι «δασκαλεμένος από τον Αλέξη Παππά για να του «σπάσουν» τα νεύρα.

Το συμβούλιο του νησιού και η «φιτιλιά» του Φάνη στην κλίκα Ασημίνας - Παππά

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στο συμβούλιο του νησιού με τον Χριστόφορο να προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι «ελέφαντας» και τον Φάνη να συνεχίζει να λέει πως η φράση που άκουσε ξεκάθαρα από τον αντίπαλό του ήταν η παραπάνω. Φυσικά, οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Χριστόφορος είπε κάτι τέτοιο μιας και ο συγκεκριμένος παίκτης 1 μήνα που βρίσκεται στο παιχνίδι δεν έχει απασχολήσει ποτέ, οριακά θα έλεγε κανείς έχουμε ακούσει τη φωνή του.

Και για του λόγου το ασφαλές η παραγωγή δείχνοντας στο replay τι ακριβώς συνέβη και τι ειπώθηκε στον στίβο μάχης, «δικαίωσε» τον Χριστόφορο.

Οι fans του ριάλιτι για ακόμα μια φορά, σχολίασαν αρνητικά τη συμπεριφορά του Φάνη τονίζοντας πως αν συνεχίσει έτσι, με έπαρση και ψέματα ουσιαστικά δεν πρόκειται να κερδίσει κανένα έπαθλο παρότι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά.

Θεωρώντας ο Φάνης πως ο Χριστόφορος είναι «δάκτυλος» της κλίκας του Αλέξη Παππά (με την Δαλάκα και την Ασημίνα), πολύ λογικά, για να σταματήσει να βρίσκεται αυτός στο επίκεντρο του συμβουλίου λόγω της κακής του συμπεριφοράς προσπάθησε να βάλει «φιτιλιές» στην παρέα των Διασήμων. Αυτό που τόνισε είναι πως ο Αλέξης Παππάς όσο ήταν ο Φάνης στους Κόκκινους είχε ζητήσει την στήριξή του για να εκθέσει την Ασημίνα, σχετικά με ένα συμβάν που είχε υπάρξει ανάμεσά τους, όταν εκείνη τον είχε διακόψει την ώρα που μιλούσε στον Γιώργο Λιανό πριν από ένα αγώνισμα.

Survivor με Δαλάκα - Ασημίνα σε κρίση και τον James άφαντο μετά τις φήμες για αποχώρηση

Η Ασημίνα «τσίμπησε» με τα λεγόμενα του Φάνη, παρά την προσπάθεια του Παππά και της Δαλάκας να την πείσουν ότι δεν ισχύει ότι ήθελαν να την εκθέσουν εκείνη τη φορά, ωστόσο όπως φαίνεται το γυαλί στη σχέση τους έχει αρχίσει να σπάει και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το διαχειριστεί αυτό η παίκτρια των Διασήμων.

Άλλωστε, και το κοινό που παρακολουθεί αλλά και η ίδια κατά βάθος γνωρίζουμε πως όντως η παρέα με τον Αλέξη και την Δαλάκα δεν είναι αληθινή. Και πώς μπορεί να είναι όταν πρόκειται για 3 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας (Αλέξης Παππάς) είναι πολύ στρατηγικός και οι άλλοι δύο (Δαλάκα - Ασημίνα) έχουν συνηθίσει να κερδίζουν πάντα σκεπτόμενες μόνο το ατομικό τους συμφέρον.