J2US: Η συγκίνηση και η αφιέρωση του Στέλιου Ρόκκου και το pink look της Βανδή που λάτρεψε το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
J2US: Η συγκίνηση και η αφιέρωση του Στέλιου Ρόκκου και το pink look της Βανδή που λάτρεψε το κοινό

Οι ευχές όλων στον Δημήτρη Κόκοτα στο J2US πριν το συγκλονιστικό live του Στέλιου Ρόκκου. 

Η σοβαρή περιπέτεια του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εμφραγμάτων στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, ήταν φυσικό να έχει επηρέασει όλους τους συντελεστές του J2US. Παρόλα αυτά show must go on και ο Στέλιος Ρόκκος έκανε χθες ως καλεσμένος ένα από τα καλύτερα live που έχουμε δει. Εκείνος και η Δέσποινα Βανδή για πολλούς και διαφορετικούς λόγους ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/C5J72PFIxog/

Η συγκίνηση του Ρόκκου 3 μήνες μετά τον θάνατο του αδελφού του

Ο Στέλιος Ρόκκος έκανε ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά του live γενικά και όχι μόνο στο J2US. Φάνηκε από την ενέργεια του κοινού στο πλατώ αλλά και από τις αντιδράσεις στα social media και ειδικά στο Twitter. Φάνηκε επίσης και από τη δική του ευχάριστη διάθεση.

Ο τραγουδιστής φαίνεται πως ψυχολογικά έχει επανέλθει μετά την τραγική απώλεια του αδελφού του Νίκου πριν από 3 μήνες. Έχει ξεκινήσει μάλιστα και τις εμφανίσεις του με μεγάλη επιτυχία στο Posidonio μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη.

Η Δέσποινα και τα άλλα 3 παιδιά του Στέλιου Ρόκκου είναι τα «Σμαράγδια και Ρουμπίνια» της ζωής του

Μάλιστα κάποια στιγμή σήκωσε ψηλά το μικρόφωνο στο τραγούδι - ύμνος «Και έμεινα εδώ» το οποίο για πρώτη φορά ερμήνεψε με έναν διαφορετικό τρόπο και αρκετά συγκινημένος και ο ίδιος. Κάποιοι θεώρησαν πως μπορεί να ήταν και μία αφιέρωση στον αδελφό του, γιατί κάποια στιγμή σήκωσε ψηλά το χέρι του σοτν ουρανό. Στο κοινό βρισκόταν και η σύζυγός του Λελέ Γκόφα, η οποία πάντα άλλωστε βρίσκεται στο πλευρό του.

Δεν ήταν η μόνη στιγμή συγκίνησης στο χθεσινό show. Από την αρχή το κλίμα ήταν ιδιαίτερο και ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε εξ' ονόματος όλων για να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτή τη στιγμή, ο Δημήτρης περνάει μία δύσκολη περιπέτεια και δίνει τη δική του μάχη. Μας έχει επηρεάσει όλους για αυτό στέλνουμε τις ευχές μας και στον ίδιο και στην οικογένειά του. Ευχόμαστε να το ξεπεράσει γρήγορα και τον περιμένουμε να γυρίσει πίσω γερός. Δημήτρη σε αγαπάμε και μία μεγάλη αγκαλιά στην Κατερίνα».

Η τρίτη στιγμή συγκίνησης ήρθε και από την Καίτη Γαρμπή η οποία βλέποντας την αδελφή της Λιάνα στο κοινό, θυμήθηκε το κοινό τους μουσικό ξεκίνημα ως δεύτερες φωνές στον Γιάννη Φλωρινώτη: «Δεν μπορώ να τον ξεχάσω» δήλωσε δακρυσμένη η ερμηνεύτρια.

Στα acts σχεδόν όλοι οι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά. Με τον Ίαν Στρατή και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να κάνουν εμφάνιση τελικού και μάλιστα να παίρνουν και το πρώτο δεκάρι της σεζόν. Δύσκολα χάνουν τη νίκη.

Η Δέσποινα Βανδή ξαναέλαμψε με το ιδιαίτερο look της τη χθεσινή βραδιά, ιδιαίτερα χαρούμενη μάλιστα που το νέο της τραγούδι «Πανσέληνος» πηγαίνει πολύ καλά στις μουσικές πλατφόρμες. Το ιδιαίτερο Pink look της ήταν από τις ενδυματολογικές της επιλογές που οι φανς της αγάπησαν πολύ. Εμείς πάλι αγαπάμε το μακρύ καρέ που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα και είναι ένα διαχρονικό δικό της look. Από την εποχή ακόμη του «Σπάνια» και τις «Προφητείες» το 1999.

Κάποιοι χθες την παρομοίασαν και με την Dua Lipa.

Από το χθεσινό live αποχώρησε η Άννα Μπρεάζου και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.