Μήπως ο σεφ Κουτσόπουλος στο MasterChef κάνει τις σωστές ερωτήσεις στους παίκτες;

Πατούλια Κατερίνα
Μήπως ο σεφ Κουτσόπουλος στο MasterChef κάνει τις σωστές ερωτήσεις στους παίκτες;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μετά την εμπειρία της Φάρμας, έχει καταφέρει να γίνει ο «Λιανός» του MasterChef και οι ατάκες του πυροδοτούν τις κόντρες ανάμεσα στους παίκτες. 

«Με ψήφισαν δίκαια κι εγώ αυτό που έχω να κάνω, θα το κάνω», είπε ο Γιάννης Γεωργίου ή Δάσκαλος του MasterChef μετά την δίκαιη ψήφο που έλαβε από τους συμπαίκτες του στην μπορντό μπριγάδα.

Πώς όμως φτάσαμε στην ισοπεδωτική ήττα των μπορντό με μόνο έναν πόντο υπέρ τους από τη Χριστίνα;

Το ζητούμενο ήταν αλμυρά πιάτα φτιαγμένα είτε με φυστικοβούτυρο, είτε με ταχίνι, είτε με μαρμελάδα φρούτων του δάσους.

Κι όταν ήρθε η δύσκολη ώρα της ψηφοφορίας, θυμηθήκαμε την παλιά καλή μπορντό ομάδα των παρεξηγήσεων και διαφωνιών.

«Tο κάνω για τη Ζωή», είπε η Βιβή στον Σταμάτη και στο MasterChef έχουμε δίκαιη υποψηφιότητα

Σχεδόν όλοι οι παίκτες ψήφισαν τον Γιάννη Γεωργίου με τον φίλο του Γιάννη Κουρτογλου, να κάνει ένα σχόλιο αμφιλεγόμενο για τον Δάσκαλο ή τουλάχιστον έτσι το εξέλαβε η Χριστίνα, η οποία έσπευσε να υποστηρίξει τον δάσκαλο.

«Είναι η πρώτη φορά που σε ψηφίζω και στεναχωριέμαι που το κάνω, το θέμα είναι ότι μία έτσι και μία αλλιώς, δεν με πειράζει ο πόντος, με πειράζει το να μην βγει ένα αξιοπρεπές πιάτο», είπε ο Κούρτογλου με τη Χριστίνα να τονίζει πως ο Κούρτογλου έκανε επίθεση στον Γεωργίου.

Που να πούμε την αλήθεια, η ατάκα του αρχηγού ήταν υπερβολική προς τον φίλο του. Η Χριστίνα ένιωσε πως ο αρχηγός έκανε μια συνολική παρατήρηση στον Δάσκαλο αλλά ο Κούρτογλου εξήγησε πως δεν έκανε επίθεση στον φίλο του και με ειρωνία ή english, black χιούμορ, είπε πως η Χριστίνα ως Κύπρια, δεν καταλαβαίνει «ελληνικά».

Όταν έκλαψε ο ΓιανΝίτσε: Επικά σχόλια στο MasterChef για τον αρχηγό των Μπορντό & την ήττα των γκρι

Ο Δάσκαλος δεν κατάλαβε καν πως η Χριστίνα ήθελε να τον υπερασπιστεί αλλά ευτυχώς για εκείνη το κοινό αντιλήφθηκε πλήρως το ρατσιστικό σχόλιο του Κούρτογλου.

«Στα ελληνικά το είπα», σχολίασε ο Κούρτογλου, εξηγώντας ότι δε μίλησε επιθετικά στον φίλο του κι ας το κατάλαβε διαφορετικά η παίκτρια από την Κύπρο. «Εγώ μιλάω κυπριακά τι να κάνουμε;», σχολίασε στο κιου της η Χριστίνα.

«Ελληνικά μιλούμε κ στην Κύπρο, απλά κυπριακή διάλεκτο. Έτσι για την ιστορία κ ο Όμηρος χρησιμοποίησε την κυπριακή διάλεκτο. Είναι πιο κοντά στην αρχαία ελληνική», ήταν ένα από τα σχόλια του κόσμου.

Όλη η ψηφοφορία έδειξε Γιάννη Δάσκαλο

Πρώτος ψήφισε ως αρχηγός ο Γιάννης Κούρτογλου τον Γιάννη τον Δάσκαλο. Δεύτερη ψήφο πήρε ο Γιάννης από τη Χριστίνα ενώ ο Δάσκαλος ψήφισε τον Αλέξανδρο.Τον Δάσκαλο ψήφισε κι ο Μάριος, όπως έκανε κι ο Αλέξανδρος. Τον Γιάννη ψήφισε κι ο Νίκος Κυψίδης, ενώ η τελική ψήφος στον Γιάννη δόθηκε από τον Σοφοκλή. Με 6 ψήφους, ο Γιάννης Γεωργίου ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, μαζί με τον Σταμάτη.

Το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ πήγε χθες (2/4/24) στην προσπάθεια του Λευτέρη, ο οποίος μετά τα σκονάκια της προηγούμενης εβδομάδας, έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους της αξία του.

«Τα έδωσα όλα για το πιάτο μου και χαίρομαι πολύ που κέρδισα το Τεστ Δημιουργικότητας και τα 1000 ευρώ. Είναι το τέλειο δώρο για κάποιον το φαγητό. Ευχαριστώ πολύ», είπε στην κάμερα ο Λευτέρης για τη νίκη του.

https://www.instagram.com/reel/C5RjU0fOzNK/

Κουτσόπουλος, ο Master της ατάκας που δημιουργεί κόντρες!

Η επιστροφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και οι διευκρινήσεις που ζήτησε από τη Χριστίνα και τον Γιάννη για την παρεξήγησε με τον Δάσκαλο, μας θύμισε γιατί ο σεφ έχει γίνει ο Γιώργος Λιανός του Survivor ή ακόμα καλύτερα ο Γκόρντον Ράμσεϊ του αμερικάνικου MasterChef.

Βλέπεις δεν είναι λίγες οι φορές που μια ατάκα του «θείου», Λεωνίδα μπορεί να «ανάψει» τα αίματα και να εξελιχθούν κόντρες ανάμεσα στους παίκτες που δεν θα βλέπαμε διαφορετικά. Στην προκειμένη, ο Κουτσόπουλος ζήτησε από τον Κούρτογλου να πάρει πίσω τη ρατσιστική ατάκα περί «ελληνικών» με τον αρχηγό των μπορντό να μην το κάνει και να μιλά για μαύρο χιούμορ από μεριάς του.

master1.jpg

To κοινό φυσικά και εκτίμησε την στάση του Κοτσόπουλου και δεν το έκρυψε και με τα σχόλιά του.

Μετά την απόχωρηση στο MasterChef, το κοινό θυμήθηκε την ατάκα του Πορφύρη