Το μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη στον γιο του, Μανώλη συγκίνησε πολλούς πρώην Survivors

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη στον γιο του, Μανώλη συγκίνησε πολλούς πρώην Survivors

Ο Στέλιος Χανταμπάκης για πρώτη φορά ταξίδεψε μόνο με τον γιο του στο εξωτερικό αποδεικνύοντας πως η σχέση μπαμπά - γιου πρέπει να «χτίζεται» με ωραίες αναμνήσεις.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη λατρεύουν τα δυο παιδιά τους, τον 10χρονο Μανώλη και την 6χρονη Μαλένα και πάντα φρόντιζαν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες, όποτε τους το επιτρέπουν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι να πηγαίνουν μαζί ταξίδια. Το τελευταίο τους ταξίδι μάλιστα, οικογενειακώς, ήταν στο Λονδίνο τον περασμένο Νοέμβριο με αφορμή και τα γενέθλια του Μανώλη.

Το οικογενειακό ταξίδι του Στέλιου Χανταμπάκη στο Λονδίνο συγκίνησε ακόμη & τον μεγάλο του αντίπαλο

1711278800242-344341630-hantampakis.jpeg

Tα ταξίδια στο εξωτερικό για την οικογένεια Χανταμπάκη πάντα συνδυάζονταν και με μια επίσκεψη στα γήπεδα των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων κάθε χώρας, αφού ο Μανώλης Χανταμπάκης αγαπάει αυτό το άθλημα και μάλιστα, μέσα από τα στιγμιότυπα που κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει οι γονείς του στα social media από δικούς του αγώνες, φαίνεται πως έχει και ταλέντο.

Ένα ταξίδι για μπαμπά - γιο

Η Όλγα Πηλιάκη είχε γενέθλια και ο Στέλιος Χανταμπάκης κέρδισε το βραβείο super dad με μία κίνηση

Πρόσφατα και με αφορμή τα απανωτά 3ήμερα της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Στέλιος και Μανώλης Χανταμπάκης ταξίδεψαν για πρώτη φορά οι δυο τους, χωρίς τα κορίτσια της οικογένειας, στην Μαδρίτη. Και αυτό τα ταξίδι είχε φυσικά «άρωμα» από ποδόσφαιρο, αφού μπαμπάς και γιος βρέθηκαν και στο στάδιο Bernabeu,την έδρα που παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Eκεί, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες στην gallery, ο Στέλιος κι ο Μανώλης Χανταμπάκης πέρα από τις βόλτες στην πόλη και στο γήπεδο, έβαλαν μαζί μέχρι και μπουγάδα.

Το συγκινητικό μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη στον γιο του

Σίγουρα το να βλέπεις έναν μπαμπά με τον γιο του να περνούν μαζί χρόνο είναι κάτι ανεκτίμητο. Και ο Στέλιος Χανταμπάκης, όπως θα δεις αυτό ήθελε να «πει» στον γιο του. Πως θα είναι δίπλα του για να του δείξει τον κόσμο μέχρι να τον καμαρώσει να ανοίγει τα δικά του «φτερά». Αυτό δηλαδή που κάθε γονιός θα έπρεπε να θέλει για τα παιδιά του.

«Είμαι δίπλα σου γιέ μου. Είμαι εδώ για να πούμε ο ένας στον άλλον τους προβληματισμούς μας, για να σου πω και να μου πεις, να σε ακούσω. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα σε βλέπω μένοντας «πίσω» να με προσπερνάς. Θα είμαι πάντα το στήριγμα σου γιε μου! Σ' αγαπώ!» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Instagram του, αναρτώντας φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Και κάπως έτσι, η ανάρτησή του γέμισε με likes και σχόλια από τους followers του, για το πόσο συγκινητικά ήταν τα λόγια αυτά προς τον γιο του. Μάλιστα, πολλοί πρώην Survivors σχολίασαν πόσο υπέροχος μπαμπάς είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ανάμεσά τους ο Μαρτίκας, η Ελευθερίου και η Ορθούλα Παπαδάκου.