Ο Λάμπης Λιβιεράτος γιόρτασε τα γενέθλιά του και το ομορφότερο δώρο ήρθε από την κόρη του, Νεφέλη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Λάμπης Λιβιεράτος γιόρτασε τα γενέθλιά του και το ομορφότερο δώρο ήρθε από την κόρη του, Νεφέλη

Ο Λάμπης Λιβιεράτος δέχθηκε ευχές από αγαπημένα πρόσωπα. Το «Χρόνια πολλά» της Νεφέλης Λιβιεράτου, η σπάνια φωτογραφία και η απουσία της Δανάης.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Λάμπης Λιβιεράτος το βράδυ της Τετάρτης (03/04).

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έγινε 58 ετών και η αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει πολύ στο πέρασμα του χρόνου. Tα τελευταία χρόνια ο καλλιτέχνης έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας όμως εξακολουθεί να πραγματοποιεί guest εμφανίσεις σε κέντρα διασκέδασης, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες του.

Το νέο cover της Δανάης Λιβιεράτου αποθεώθηκε και από την καλή φίλη της μαμάς της, Ρέα Τουτουνζή

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στον μπαμπά της με μια σπάνια φωτογραφία

Πριν από μερικές ώρες η Νεφέλη Λιβιεράτου δημοσίευσε ένα Instagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό για να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» στον πατέρα της.

Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε μια σπάνια #throwback φωτογραφία στην οποία μπαμπάς-κόρη φορούν μαγιό και ποζάρουν αγκαλιασμένοι μέσα σε μια λίμνη.

Screenshot-2024-04-04-100157.png

«Είναι τα γενέθλια του μπαμπά», έγραψε η Νεφέλη Λιβιεράτου στη λεζάντα της φωτογραφίας και πρόσθεσε δύο πράσινες καρδιές.

Η Δανάη Λιβιεράτου αψηφά το κρύο και η Νεφέλη μοιράστηκε τις πόζες με μαγιό στα χιόνια

Λίγες ώρες αργότερα ο εορτάζων κάλεσε τα αγαπημένα του πρόσωπα για δείπνο σε γνωστό rooftop της πρωτεύουσας, με τη Νεφέλη να μοιράζεται ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τη βραδιά.

Screenshot-2024-04-04-111632.png

Απούσα από τα γενέθλια του μπαμπά της ήταν η Δανάη Λιβιεράτου καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό.

Screenshot-2024-04-04-112342.png

«Οι κόρες μου έρχονται συχνά να με δουν. Είναι μεγάλη μου χαρά και έχω τρακ. Όταν είναι από κάτω η Νεφέλη και η Δανάη πάντα ιδρώνω. Είναι τόσο γλυκιές και τόσο θετικές. Είμαι γεμάτος με τις δύο κόρες μου, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τρίτο παιδί», έχει δηλώσει παλαιότερα ο Λάμπης Λιβιεράτος στο «Happy Day».

Στη νέα ανάρτηση του Λάμπη Λιβιεράτου φάνηκε η καλή σχέση της συντρόφου του με τις κόρες του

https://www.instagram.com/p/Cto0k-IKjFZ/

H Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι ό,τι πολυτιμότερο απέκτησαν μαζί η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Το πρώην μοντέλο-παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του ελληνικού starsystem και κανείς τότε δεν περίμενε πως θα βάλουν οριστικό τέλος στον γάμο τους.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τις κόρες μου και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό το δώρο. Δεν θα με συγκινήσετε πάλι. Δεν μπορώ, όταν μιλάω με τις κόρες μου κάτι παθαίνω. Είναι πολύ καλά παιδιά. Έχει κάνει καλή δουλειά η μαμά τους απέναντί τους και πιστεύω και εγώ. Για μένα πρέπει να είσαι και φίλος με το παιδί σου, να σε νιώσει κοντά του για να σου ανοιχτεί. Πρέπει να είσαι δίπλα στο παιδί σου, να υπάρχουν όρια, αλλά αν δεν είσαι και φίλος τι θα είσαι, εχθρός;», είχε εξομολογηθεί ο Λάμπης Λιβιεράτος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

adam.jpg

Το 2012 οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού παραμένουν τεταμένες μέχρι σήμερα και το μόνο που τους ενώνει είναι οι κόρες τους.

https://www.instagram.com/p/BtJCksIhCzP/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του τραγουδιστή με την κόρη του.

Πηγή κεντρικής: lambislivieratos