Survivor: Η Σταυρούλα μιλάει για στημένο ματς και ο Γκιουλέκας ρίχνει κεραυνούς και για τους Μαχητές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Σταυρούλα μιλάει για στημένο ματς και ο Γκιουλέκας ρίχνει κεραυνούς και για τους Μαχητές

Η Κόκκινη ομάδα έχασε επίτηδες από τον τρίτο αγώνα ασυλίας για να διώξει τις πιο αδύναμες παίκτριες, με τα πραγματικά «βαρίδια» όμως να φτάνουν στην ένωση.

Eίναι ξεκάθαρο πως στο πιο αγωνιστικό Survivor που έγινε ποτέ, το να «ξεκουράζονται» παίκτες και να μην μπαίνουν στα αγωνίσματα πλέον έχει γίνει συνήθεια και καμία φοβερή ποινή δεν επιβάλλεται. Μόνο ένα πέναλτι που παίρνει η αντίπαλη ομάδα.

Survivor: Ο Γκιουλέκας νιώθει ξένος στην τοποθεσία «κόκκινη ομάδα» και ο James ψάχνει νέα κλίκα

Πάνε οι εποχές που ήταν «ανήθικο» το να μην παίξει ένας παίκτης, επειδή φοβάται για παράδειγμα το νερό (θυμάσαι τον χαμό που είχε γίνει για την Ζωή Ασουμανάκη;). Πλέον, δεν παίζει με τις ευλογίες της ομάδας του και απώτερος σκοπός είναι είτε το να παραμείνει λίγο παραπάνω στο παιχνίδι είτε το να «βοηθήσει» στο να χάσει η ομάδα του για να πάει σε ψηφοφορία.

Αυτό συνέβη και στο επεισόδιο της Τρίτης 9/4 που παρακολούθησε το κοινό με την Κατερίνα Δαλάκα από την μεριά των Κόκκινων και τον Γιώργο Γκιουλέκα να «ξεκουράζονται» στον τρίτο αγώνα ασυλίας, επειδή είχαν παίξει σε πολλά run στον προηγούμενο αγώνα. Θα μου πεις και η Σταυρούλα με τον Φάνη από την ομάδα των Μπλε έκαναν το ίδιο, αλλά τουλάχιστον στην περίπτωσή τους υποτίθεται υπήρξε τραυματισμός.

Ο «στημένος» αγώνας και τα «βαρίδια»

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας ήταν αρκετά σημαντικός μιας και το φύλο της μονομαχίας για αυτή τη βδομάδα δεν είχε «κλειδώσει» στα δύο πρώτα συμβούλια, αφού υποψήφιοι είχαν βγει η Άιρα και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος. Επομένως, όποια ομάδα κέρδιζε τον τρίτο αγώνα θα είχε το πάνω χέρι ως προς το αν αυτή τη βδομάδα θα αποχωρήσει άντρας ή γυναίκα.

Μήπως η κλίκα James, Φάνη και Σταυρούλας έληξε άδοξα στο Survivor για έναν μόνο λόγο;

Απ' ότι φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα τόσο οι γυναίκες των Μπλε ξεκίνησαν λίγο πιο χαλαρά το παιχνίδι, όσο και οι άντρες της Κόκκινης ομάδας. Τελικά έχασε η Κόκκινη ομάδα με την Σταυρούλα να υποστηρίζει πως η ομάδα των Διασήμων έχασε επίτηδες για να ψηφιστεί γυναίκα στο συμβούλιο, κάτι που σημαίνει ότι και πάλι γυναίκες θα βρεθούν στην μονομαχία.

Πράγματι στο συμβούλιο η Κόκκινη ομάδα έβγαλε υποψήφια την Δώρα, ως την αμέσως επόμενη αδύναμη παίκτρια μετά την Άιρα και αφού η Ασημίνα έχει αναφερθεί ανοιχτά στις συμπαίκτριές της ως «βαρίδια» - χωρίς βέβαια να λαμβάνει υπόψιν πως τουλάχιστον εκείνες αγωνίζονται κάθε μέρα.

Κάπως έτσι, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος θα πάει στο πάρτι της ένωσης με σιγουριά, σε αντίθεση με την Χρύσα, η οποία πήρε τη θέση του και θα πρέπει να μονομαχήσει για την παραμονή της.

Όλο αυτό εκνεύρισε την Σταυρούλα, αφού όπως σου είπα και πιο πάνω αφενώς είτε η ίδια είτε η Αναστασία θα βγει υποψήφια σε ενδεχόμενη ήττα των Μαχητών στον επόμενο αγώνα ασυλίας και αφετέρου οι γυναίκες και των δύο ομάδων δεν είναι αυτές που είναι αγωνιστικά πιο αδύναμες.

Το κοινό στο Twitter/X συμφώνησε με τα όσα είπε η Σταυρούλα, αφού πέρα από τις εσωτερικές κλίκες των ομάδων φαίνεται πως υπάρχουν κλίκες μεταξύ αντρών και γυναικών. Και βέβαια, όπως είπαν όλοι αν είναι κάποια γυναίκα να είναι «βαρίδι» στην Κόκκινη ομάδα αυτή μάλλον πρέπει να είναι η Ασημίνα που δεν παίζει εδώ και 2 μήνες κι όχι η Άιρα και η Δώρα.

Το πιο σωστό ωστόσο, είναι αυτό που είπε ο Γιώργος Γκιουλέκας, πως δηλαδή και οι δύο ομάδες είχαν την ίδια στρατηγική.

«Κατηγορεί μια ομάδα ατόμων ότι έχει "πουλήσει" το ματς, παρ' όλα αυτά όταν ξεκίνησε το ματς είδαμε να πράττουν το ίδιο πράγμα οι γυναίκες των Μπλε. Στα πρώτα 5-6 ματσαρίσματα είδαμε οι γυναίκες να μπαίνουν και να χάνουν. Είναι λίγο άδικο για τους άντρες μας, ενώ έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο και δεν τους βγήκε - γιατί ίσως είδαν πως αριθμητικά και να έχανε η Μπλε ομάδα δεν θα τους έβγαινε να ψηφιστεί άντρας. Ουσιαστικά και οι δύο ομάδες είχαν την ίδια στρατηγική, απλά οι άντρες είχαν την πλειοψηφία» είπε ο ίδιος απαντώντας στα όσα έλεγε η Σταυρούλα για στημένο αγώνα.

Το θέμα είναι ποια θα είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση πριν την ένωση, η Σταυρούλα, η Αναστασία ή η Δαλάκα;