Survivor: Η Ασημίνα επέστρεψε στον στίβο μάχης (περίπου) και σχολιάστηκε όπως έπρεπε στο Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Ασημίνα επέστρεψε στον στίβο μάχης (περίπου) και σχολιάστηκε όπως έπρεπε στο Twitter/X

Μετά από 1,5 μήνα απουσίας η Ασημίνα επέστρεψε στον στίβο μάχης αλλά μόνο όποτε θέλει, κάτι που εκνευρίζει τόσο τον James όσο και το κοινό.

Την ανάσταση του «Λάζαρου» είχαμε στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την 1η Απριλίου ή αλλιώς της Ασημίνας, η οποία μετά από 5 βδομάδες αποφάσισε να παίξει με δική της ευθύνη στα δεύτερα ματσαρίσματα του δεύτερου αγώνα ασυλίας. Και τα ερωτήματα είναι πολλά, όπως το γιατί δεν έμπαινε νωρίτερα παραβλέποντας τον γιατρό - όπως τελικά έκανε - και γιατί μπόρεσε να παραμείνει 5 βδομάδες εκτός αγώνων ενώ το παιχνίδι είναι μόνο αγωνιστικό φέτος.

Survivor: Ο Γκιουλέκας είναι ο πληροφοριοδότης του James και δεν θα του «βγει σε καλό» λέει το κοινό

Η Ασημίνα παίζει και δεν παίζει

Παράλληλα, επειδή η «μπάλα καίει» που λένε και στο μπάσκετ και ο τρίτος αγώνας ασυλίας που ακολουθεί θα είναι και ο πιο σημαντικός, αφού θα καθορίσει το φύλλο της μονομαχίας αποχώρησης, η Ασημίνα και πάλι θα μείνει εκτός αγώνα με δική της απόφαση ξανά, για να μην παίξει απέναντι στη σίγουρα πιο δυνατή παίκτρια από εκείνη, την Σταυρούλα.

Survivor: Παππάς και Σταμάτης «συνεργάζονται» χτυπώντας τα «πιόνια» της κλίκας των James - Φάνη

Κάτι τέτοιο φυσικά, εξοργίζει όχι μόνο τον James αλλά και το κοινό που δεν καταλαβαίνει γιατί η Ασημίνα θα πρέπει να παίρνει «ρίσκο», όπως λέει, μία παίζοντας και μία όχι και δεν αποχωρεί για να προστατεύσει την υγεία της.

Οι Μπλε απάντησαν με την ίδια στρατηγική στην Κόκκινη ομάδα

Πέρα από την Ασημίνα είχαμε και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας που πραγματοποιήθηκε και τον οποίο έχασε η ομάδα των Μαχητών. Στον πρώτο αγώνα είχαμε δει την Κόκκινη ομάδα να θέτει υποψήφια την Ιωάννα, όχι ως την πιο αδύναμη παίκτριά τους (αφού αυτή είναι η Άιρα) αλλά σαν μια κίνηση στρατηγικής, μάλλον γιατί υπέθεταν πως αν χάσουν οι Μπλε θα ψηφίσουν την Χρύσα, την πιο αδύναμή τους γενικά παίκτρια, όπως είχαν πει την προηγούμενη βδομάδα, κι η Ιωάννα θα μπορούσε να τη διώξει από το παιχνίδι.

Βέβαια, η κίνησή τους αυτή δεν είχε λογική, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει από τον πρώτο αγώνα ασυλίας τι θα γίνει. Κάπως έτσι, οι Μπλε πήγαν λοιπόν, στην ψηφοφορία και αντί να ψηφίσουν την Χρύσα έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταμάτη, λέγοντας πως δεν ήθελαν να «κλειδώσουν» εκείνοι το φύλο της μονομαχίας στο γυναικείο κομμάτι. Πέταξαν έτσι το «γάντι» στους Κόκκινους, σε περίπτωση όμως που χάσουν την 3η ασυλία.

Πέρα βέβαια, από την Χρύσα που ήθελαν να προστατεύσουν οι Μπλε, είδαμε να προστατεύεται και ο James, ο οποίος δεν πήρε καμία ψήφο, ενώ αγωνιστικά είναι στα ίδια επίπεδα με τον Θοδωρή και τον Σταμάτη που συγκέντρωσαν τις πιο πολλές ψήφους. Η κλίκα των Μπλε επομένως, ξεκάθαρα λύνει και δένει στο παιχνίδι και θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν τελικά οι δύο επόμενες ασυλίες χαθούν από τους Μπλε ποιο θα είναι το «πόρισμά» της.