Gwyneth Paltrow: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της ήρθε από τις διακοπές στο Nashville

Τσακιρίδου Χριστίνα
Gwyneth Paltrow: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της ήρθε από τις διακοπές στο Nashville

Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε το Πάσχα και πραγματοποίησε ολιγοήμερη απόδραση με τα παιδιά της. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους και τα σχόλια των followers.

Ήρεμα, ιδιωτικά και οικογενειακά επέλεξε να περάσει η Gwyneth Paltrow τις ημέρες του Πάσχα, πραγματοποιώντας μια ολιγοήμερη απόδραση με τα παιδιά της, Apple Martin και Μoses.

Οι πασχαλινές διακοπές της Gwyneth Paltrow με τα παιδιά της

Η διάσημη ηθοποιός ταξίδεψε στο Nashville μαζί με την 19χρονη κόρη και τον 17χρονο γιο που έχει αποκτήσει από τον γάμο με τον Chris Martin.

Ο Chris Martin και η Dakota Johnson αρραβωνιάστηκαν με τις «ευλογίες» της Gwyneth Paltrow

Μετά τον χωρισμό του το 2016 το πρώην ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και έχει θέσει τα παιδιά του ως απόλυτη προτεραιότητα. Πριν από λίγα 24ωρα η σταρ της μεγάλης οθόνης μοιράστηκε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών, δείχνοντάς μας τα highlights από το ολιγοήμερο ταξίδι με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/C5MO-jLvoyt/

Στην πρώτη φωτογραφία η ηθοποιός και ο γιος της περπατούν ανέμελα ενώ σε άλλο στιγμιότυπο βλέπουμε την Paltrow να απολαμβάνει το γεύμα με τα παιδιά της σε Ιταλικό εστιατόριο.

«Σαββατοκύριακο του Πάσχα στο Nashville», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα παιδιά της ηθοποιού έχουν μεγαλώσει αρκετά και οι απόψεις διίστανται σχετικά με το ερώτημα σε ποιον από τους δύο γονείς τους μοιάζουν περισσότερο. Αρκετοί ήταν οι followers της Paltrow που έσπευσαν να τονίσουν πόσο πολύ θυμίζει ο 17χρονος Moses τον μπαμπά του, Chris Martin.

Screenshot-2024-04-08-175953.png

«Ο Moses μοιάζει πραγματικά με τον πατέρα του», έγραψε ένας fan.

Πρόσφατα η Paltrow μίλησε για την έμπνευση πίσω από το όνομα της κόρης της, Apple Martin αναφέροντας ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν ο πρώτος που το πρότεινε.

«Ο μπαμπάς της σκέφτηκε το όνομα και το ερωτεύτηκα. Νόμιζα ότι ήταν πρωτότυπο και δροσερό. Δεν μπορώ να φανταστώ να την λένε αλλιώς!», παραδέχθηκε η ηθοποιός.

Ο Chris Martin φαίνεται να είχε άμεση επιρροή και στην επιλογή του ονόματος του γιου τους καθώς το «Moses» γράφτηκε αρχικά ως τραγούδι των Coldplay. Αν και το «Moses» δεν βρίσκεται σε κανένα από τα στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, υπάρχει στο ζωντανό άλμπουμ τους, «Coldplay Live 2003».

Η Gwyneth Paltrow κατάφερε να κοιμηθεί σε συναυλία των «Rolling Stones»

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως η Gwyneth Paltrow αποκοιμήθηκε το 2012 σε συναυλία των θρυλικών «Rolling Stones» που διεξήχθη στο Λονδίνο.

Ο Nick Grimshaw αποκάλυψε στη «Τhe Sun» πως στη συγκεκριμένη συναυλία στο Ο2 εντόπισε στο κοινό την ηθοποιό με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, και ξαφνιάστηκε όταν την είδε να κοιμάται κατά τη διάρκεια του live.

«Εκεί που καθόμασταν, μπορούσαμε να δούμε τον Chris Martin και την Gwyneth Paltrow. Ωστόσο, το πράγμα βελτιώθηκε γιατί καθώς η συναυλία προχωρούσε, η Paltrow κοιμόταν. Κοιμόταν βαθιά», αποκάλυψε ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός του BBC στην εκπομπή «Hot Ones».

Και πρόσθεσε: «Ενώ ο Mick Jagger, σαν 75χρονος, τα έδινε όλα εκεί κάτω, εκείνη του έδινε τα τα ροχαλητά της».

Πηγή κεντρικής: gwynethpaltrow