Μετά την απόχωρηση στο MasterChef, το κοινό θυμήθηκε την ατάκα του Πορφύρη

Πατούλια Κατερίνα
Μετά την απόχωρηση στο MasterChef, το κοινό θυμήθηκε την ατάκα του Πορφύρη

Η ευχή του Σταμάτη από την γκρι μπριγάδα στο MasterChef βγήκε αληθινή και έτσι η Ζωή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε τελικά με δάκρυα στα μάτια από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ήταν μια βραδιά υπέρτατης ατυχίας για τη Ζωή Καλλέργη στο Masterchef που την έφερε εκτός παιχνιδιού.

H ευχή του Σταμάτη έγινε πραγματικότητα δυστυχώς και η Καλλέργη

«Σταμάτα να θυματοποιείσαι, προσπάθησε να ακούς αυτά που σου λέμε. Σταμάτα να λες ότι σε αδικούμε και ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί σου, δεν τα κατάφεραν. Για να μην τα κατάφεραν σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα και το αυτό το πρόβλημα είσαι εσύ. Για όλους αυτούς τους λόγους σε ψηφίζω κι εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη». Τα απάνθρωπα λόγια του Σταμάτη στο MasterChef, τη στιγμή που ψήφιζε τη Ζωή για να αποχωρήσει. Και η ευχή του Σταμάτη έγινε πραγματικότητα δυστυχώς και η Καλλέργη αποχώρησε μιας και το πιάτο που έβγαλε με το ζόρι ήταν κατώτερο των υπόλοιπων προσπαθειών.

Στη δοκιμασία αποχώρησης οι τρεις κριτές και ο guest chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, έδωσαν ατόφια δεκάρια στην προσπάθεια αντιγραφής του γλυκού του Γιάννη του Δάσκαλου ο οποίος είπε:

«Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να γίνει αυτό που έγινε. Αισθάνθηκα πολύ ωραία εκείνη τη στιγμή».

Η Ζωή δεν έκρυψε την πίκρα της:

Μιλώντας για το γλυκό που έβγαλε η παίκτρια είπε:

«Θα ήθελα να πω κάτι. Συγγνώμη για την εκτέλεση του γλυκού. Απογοητεύτηκα που δεν κατάφερα να το εκτελέσω όσο καλύτερα μπορούσα. Είχα κάποιες ατυχίες. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία παρόλο που δεν έχω τόση άνεση με τα γλυκά, αν και μου αρέσουν πάρα πολύ» και συμπλήρωσε:

«Δεν ήθελα να κλάψω, αλλά κλαίω γιατί δεν ήθελα να φύγω. Γενικότερα η ψυχολογία μου τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν καλή. Προσπάθησα να έρθω με ενέργεια και χαρά και να παλέψω για την παραμονή μου. Μάλλον το αποτέλεσμα βγήκε στο γλυκό, δεν ήθελε να συνεργαστεί σήμερα. Το ταξίδι μέχρι εδώ ήταν τέλειο. Θα μου λείχουν η Χριστίνα, η Βιβή, ο Μάριος και η κουζίνα του MasterChef. Ειπώθηκαν πάρα πολλά, αλλά πραγματικά δεν κρατώ κακία σε κανέναν. Να βάλετε τα δυνατά σας και να το ζήσετε. Ρίσκαρα μαγειρικά. Θα κρατήσω πραγματικά τα καλά και τα άλλα θα τα αφήσω πίσω.

Θα ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία. Και σε εσένα Σταμάτη παρόλο που μου ευχήθηκες να μην ανέβω στον εξώστη και τα κατάφερες».

Προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο Σταμάτης είπε ότι είναι χαρούμενος που γνώρισε τη Ζωή και συμπλήρωσε:

«Ξέρω ότι θα πετύχει σε ό,τι όνειρο κι αν έχει. Θέλω να κρατήσει αυτά που της είπα με πολλή αγάπη. Δεν τα είπα με κακία», ήταν τα λόγια του Σταμάτη ο οποίος αργότερα στην προσωπική του συνέντευξη μίλησε για άξιους σεφ που παρέμειναν και μια γκρι μπριγάδα που πλέον θα είναι ανίκητη.

Η επίθεση στη Ζωή του MasterChef εξόργισε το κοινό: Μήπως να τιμωρηθεί ο Σταμάτης για όσα της είπε;

https://www.instagram.com/reel/C5HQ4fXMpW9/

To κοινό θυμήθηκε δίκαια τον Πορφύρη

Φυσικά το κοινό δεν σταμάτησε με μηνύματα να κρίνει τον Σταμάτη για την τοξικότητά του. Οι φανς θυμήθηκαν την ατάκα του Γιώργου Πορφύρη για τις γυναίκες από το περισνό MasterChef που μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ, σε ένα MasterChef όπως το φετινό που στην τελική φάση πέρασαν οι λιγότερες γυναίκες σεφ σε σχέση με κάθε άλλη σεζόν.

Μετά την αποχώρηση της Σέβας από το MasterChef, ο Πορφύρης είχε ξεσπάσει για τους άντρες συμπαίκτες του στο παιχνίδι.

«Η Σέβα είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας που έχει όνειρα και στόχους και θέλει να πετύχει. Η Σέβα αναδείχτηκε μέσα στο MasterChef.

Οι άντρες στον μικρόκοσμο εδώ μέσα κρίνονται, γιατί δεν θέλουν να πιστέψουν ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να πετύχουν και κανείς δεν θα τους εγκλωβίσει.

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι άντρες που θα τις εγκλωβίσουν, μιλάμε για τύπους όπως ο Δημήτρης, ο Παύλος, ο Αλέξανδρος που δεν θέλουν να καταλάβουν πως οι γυναίκες που μεγαλώνουν σε μια μοντέρνα Ελλάδα, είναι οι μάνες των παιδιών μας, είναι εκείνες που θα εκσυχρονίσουν την κοινωνία, δεν καταλαβαίνουν ότι οι γυναίκες δε θα κάτσουν στο σπίτι. Εμείς θα πρέπει να στηρίζουμε τις γυναίκες θα τους δίνουμε τη δύναμη για να ανθίσουν κι όχι να τις ξεριζώσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πορφύρης.