Βαλαβάνη-Morgan έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση και τα looks τους πρόδωσαν ένα ακόμα κοινό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βαλαβάνη-Morgan έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση και τα looks τους πρόδωσαν ένα ακόμα κοινό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Morgan πραγματοποίησαν κοινή νυχτερινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. H κομψή εμφάνιση και οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και τον τελευταίο χρόνο ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο ταξίδεψε πριν λίγα 24ωρα στην Πορτογαλία.

Τόσο η δημοσιογράφος αλλά και ο μουσικός προσπάθησαν να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα media ωστόσο πλέον δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα και εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους μέσα από τρυφερά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως είναι στα καλύτερά της με εντυπωσιακό look και cut-out φόρεμα

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση και το matchy look

Πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στο πάρτι γενεθλίων του Κώστα Τσουρού, σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα.

Πρόκειται για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού καθώς όλες τις άλλες φορές που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, Βαλαβάνη-Morgan απέφευγαν να αποχωρήσουν μαζί και διατηρούσαν πολύ διακριτική στάση.

Για την περίσταση η πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίστηκε με ένα κλασικό, ultra classy σύνολο που απαρτιζόταν από μαύρη παντελόνα, λευκό πουκάμισο, μαύρο blazer και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Ο Γρηγόρης Μorgan κινήθηκε στον ίδιο ενδυματολογικό κώδικα, επιλέγοντας total black look και συγκεκριμένα πουκάμισο, παντελόνι, leather jacket και sneakers.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και διασκέδασαν με τους καλεσμένους του παρουσιαστή, ανταλλάσσοντας γέλια και απόψεις.

«Ο επόμενος μου στόχος σε πέντε χρόνια θέλω να είμαι στα Χανιά, να έχω τον κήπο μου, να έχω άπειρα γατιά. Θέλω να έχω το δικό μου μποστάνι, να ζω από τα δικά μου λαχανικά που το έχει καταφέρει ο πατέρας μου αυτό. Και να είμαι με τον άντρα μου με 2-3 κουτσούβελα να τρέχουν. Έχουν μπει πολύ ωραία θεμέλια στη σχέση μου! Ο σύντροφός μου έχει καθαρά μάτια άρα έχει αγνή ψυχή, ηρεμία, ασφάλεια και φροντίδα. Αυτό με κέρδισε στο νέο μου σύντροφο! Δεν περιμένω κάτι για να τη δημοσιοποιήσω τη νέα μου σχέση», εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο «Night Out».

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Bαλαβάνη-Μόργκαν ζουν τον έρωτά τους χωρίς να κρύβονται

https://www.instagram.com/p/C4xhdnbMNJp/

H κοινή αγάπη του ζευγαριού για τη θάλασσα, τα sports και τα ταξίδια τους παρακινεί να ανακαλύψουν νέους προορισμούς, με τους δυο τους να έχουν ήδη επισκεφθεί μερικά από τα hotspots του πλανήτη όπως η Χαβάη, το San Francisco και η Πορτογαλία.

https://www.instagram.com/p/C4yXxJ-sE1B/

Απαντώντας σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική της ζωή η 36χρονη εξήγησε στο «Night Out»: «Επειδή είμαι αυτό το δυναμικό παιδί και τα έπαιρνα όλα πάνω μου, έπρεπε να το φέρω πολύ πίσω. Να μην τα κάνω όλα εγώ! Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος πολύ φροντιστικός και δοτικός. Οι σχέσεις είναι να δίνεις και να παίρνεις. Το είχα ανάγκη κι αυτό! Μου έλειπε η φροντίδα. Τώρα είμαι πολύ καλά».

Πριν λίγες εβδομάδες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε το παρών σε κοσμικό event και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες τόνισε για την προσωπική της ζωή:

«Ωραία....Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μην μιλάω γι' αυτό. Όσο περνάν τα χρόνια κι εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι και θεωρώ είναι έτσι λίγο κάτι που θέλω να προστατεύσω αυτή τη φορά».

Στην τούρτα του Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φανέρωσε τη μεγάλη τους αγάπη

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν λίγους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Πηγή κεντρικής: ndp