Η Anna Paquin στο κόκκινο χαλί με μπαστούνι δίπλα στον «True Blood» σύζυγό της

Τζένη Ντεμιράι
Η Anna Paquin στο κόκκινο χαλί με μπαστούνι δίπλα στον «True Blood» σύζυγό της
©2024 Evan Agostini

Η Anna Paquin περπάσησε στο κόκκινο χαλί του Crosby Street Hotel για την πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί «A Bit of Light».

Δύο δύσκολα χρόνια περνά η Anna Paquin, αφού αντιμετωπίζει αδιευκρίνιστα προβλήματα υγείας που της έχουν δημιουργήσει και προβλήματα κινητικότητας.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου η ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Crosby Street Hotel στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σύζυγό της, Stephen Moyer, κρατώντας ένα μπαστούνι.

Η Gillian Anderson μετανιώνει που επέστρεψε στη δουλειά μετά τον τοκετό & στέλνει μήνυμα ενδυνάμωσης

Anna Paquin-Stephen Moyer

Πηγή: AP

Μιλώντας στο People, η 41χρονη δήλωσε ότι «Δεν ήταν εύκολο», ενώ πρόσθεσε πως χρειάζεται μπαστούνι για να περπατήσει και πως αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες με την ομιλία της.

Παρά τις δυσκολίες, όμως, η Paquin αισθάνεται πολύ τυχερή που έχει την ευκαιρία να κάνει αυτό που αγαπάει. «Η πρώτη μου αγάπη ήταν η ανεξάρτητη κινηματογράφηση. Έτσι μπήκα στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Δούλευα με ανθρώπους που είχαν ως στόχο να αφηγούνται ιστορίες και να τις αφηγούνται με ακεραιότητα και αλήθεια».

Κατά τη διάρκεια ανάρρωσής της, η Paquin θεωρεί εξαιρετικά σημαντική την υποστήριξη του συζύγου της, Moyer, ο οποίος μάλιστα τη σκηνοθέτησε στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί με τίτλο «A Bit of Light».

«Δεν είμαι συναισθηματική όταν πρόκειται για δουλειά», δήλωσε η ηθοποιός ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα συνεργαζόταν με τον 54χρονο αν δεν πίστευε ότι είναι καλός σκηνοθέτης.

NY Premiere

Πηγή: AP

©2024 Evan Agostini

Ποια η υπόθεση της ταινίας «A Bit of Light»

Στην ταινία με τίτλο «A Bit of Light» η Paquin υποδύεται μία αλκοολική μητέρα που χάνει την κηδεμονία των παιδιών της και καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, όσο αναπολεί το παρελθόν. Η ίδια η ηθοποιός δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται τον χαρακτήρα της Ella ως μία αλκοολική γυναίκα, αλλά ως μητέρα αντιλαμβάνεται ότι η γονεϊκότητα μπορεί να γίνει πραγματικά περίπλοκη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: «Η 40χρονη Ella, αναγκάζεται να μετακομίσει ξανά στον πατέρα της και έχει παραχωρήσει την επιμέλεια των μικρών της κοριτσιών στον πρώην σύζυγό της Τζόζεφ και τη νέα του σύντροφο Bethan, αν και ελπίζει ότι αυτή η αλλαγή δεν θα είναι μόνιμη. Η Ella συνάπτει μια απίθανη φιλία με έναν μυστηριώδη έφηβο, η πίστη του οποίου στην ίδια ως μητέρα τη βοηθά να ξαναβρεί την αυτοεκτίμησή της».

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ σήμερα, 5 Απριλίου.

Ποιος είναι ο σύζυγος της Anna Paquin, Stephen Moyer

Η Anna Paquin και ο Stephen Moyer ήταν συμπρωταγωνιστές στη σειρά «True Blood». Παντρεύτηκαν στις 21 Αυγούστου 2010 στο Malibu της Καλιφόρνια. Ο Stephen, ο οποίος γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1969 στο Brentwood του Essex, είναι ένας πετυχημένος Άγγλος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

LA Premiere Of The 7th And Final Season Of

Πηγή: AP

Ο ρόλος του ως Bill Compton στο «True Blood» το 2008 τον έκανε ευρέως γνωστό αλλά εκτός αυτού, στο βιογραφικό του Stephen υπάρχουν και τα «Sexy Beast», «Shots Fires», «Concussion» και «After Ever Happy», μέσω των οποίων αντικατοπτρίζεται το εύρος του ως ηθοποιός.

Η συνεργασία στο «True Blood» δεν ήταν η μοναδική για την Paquin και τον Moyer, αφού μετέπειτα συνεργάστηκαν ακόμα δύο φορές. Η μία από αυτές είναι το «A Bit of Light» ενώ η δεύτερη είναι το «Parting Glass».

Εκτός από συνοδοιπόροι στη ζωή και συνεργάτες, η Paquin και ο Moyer είναι και γονείς των διδύμων Poppy και Charlie, που ήρθαν στον κόσμο στις 12 Σεπτεμβρίου 2012.

Η σπάνια φωτογραφία της Sharon Stone με τον 17χρονο γιο της, Quinn ενθουσίασε τους followers

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP