Το τρίτο πρόσωπο που καταστρέφει έναν έρωτα στο Ναυάγιο: Μάκης και Λίνα λίγο πριν τον χωρισμό τους

Κατερίνα Μπούσιου
Το τρίτο πρόσωπο που καταστρέφει έναν έρωτα στο Ναυάγιο: Μάκης και Λίνα λίγο πριν τον χωρισμό τους

Είναι ένα ακόμη σχέδιο του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στο Ναυάγιο. 

Λίγο πριν ζήσουμε το δικαστικό δράμα για τη βύθιση του πλοίου, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις και οι εκπλήξεις στις ζωές των επιζώντων στο Ναυάγιο. Πριν φτάσουμε στην απόδοση ευθυνών έχουμε χωρισμούς και τα μυστικά του παρελθόντος να βγαίνουν στο φως. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως Παντελίδης κάνει μία ακόμη δολοπλοκία, αυτή τη φορά εναντίον της Λίνας και του Μάκη.

https://www.instagram.com/p/CzoSfTnofgZ/

Θα αντέξουν οι μάρτυρες πριν τη δίκη ή θα έχουν καταστραφεί;

Αυτή είναι η επιδίωξη του δαιμόνιου δικηγόρου Παντελίδη στο Ναυάγιο τον οποίο υποδύεται με τον καλύτερο τρόπο ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Θέλει να τους εξοντώσει όλους, να τους απειλεί για να αλλάξουν τις μαρτυρίες τους και έτσι η υπόθεση του Φοίνιξ, να λήξει χωρίς καμία τιμωρία για τον πελάτη του.

Το δόλιο σχέδιο του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο δεν είναι τέλειο και υπάρχει μάρτυρας στο «έγκλημα»

Ο Παντελίδης μετά τον Βασίλη και τον Γιώργη, βάζει στο στόχαστρο τη Λίνα και τον Μάκη. Ξέρει το παρελθόν των οικογενειών τους, αλλά προς το παρόν θα ακολουθήσει μία ήπια για τη δική του ιδιοσυγκρασία τακτική. Έβαλε ήδη ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Έναν θαυμαστή της Λίνας, τον Όθωνα, ο οποίος την πολιορκεί με λουλούδια και δώρα, μέχρι να καταφέρει να κάνει σχέση μαζί της. Και από όσο είδαμε από μία ανάρτηση της ηθοποιού Γιολάντας Μπαλαούρα που υποδύεται την μητέρα της Πολυξένη, θα προχωρήσει αυτή η γνωριμία.

makislina.jpg

Θα περάσει μία μεγάλη δοκιμασία η σχέση του ζευγαριού και θα φτάσουν μέχρι και τον χωρισμό, τον δεύτερο κατά σειρά. Όμως δεν τελειώνουν εκεί τα προβλήματα. Η μητέρα του Μάκη θορυβημένη με τη σύλληψή του ανεβαίνει στην Αθήνα για να τον δει. Η Λίνα έχει βοηθήσει τον αγαπημένο της και τον έχει ήδη απελευθερώσει.

Όμως η πρώτη γνωριμία μαμάς και μελλοντικής νύφης (αν συμβεί ποτέ αυτό) θα είναι τραγική από τη μία πλευρά. Η κυρία Μαρία θα μάθει πως ο γιος της έχει σχέση με την κόρη του Γιαννακάκη. Αυτό είναι ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας. Η κόρη της είναι κόρη του Γιαννακάκη και τώρα ο γιος της είναι ερωτευμένος με την μεγαλύτερη κόρη του από τον γάμο του με την Πολυξένη.

Αυτή η ιστορία είναι και η πιο δραματική στο Ναυάγιο. Η μοίρα των δύο παιδιών είναι καταδικασμένη. Εκτός αν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

makislinasxolio.jpg