Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφθηκε το εστιατόριο του Ramsay και έθεσε ένα πολύ εύλογο ερώτημα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφθηκε το εστιατόριο του Ramsay και έθεσε ένα πολύ εύλογο ερώτημα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ταξίδεψε στο Dubai και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους. Η επίσκεψη του παρουσιαστή στο εστιατόριο του Gordon Ramsay και τα ποικίλα σχόλια των followers στο TikTok.

Ταξίδι αναψυχής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Dubai πραγματοποίησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Ο παρουσιαστής του «The 2night Show» απόλαυσε τις βόλτες του στον κοσμοπολίτικο προορισμό και επισκέφθηκε μερικά από τα hotspots της περιοχής.

Η συμβουλή του Αρναούτογλου στην Καινούργιου για την κόντρα της με τον Κωνσταντάρα ήταν η πιο σωστή

Το ταξίδι στο Dubai και η επίσκεψη στο εστιατόριο του Gordon Ramsay

Σαν γνήσιος λάτρης του καλού φαγητού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφθηκε το street food εστιατόριο του Gordon Ramsay και μοιράστηκε την εμπειρία του στο TikTok.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο παρουσιαστής εξηγεί πως πρόκειται για την δεύτερη φορά που επιλέγει εστιατόριο του γνωστού σεφ ωστόσο το γεύμα δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις γευστικές του απαιτήσεις.

«Είπα για δεύτερη φορά στη ζωή μου να δώσω μια ευκαιρία στον Gordon Ramsay, τον πολύ γνωστό αυτόν τηλεσέφ..τώρα βρίσκομαι στο street pizza που έχει εδώ στο Dubai, την πρώτη φορά έφαγα στο Las Vegas και για ακόμα μια φορά με πίτσα Gordon Ramsay πεπερόνι..ενώ μου αρέσει τόσο πολύ στην τηλεόραση ως τηλεοπτικός μάγειρας, δεν μπορώ να τη βρω με τις γεύσεις του..Δεν ξέρω αν έχετε την ίδια άποψη με μένα..έχετε δοκιμάσει; Tελικά πολλές φορές ένας καλός τηλεοπτικός μάγειρας, μπορεί να είναι ένας ωραίος μάγειρας στα εστιατόριά του;», είπε on camera ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οι followers διχάστηκαν καθώς αρκετοί επισήμαναν πως τους αρέσουν οι γεύσεις στα εστιατόρια του Ramsay ενώ άλλοι έσπευσαν να συμφωνήσουν με τον παρουσιαστή τονίζοντας πως το πιθανότερο είναι ο τηλεσέφ να μη βρίσκεται πίσω στην κουζίνα.

«Εμείς που τρώμε συνέχεια και έχουμε συνηθίσει τις γεύσεις του δεν έχουμε θέμα», έγραψε ένας follower ενώ άλλος άλλος πρόσθεσε: «Συμφωνώ απόλυτα. Είχα την ίδια ακριβώς εμπειρία».

Νωρίτερα ο 50χρονος δημοσίευσε ένα Instagram-story όπου τον βλέπουμε να ποζάρει με καλοκαιρινό total black look μπροστά από ένα γιγάντιο άγαλμα του Ποσειδώνα.

Screenshot-2024-03-26-111947.png

«Καλό καλοκαίρι», έγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη φωτογραφία του.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του ο 50χρονος δείπνησε σε γνωστά εστιατόρια και μοιράστηκε κάτι που τον εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Ο λόγος για τα μενού με led φως, ιδανικά για τους πελάτες που θέλουν να διαβάσουν τον κατάλογο λίγο καλύτερα.

https://www.instagram.com/reel/C46HlL6CZal/

Η Βενετία Καμάρα, η κατάθλιψη και άλλοι Youtubers που έθεσαν στο προσκήνιο θέματα ταμπού

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπάρχουν όλοι αυτοί που ανησυχούν για την υγεία μου, υπάρχουν όμως και όλοι εκείνοι που λένε «πώς έγινες έτσι ρε Αρναούτογλου;

Πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην «Καθημερινή» μέρος της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη». Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη του με τα κιλά αλλά και στα προβλήματα που του προκαλούν στην καθημερινότητά του.

«Φλερτάρω από 140 ως 150 κιλά και δεν είναι ότι είσαι απλά παχύσαρκος, είναι κάθε μέρα πώς θα κάνεις το μπάνιο σου, πώς θα κινηθείς, πώς θα δέσεις τα κορδόνια των παπουτσιών σου», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και εξομολογήθηκε: «Υπάρχουν όλοι αυτοί που ανησυχούν για την υγεία μου, υπάρχουν όμως και όλοι εκείνοι που λένε «πώς έγινες έτσι ρε Αρναούτογλου; Σαν ελέφαντας». Θα ήθελα όσοι διαβάσουν τη συνέντευξή μου να θυμούνται ότι ο παχύσαρκος δεν θέλει να είναι έτσι αλλά ότι αναμετριέται με το βάρος του».

Μιλώντας στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Sfera ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε παραδεχθεί:«Από τότε που ζω όλη αυτή την ιστορία με τα κιλά, τι πρέπει να πω εγώ με όσα έχω περάσει. Με όλα όσα έχω βιώσει από τότε που έχω παχύνει, θα μπορούσα να έχω γράψει βιβλίο. Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα. Όταν βάζεις κιλά, πέρα από τα θέματα υγείας, η ζωή σου μπορεί να αλλάξει δραματικά. Από τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων μέχρι την απέλπιδα προσπάθεια να τα χάσεις».

Πηγή κεντρικής: grigorisarnaoutoglou.official