Η Μυρτώ Αλικάκη μπορεί να ποζάρει με μπικίνι και να δίνει συνταγή για ψωμί μαζί! Respect από εμάς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μυρτώ Αλικάκη μπορεί να ποζάρει με μπικίνι και να δίνει συνταγή για ψωμί μαζί! Respect από εμάς

Η Μυρτώ Αλικάκη μετρά αντίστροφα για τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα και μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αντίστροφα μετρά η Μυρτώ Αλικάκη για το φετινό καλοκαίρι και τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή ηθοποιός διανύει μια αρκετά όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κύπρο μαζί με τους συντελεστές της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» και παράλληλα ζει αθόρυβα τον έρωτά της με τον σκηνοθέτη-φωτογράφο Νικόλα Κωστή.

Μυρτώ Αλικάκη - Νικόλας Κωστής: Η κοινή έξοδος και τα ρομαντικά μηνύματα στα Ιταλικά στο Instagram

Η Μυρτώ Αλικάκη αναπολεί το καλοκαίρι με μια bikini photo από τον αγαπημένο της

Αλικάκη και Κωστής έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές τόσο στη μεγάλη οθόνη αλλά και σε διάφορα άλλα projects, με τη σχέση τους να επισφραγίζει το σεβασμό, τον θαυμασμό και την αλληλοεκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Πριν από λίγες ώρες η Μυρτώ Αλικάκη αναπόλησε τα μπάνια στη θάλασσα και έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram με εμφανώς καλοκαιρινή διάθεση. Φορώντας ένα printed bikini σε ροζ απόχρωση, η ηθοποιός πόζαρε στον φακό του συντρόφου της και έφερε πρόωρα το καλοκαίρι στις οθόνες μας.

https://www.instagram.com/p/C5i4A7JCofN/

«Σήμερα άρχισα να σκέφτομαι το καλοκαίρι! Μια ωραία βουτιά στη θάλασσα…. Όπως πέρυσι ! Κλικ @nicolascostes21 #summer #summervibes #sea #sun #holiday #greekislands», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tην ίδια στιγμή που ποζάρει με killer abs, η ηθοποιός μπορεί να μας υπενθυμίσει και το ταλέντο της στη μαγειρική. Και ψωμί έφτιαξε και τη συνταγή μοιράστηκε με τη Γιώτα Νέγκα που την ζήτησε:

«Γιωτουι μου!!!!! Χρησιμοποίησα 150 γραμ. αλεύρι χαρουπιού και 350 γραμ. αλεύρι ολικής. Ένα φακελάκι ξηρή μαγιά, τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, και στο τέλος λίγο αλάτι. Όλα αυτά ανακατεμένα στο μίξερ με χλιαρό νερό μέχρι να γίνει ένα σφιχτό ζυμάρι. Το αφήνεις κάποιες ώρες να φουσκώσει και μετά το ψήνεις στο φούρνο, σε λαδόκολλα, μέσα σε μία φόρμα για κέικ», αποκάλυψε η χρυσοχέρα Μυρτώ.

https://www.instagram.com/p/C5bY0I4Cy7-/

Στα 51 της χρόνια η Μυρτώ Αλικάκη παραμένει μια από τις πιο fit celebrities και υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς. Αρκετές εμφανίσεις της συνοδεύονται από makeup free φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν το καλύτερο πειστήριο για το πόσο λαμπερή και φρέσκια δείχνει χωρίς κανένα απολύτως φίλτρο.

Οι «Τέλειοι Ξένοι» έκαναν πρεμιέρα -Όλα τα stylish looks των celebrities που ξεχώρισαν

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Και εννοείται πως μας έχει δείξει πως για να έχεις το σώμα και το πνεύμα που θες, πρέπει να τα εξασκείς και τα δύο καθημερινά και το pilates είναι μια τέτοια προπόνηση.

https://www.instagram.com/p/BUPJSmSAWUq/

Η αγάπη του Νικόλα Κωστή φαίνεται πια και στα σχόλιά του κάτω από τις φωτογραφίες της Μυρτώς Αλικάκη

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει στον φακό του αγαπημένου της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χαρίζοντάς μας υπέροχες, αυθόρμητες λήψεις.

https://www.instagram.com/p/C4I_h31oQKr/

Το κλικ και τα σχόλια από τον αγαπημένο της Μυρτώς

Ο Νικόλας Κωστής δεν διστάζει να σχολιάσει τρυφερά τις φωτογραφίες της ηθοποιού είτε αφήνοντας emojis είτε γράφοντας όμορφα σχόλια.

sxolio1.webp

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός σχολίασε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου τονίζοντας:

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Πες ότι εμφανίζεται κάποιος που είναι πολύ ωραίος, και αγαπάει τα παιδιά και τον Πέτρο και έχει και μια περιουσία ο άνθρωπος που θέλει να μου αφήσει. Ε, τότε μπορεί και να παντρευτώ, δεν ξέρω. Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά, εκτός από πρακτικούς λόγους».

lagoutis2.jpg

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει δύο γιους (21 και 18 ετών) από τον γάμο με τον Πέτρο Λαγούτη. Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2011 και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

«Ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Δεν είναι το πώς φαινόταν, είναι ότι η ιστορία απέδειξε ότι ερωτευτήκαμε πολύ και σε μεγάλο βάθος. Ενηλικιωθήκαμε μαζί ο καθένας με τα δικά του τραύματα και τις μαύρες τρύπες του. Είναι πολύ σπουδαίο ότι μετά από 24 χρόνια είμαστε έτσι με αυτή την αγάπη και τον θαυμασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον που δεν τον είχαμε πάντα ο ένας για τον άλλον. Δεν ήταν όλα ρόδινα, έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα μαζί».

«Έχει αλλάξει το κέντρο βάρος της σχέσης μας, έχει αλλάξει η σχέση μας πρωτίστως οπότε είναι άλλη η εμπιστοσύνη που πρέπει να κατακτήσιες. Θεωρώ ότι επειδή έχουμε περάσει από σαράντα κύματα το σημείο που έχουμε φτάσει εδώ και πολλά χρόνια είναι ένα σημείο που δεν κινδυνεύει πια να καταστραφεί. Θεωρώ ότι αυτό που έχουμε καταφέρει να χτίσουμε είναι ένας πολύ ασφαλής χώρος», δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη για τον Πέτρο Λαγούτη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ».

Δες όλη τη συνέντευξη εδώ

Πηγή κεντρικής: myrtoalikaki_official