Η Δανάη Λιβιεράτου κυνηγάει το όνειρό της στο Los Angeles και η αδερφή της Νεφέλη τη στηρίζει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Λιβιεράτου κυνηγάει το όνειρό της στο Los Angeles και η αδερφή της Νεφέλη τη στηρίζει

Η Δανάη Λιβιεράτου βρίσκεται στην Αμερική και δεν σταματά να δημοσιεύει αυθόρμητα στιγμιότυπα. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της και το τρυφερό σχόλιο της Νεφέλης Λιβιεράτου.

Μια πολύ παραγωγική και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Δανάη Λιβιεράτου, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Αμερική μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η 21χρονη κόρη των Λιβιεράτου-Αδάμ έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA του μπαμπά της και κάθε φορά που τραγουδά μας υπενθυμίζει πόσο πολύ ταλαντούχα είναι.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου πάει κόντρα στη Δανάη στις πόζες με μπικίνι και ο μπαμπάς Λάμπης εγκρίνει

H Δανάη Λιβιεράτου «το ζει» στο Los Angeles

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Los Angeles βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Δανάη Λιβιεράτου η οποία απολαμβάνει τις βόλτες με την παρέα της και εργάζεται πυρετωδώς στο στούντιο για να δημιουργήσει νέα μουσική.

Η νεαρή τραγουδίστρια μοιράστηκε μια selfie φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους και αναρωτήθηκε ποιο καπέλο να επιλέξει για να ολοκληρώσει την stylish εμφάνισή της με τον πιο κομψό τρόπο.

Screenshot-2024-04-09-145538.png

Ο Λάμπης Λιβιεράτος γιόρτασε τα γενέθλιά του και το ομορφότερο δώρο ήρθε από την κόρη του, Νεφέλη

Λίγο αργότερα, μέσα από τα Instagram-stories της η Δανάη μας έδωσε ένα sneak preview από τη ζωή της στο στούντιο.

Screenshot-2024-04-09-145545.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Αξιοσημείωτο είναι πως πριν από μερικές ημέρες ο Λάμπης Λιβιεράτος γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Νεφέλη και η απουσία της Δανάης οφείλεται αναμφίβολα σε αυτό το ταξίδι.

Το νέο cover της Δανάης Λιβιεράτου έφερε το πιο γλυκό σχόλιο της αδερφής της

Πριν από λίγες εβδομάδες η Δανάη Λιβιεράτου μοιράστηκε ένα νέο cover στο προφίλ της, ερμηνεύοντας το τραγούδι της Adele, «Rumour has it».

Η νεαρή κοπέλα διαθέτει μια πολύ αισθαντική και ιδιαίτερη χροιά και καταφέρνει να συγκινεί το κοινό με τις ερμηνείες της.

https://www.instagram.com/reel/C4YeAPVK91J/

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το video γράφοντας χαρακτηριστικά για το cover της αδερφής της: «Ανατριχίλες».

Η Δανάη Λιβιεράτου μιλάει για τη δεύτερη οικογένειά της και ποζάρει με τη μαμά του Pablo Miller

Screenshot-2024-04-09-144900.png

Δανάη και Νεφέλη μοιράζονται συχνά στα social media στιγμιότυπα από τη ζωή τους, με την πρώτη να δημοσιεύει covers τραγουδιών που μας ταξιδεύουν.

https://www.instagram.com/p/BsGQ5KrHX15/

Μέχρι πρότινος η Νεφέλη απέφευγε να ποστάρει καθημερινά υλικό, παρά μόνο highlights από εξορμήσεις και σημαντικές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά της. Οι αδερφές Λιβιεράτου είναι δεμένες σαν γροθιά και όσο μεγαλώνουν έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Πηγή κεντρικής: danaelivieratou