«Tο κάνω για τη Ζωή», είπε η Βιβή στον Σταμάτη και στο MasterChef έχουμε δίκαιη υποψηφιότητα

Πατούλια Κατερίνα
«Tο κάνω για τη Ζωή», είπε η Βιβή στον Σταμάτη και στο MasterChef έχουμε δίκαιη υποψηφιότητα

1000 ευρώ στον Μάριο. Μία ακόμα νίκη για τους μπορντό. Και οι γκρι ξανά ηττημένοι. Ένα recap στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο MasterChef.

Μπορεί η Ζωή Καλλέργη να αποχώρησε από το MasterChef αλλά το όνομά της παραμένει στα στόματα των παικτών κυρίως της γκρι μπριγάδας.

«Ξέρω ότι έχω κάνει τη χειρότερη προσπάθεια», είπε σε κρίση ειλικρίνειας ο Σταμάτης, ο οποίος ήξερε πως θα λάβει τις ψήφους των συμπαικτών του.

Μετά την απόχωρηση στο MasterChef, το κοινό θυμήθηκε την ατάκα του Πορφύρη

Η ψηφοφορία των γκρι:

Μιας και η Βιβή κατάφερε να κερδίσει έναν από τους λιγοστούς πόντους της γκρι μπριγάδα στη χτεσινή δοκιμασία του Mystery Box και αφού η Βιβή είχε ήδη αποχωρήσει, οι υπόλοιποι παίκτες έπρεπε να βρουν τον τρόπο να ψηφιστούν μεταξύ τους.

Και αυτό και έκαναν, εννοείται με παρατράγουδα.

Πρώτος ψήφισε ο αρχηγός Κώστας, ρίχνοντας την ψήφο του στον Χρήστο που δέχτηκε όσα του είπε ο φίλος του.

Ο Χρήστος με τη σειρά του ψήφισε τον Σταμάτη, όπως κι έκανε στη συνέχεια κι η Βιβή. Η Βιβή εξήγησε χαρακτηριστικά πως η ψήφος αυτή πηγαίνει στην κακή επίδοση του Σταμάτη αλλά ήταν ταυτόχρονα μια ευκαιρία να ψηφίσει τον Σταμάτη για τις ατάκες που τόσο πίκραναν τη Ζωή - φίλη της Βιβής- πριν την αποχώρησή της.

1712055934049-74101815-vivi.jpg

Στη συνέχεια, ο Άνχελ «κάρφωσε» τον Λευτέρη ενώ ο Ηλίας ήταν ο τρίτος που έριξε την ψήφο του στον Σταμάτη. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους, ο Σταμάτης, ψήφισε τον Λευτέρη, με τον παίκτη να δυσανασχετεί με την κίνηση αυτή. Από την πλευρά του ο Λευτέρης ψήφισε τον Σταμάτη. Έτσι, τέσσερις ψήφους συγκέντρωσε ο Σταμάτη, δύο ο Λευτέρης και μία ο Χρήστος.

«Σεφ ήξερα ότι θα ψηφιστώ, δεν έκανα μια καλή προσπάθεια. Δε θα τα παρατήσω, θα βάλω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνω στον διαγωνισμό», σχολίασε ο Σταμάτης στον Σωτήρη Κοντιζά.

https://www.instagram.com/reel/C5O9WOCAbTt/

Η επίθεση στη Ζωή του MasterChef εξόργισε το κοινό: Μήπως να τιμωρηθεί ο Σταμάτης για όσα της είπε;

Ο Σταμάτης μυαλό δεν βάζει και το Twitter/ X τον δίκασε:

Στην προσωπική του συνέντευξη ο Σταμάτης πάντως δεν σταμάτησε να είναι εριστικός, μας υπενθύμισε πως έδιωξε και την Γεωργία και υποστήριξε πως την εβδομάδα αυτή θα βγάλει από το παιχνίδι και την Βιβή:

«Δε με τρομάζει η δοκιμασία αποχώρησης, Βιβή ετοιμάσου να παλέψουμε μαζί κάτω!» είπε, θεωρώντας σίγουρα ότι κι η Βιβή θα είναι υποψήφια.

vivi.jpg

Πάντως, ο Σταμάτης βγει από το παιχνίδι και δει τη φήμη του στο Twitter/X θα τρομάξει!

Όσο για τη Ζωή, εκείνη δεν έκανε καμιά αναφορά στον Σταμάτη στο ποστ μετά την αποχώρησή τηε. Η Ιδιοκτήτρια και chef του Μπακαλόγατου στην Άμφισσα αποχαιρέτησε το παιχνίδι με ένα ποστ.

https://www.instagram.com/p/C5HPE0OIizp/

Πάντως οι διαγωνιζόμενοι σήμερα θα πρέπει να ετοιμάσουν αλμυρό πιάτο με πρωταγωνιστές τρία γλυκά υλικά: το φιστικοβούτυρο, τη μαρμελάδα και το ταχίνι.