Η Αφροδίτη Σκαφίδα έκλεισε τα 42: Η τούρτα - έκπληξη και το «δώρο» της ζωής της που έρχεται

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αφροδίτη Σκαφίδα έκλεισε τα 42: Η τούρτα - έκπληξη και το «δώρο» της ζωής της που έρχεται

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε γενέθλια και οι φιλοι της της έκαναν την πιο ωραία έκπληξη λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Λίγος καιρός έμεινε για την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Πύρρο Δήμα μέχρι να κρατήσουν την κόρη τους στα χέρια τους, αφού όπως είχε δηλώσει ο Ολυμπιονίκης στην εκπομπή Στιγμές, η σύζυγός του αναμένεται να φέρει στον κόσμο το 5ο του παιδί το Πάσχα.

Λίγο πριν γίνει μαμά η Αφροδίτη Σκαφίδα πήγε με τον Πύρρο Δήμα σε disco party

«Πασχαλιάτικο θα είναι. Κοριτσάκι θα είναι. Κοράκλα τη λέω εγώ. Τρεις κόρες, δύο γιοι, δεν θα κάνω έκτο, θα πάρω τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο» είχε αναφερει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Η τούρτα - έκπληξη στα γενέθλια της Αφροδίτης Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα στις 20 Μαρτίου είχε τα γενέθλιά της, ωστόσο ο Πύρρος Δήμας βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Έτσι λοιπόν, οι φίλοι της την επισκέφτηκαν για να γιορτάσουν μαζί της και της έκαναν έκπληξη με μια τούρτα, όπως είναι το έθιμο. Η ίδια έδειχνε πανευτυχής και όπως θα δεις και από τα στιγμιότυπα μέσα από το βίντεο και πώς να μην είναι αφού, σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πιο πολύτιμο «δώρο» της ζωής της.

Όσα έχει πει ο Πύρρος Δήμας για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Αφροδίτη Σκαφίδα και Πύρρος Δήμας παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 3 Φεβρουαρίου στο Καβούρι.

Ο 3 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, απ' όταν έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της Αφροδίτης Σκαφίδα, έχει αναφερθεί σε αρκετές συνεντεύξεις του για το πώς προέκυψε αυτή η σχέση, αλλά και στο ποια ήταν η αντίδραση των 4 παιδιών του (2 αγόρια και 2 κορίτσια) για τη σχέση του με την πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, μετά τον θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας Σδούγκου, το 2018, ύστερα από μάχη της με τον καρκίνο.

Στην εκπομπή στιγμές είχε αναφέρει πως τα πράγματα με τα παιδιά του δεν υπήρξαν πάντα εύκολα.

Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου.

Όσο για το πώς προέκυψε η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Πύρρος Δήμας εξομολογήθηκε πως έγινε επίσης σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του, μετά από συνεχόμενες απώλειες.

«Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός σου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει» ειπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CrbX2NPMsTJ/