Η Sarah Jessica Parker ήθελε τα παιδιά της να έχουν μια υγιή σχέση με το φαγητό και το πέτυχε

Τζένη Ντεμιράι
Η Sarah Jessica Parker ήθελε τα παιδιά της να έχουν μια υγιή σχέση με το φαγητό και το πέτυχε
Invision

«Στο σπίτι μας έχουμε μπισκότα, έχουμε κέικ, έχουμε τα πάντα», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Sarah Jessica Parker.

Η Sarah Jessica Parker διδάσκει τις δίδυμες κόρες της να έχουν μία υγιή σχέση με το φαγητό.

Από τότε που ήρθαν στον κόσμο οι 14χρονες Tabitha και Marion, τις οποίες απέκτησε με τον σύζυγό της, Matthew Broderick, η 59χρονη Parker ήθελε να μάθει στα παιδιά της να τρέφονται χωρίς στερήσεις, κάτι το οποίο δεν έκανε εκείνη στην παιδική της ηλικία.

«Έχω κορίτσια. Δεν ήθελα να έχουν μία ανταγωνιστική σχέση με το φαγητό ή να αισθανθούν σα να είναι εχθρός και ότι θα έπρεπε να πάρουν μια συγκεκριμένη θέση απέναντι στο φαγητό», είπε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast Ruthie's Table 4.

Ναι, το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw θα μας λείψει πολύ!

Η Parker και ο Matthew Broderick πέρα από τις Tabitha και Marion, που γεννήθηκαν στις 22 Ιουνίου 2009, έχουν αποκτήσει και τον 21χρονο James, ο οποίος όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του.

Όταν ο James ενηλικιώθηκε, η Parker είχε κάνει μία τρυφερή ανάρτηση για εκείνον στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο νεαρός γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου και την ημέρα των γενεθλίων του το 2020 η ηθοποιός είχε γράψει: «Αγαπημένε μου γιε, James Wilkie. Σήμερα, γίνεσαι 18 χρονών. Είμαι γεμάτη δέος μπροστά στο πέρασμα αυτών των χρόνων αλλά και μπροστά στον νέο άντρα στον οποίο εξελίσσεσαι. Η αγάπη μου για σένα είναι πόνος και τιμή. Καθώς κάνεις άλματα προς το μέλλον σου, παραμένω η προνομιούχος και σταθερή έμπιστός σου και περιμένω γεμάτη χαρά τον επόμενο χρόνο. Χρόνια πολλά, νέε ψηφοφόρε. Σε αγαπώ πολύ. Με αγάπη, η μαμά».

https://www.instagram.com/p/CG42YrLFXrU/

Η διατροφή της παιδικής της ηλικίας καθόρισε τον τρόπο με τον οποίο η Sarah Jessica Parker μαγειρεύει για τα παιδιά της

https://www.instagram.com/reel/C5OOa35o0qB/

Η star του «Sex and the City» εξομολογήθηκε πως όταν εκείνη ήταν παιδί δεν επιτρεπόταν να υπάρχει κανένα γλυκό μέσα στο σπίτι.

«Και φυσικά, το πρώτο πράγμα που κάναμε βγαίνοντας έξω ήταν να αγοράσουμε κέικ και μπισκότα. Και δεν το ήθελα αυτό (για τα παιδιά μου)», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Ruthie Rogers.

«Στο σπίτι μας έχουμε μπισκότα, έχουμε κέικ, έχουμε τα πάντα. Και νομίζω ότι ως αποτέλεσμα, έχουν μια πιο υγιή σχέση με το φαγητό. Οι κόρες μου θα έχουν και ελπίζω να είναι υγιείς και αθλητικές και να απολαμβάνουν το φαγητό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Parker. Ενώ, στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι ο γιος της τρελαίνεται για φαγητό.

NY Premiere of

Όπως αποκάλυψε η Parker, τόσο εκείνη όσο και ο Broderick μαγειρεύουν στο σπίτι. «Την Κυριακή, ο Matthew μαγειρεύει. Μαγειρεύουμε και οι δύο κάθε μέρα, κάθε μέρα. Πιθανότατα τρώμε δείπνο ως οικογένεια κάθε βράδυ», είπε η ηθοποιός.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Αγαπάμε να μαγειρεύουμε. Και είναι βαρετό να ρωτάμε συνεχώς ο ένας τον άλλον “Τι θα φάμε;”», καθώς επίσης και ότι «Δεν πιστεύουμε ότι είμαστε σεφ ή κάτι αντίστοιχο. Τα παιδιά μας πάντοτε λένε “Ουάου, είμαστε πραγματικά τυχεροί. Έχουμε γεύμα κάθε βράδυ”».

Η Sarah Jessica Parker μετακομίζει στη Βρετανία και οι Λονδρέζοι ανυπομονούν να τη δουν στο θέατρο

Τρεις διατροφικές συνήθειες της Parker

#1 Δεν στερείται τίποτα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue, η Sarah Jessica Parker αναφέρθηκε στη διατροφή λέγοντας ότι αγαπά την Coca Cola, τα brownies και την σοκολάτα γάλακτος. Σε άλλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2021 στο New York Magazine είχε δηλώσει ότι «Το να τρώω το φαγητό που αγαπώ μοιάζει με πολυτέλεια. Στο σπίτι μας δίνουμε σημασία στην απόλαυση όταν καθόμαστε στο τραπέζι».

#2 Κάνει την μαγειρική μία διασκεδαστική εμπειρία

Τόσο η Parker, όσο και ο σύζυγός της, επιλέγουν να βλέπουν με δημιουργικό τρόπο την μαγειρική. Μιλώντας στο SJP, η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι βρίσκουν τρόπους να αποθηκεύσουν το λίπος από το μπέικον αλλά και ότι βάζουν στην κατάψυξη κοτόπουλο για να το καταναλώσουν αργότερα με ρύζι.

Ακόμα πρόσθεσε πως «Έχουμε λίπος από ένα ισπανικό ζαμπόν που αγόρασε ο Matthew για τον γιο μου τα Χριστούγεννα, το οποίο φυλάξαμε για το μαγείρεμα».

#3 Τρώει πολύ καλό πρωινό τις ημέρες που είναι πολύ απασχολημένη

«Έχω περίεργες διατροφικές συνήθειες. Συνήθως δεν τρώω πρωινό, εκτός αν έχω μία δύσκολη μέρα. Τότε έχω και ένα τεράστιο πρωινό. Όταν είμαι σπίτι και πηγαίνω μόνη μου στη δουλειά, θα σηκωθώ πολύ νωρίς και θα πιώ απλώς καφέ», δήλωσε στο Grub Street.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP