Η κακοποίηση της Angelina Jolie από τον Brad Pitt ξεκίνησε πολύ πριν το 2016: Τι λένε οι δικηγόροι

Πατούλια Κατερίνα
Η κακοποίηση της Angelina Jolie από τον Brad Pitt ξεκίνησε πολύ πριν το 2016: Τι λένε οι δικηγόροι

Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη των Brangelina, οι οποίοι από το 2016 ως σήμερα παλεύουν να οριστικοποιήσουν τον χωρισμό τους, προσωπικό και επαγγελματικό.

Ακόμα μία ημέρα, ακόμα ένα νομικό έγγραφο από την ομάδα της Angelina Jolie.

Σύμφωνα με τους δικηγόρου της ηθοποιού, η κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt δεν ξεκίνησε από εκείνο το περιβόητο περιστατικό στο αεροπλάνο το 2016 αλλά πολύ νωρίτερα.

TO NDA σιωπής που δεν δέχτηκε η Jolie και το νέο νομικό έγγραφο

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η νομική ομάδα της Jolie στο έγγραφο της 4ης Απριλίου, ο Brad είχε πολλές φορές φερθεί βίαια στην Angelina αλλά το περιστατικό στο αεροπλάνο του 2016 ήταν η πρώτη φορά που ο Pitt χειροδίκησε προς τα παιδιά τους.

«Η ιστορία σωματικής κακοποίησης του Pitt προς την Jolie ξεκίνησε πολύ πριν τον Σεπτέμβριο του 2016 αλλά σε εκείνη την πτήση από τη Γαλλία προς το Los Angeles, ήταν η πρώτη φορά που εκείνος προσπάθησε να κακοποιήσει τα παιδιά του, τότε η Jolie αποφάσισε να τον αφήσει ακαριαία».

Η νέα δήλωση της Jolie υποδηλώνει ότι η αγωγή σχετικά με το οινοποιείο προήλθε από την απροθυμία του Brad να αγοράσει το μερίδιο της Αντζελίνα υπό τους όρους της.

Το έγγραφο υπονοεί ότι η αντίσταση του Pitt υποκινήθηκε από τον φόβο ότι τα σφραγισμένα έγγραφα από την παρατεταμένη διαμάχη επιμέλειάς των παιδιών τους θα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν.

«O Πιτ ήθελε η Τζολί να δεσμευτεί να σιωπήσει για οποιαδήποτε προσωπική ανάρμοστη συμπεριφορά, είτε σχετιζόταν με το κτήμα Miraval είτε όχι», υποστήριξαν οι δικηγόροι της, υποδεικνύοντας την ανησυχία του ηθοποιού για την πιθανή αποκάλυψη των προσωπικών τους ζητημάτων.

Στην ουσία, η στρατηγική της ομάδας τη Jolie είναι πλέον και μετά τη βαριά ήττα για το κτήμα Miraval, να συνδέσουν τον τρόπο που έδρασε η Jolie στην πώληση του μεριδίου της με τον άτυπο εκβιασμό σιωπής που της έκανε ο Pitt σε σχέση με την υπόθεση κακοποίησης.

Britain Eternals UK Premiere

Βέβαια, η νομική ομάδα του Pitt, από τον Ιούνιο του 2023 υποστηρίζει πως ήταν η Angelina εκείνη που πρότεινε να υπάρξει μια NDA μια νομική σύμβαση που απαιτεί από τα μέρη της να διατηρούν ορισμένες πληροφορίες εμπιστευτικές και να μην τις αποκαλύπτουν σε άλλους χωρίς άδεια.

Οι δικηγόροι της Jolie επιμένουν ξανά πως ο Pitt αρνήθηκε να αγοράσει το μερίδιο της στο Miraval, όταν εκείνη αρνήθηκε να σιωπήσει μέσω του NDA που της πρότεινε.

«Αρνούμενος να αγοράσει το μερίδιό της και στη συνέχεια μηνύοντάς της, ο κύριος Pitt μας έδειξε γιατί ήταν τόσο σημαντικό αυτό το συμφωνητικό μη αποκάλυψης για εκείνον, για να θάψει αυτό που ήλπιζε την κακοποίηση της κυρίας Jolie και των παιδιών του», τόνισε ο Paul Murphy δικηγόρος της Angelina.

Το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2019, μάχεται για την επιμέλεια μόνο για τα ανήλικα βιολογικά παιδιά του, την 17χρονη Shiloh και τα 15χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.

Μεγάλη ήττα της Angelina Jolie στη μάχη για τον αμπελώνα Miraval: Νικητής ο Brad Pitt προς το παρόν

Μεγάλωσε πολύ η Vivienne Jolie Pitt

Μπορεί να μην την βλέπουμε συχνά, αλλά η Vivienne Jolie εμφανίστηκε.

Καθώς η Jolie ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά στο Broadway παρεα με την 15χρονη Vivienne είδαμε και μια σπάνια φωτογραφία της. Μαμά και κόρη συμμετέχουν στο show του Broadway με τίτλο The Outsiders, Μια μουσική διασκευή της νουβέλας του S.E Hilton του 1967 που είχε κάνει και ταινία ο Francic Ford Coppola το 1983.

Η Jolie είναι παραγωγός και η κόρη της δούλευε στην ομάδα παραγωγής με το μιούζικαλ να κάνει πρεμιέρα στις 11 Απριλίου. Το καστ μαζί με τη μαμά και την κόρη πόζαρε λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Η Jolie φοράει τα μαύρα γυαλιά της και η Vivienne θυμίζει πολύ τον μπαμπά της. Όσοι την είδαν, είδαν στο πρόσωπο της δίδυμης και κάτι από την γιαγιά της Jane Pitt που πέθανε το 2008. Το πλήρες όνομα της Vivienne είναι Vivienne Marcheline, προς τιμήν της μαμάς της Angelina, Marcia Lynne Bertrand, που πέθανε από καρκίνο το 2007.

«Η Viv μου θυμίζει τη μαμά μου, που δεν ήθελε ποτέ να είναι στο επίκεντρο της προσοχής αλλά να βοηθά τους άλλους, πάντα σκέφτεται τον διπλανό της, παίρνει στα σοβαρά το θέατρο και δουλεύει σκληρά για να δει πώς θα συνεισφέρει».